dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.883
- Πόντοι
- 3.936
Υπάρχουν pm dm Viber τηλέφωνα και καφέ να πείτε ότι θέλετε με όποιον θέλετεΧμμ πού ξέρεις
Υπάρχουν pm dm Viber τηλέφωνα και καφέ να πείτε ότι θέλετε με όποιον θέλετεΧμμ πού ξέρεις
Ε Ναι !!!! Αλλα εδω Δε κρινουμε αυτην...... Με εσενα μιλαμε ! Λεμε Εσυ τι επεπε να κανεις !!! Εκανε αυτη το λαθος....... ΠΕΣ της εσυ ενα ΟΧΙ και Τελος........... Αυτο Εννοω !!!Καλημέρα,αυτή απλά δεν είχε καμία δουλεια να μου μιλήσει και να μου πιάσει την κουβέντα,του μπιλ ας πουμε δεν ρωτάνε το ενα και το άλλο
Καυλιάρα μου εσύ !!!Από την στιγμή που εγώ και η Αγγελική κάνουμε ραντεβου για τα χοτέλ θα λέμε !
ΛΟΓΙΚΟ !
Αν ημουν μηχανικός αυτοκινήτων θα έλεγα για αυτοκίνητα!
Αν ήμουν ιδιοκτήτρια καφετέριας θα έλεγα για καφέδες!
Αν ήμουνα κομμώτρια θα μιλούσα για τρίχες !
Ο καθένας στο είδος του και ο λουμίδης στους καφέδες του !
Mου άρεσε αυτό που δεν είπες γνώμη εφόσον οπως εγραψες δεν έχουμε βρεθεί,γιατι μερικοί,αστα..είναι ένα συν αυτό. Α και εκπομπή μαγειρικής να γινει το νήμα ,χμμμ ενδιαφέρον. Την καλημέρα μουΚαυλιάρα μου εσύ !!!
Κατ\αρχήν να πω ότι είσαι μια υπέροχη γυναίκα (γιατί έχουμε βρεθεί μια φορά....με την Αγγελικούλα καμία οπότε δεν την ξέρω...) κι η κωλοτρυπίδα σου είναι παράδεισος ....κι ας μη μου την έδωσες.....
Μιλήστε όμως λίγο , τώρα γιορτές που έρχονται και για τα αγαπημένα σας φαγητά- συνταγές ....παρ'ολο που δεν είστε σεφ !!!
Τ'ιμια πράγματα....καλημέρα....Mου άρεσε αυτό που δεν είπες γνώμη εφόσον οπως εγραψες δεν έχουμε βρεθεί,γιατι μερικοί,αστα..είναι ένα συν αυτό. Α και εκπομπή μαγειρικής να γινει το νήμα ,χμμμ ενδιαφέρον. Την καλημέρα μου
Αγγέλα ελπίζω να είσαι καλύτερη μαγείρισσα από τον Χαρούλη!!!Mου άρεσε αυτό που δεν είπες γνώμη εφόσον οπως εγραψες δεν έχουμε βρεθεί,γιατι μερικοί,αστα..είναι ένα συν αυτό. Α και εκπομπή μαγειρικής να γινει το νήμα ,χμμμ ενδιαφέρον. Την καλημέρα μου
Μετά από εσένα το χάος.Το ξέρω παιδιά οτι μου ζητήσατε το Σαββατοκύριακο ραντεβού,αλλά δεν γινόταν,δυστυχώς ούτε το επόμενο Σαββατοκύριακο θα είμαι διαθέσιμη,να ξέρετε τον Δεκέμβριο περιορισμένες μέρες για ραντεβού,μετά την Παρασκευή,Δευτέρα και Τρίτη 22-23 του μηνός,και 24-7 Ιανουαρίου εκτός Αθηνών θα βρίσκομαι(όχι μονο στα μέρη μου,αλλά και σε άλλα μέρη) Δεν πειράζει,απλά οσους δεν βολεψε αυτόν τον μήνα,κλείστε απο 8 Ιανουαρίου και μετά. Δεν τελείωσαν οι μέρες
Καλές γιορτές και όμορφα να περάσεις Αγγελική ...Καλησπέρα,σήμερα και αύριο διαθέσιμη για φέτος,μετά απο 8 Ιανουαρίου πάλι,καλές γιορτες και καλά Χριστούγεννα με υγεία σας εύχομαι. Να περάσετε τέλεια,με αγαπημένα σας πρόσωπα

Καλά Χριστούγεννα κοριτσάρα μου με υγεία και αγάπη,να περάσεις τέλεια με πρόσωπα αγαπημέναΚαλές γιορτές και όμορφα να περάσεις Αγγελική ...![]()
Ούτε για χρόνια πολλά ?Από αύριο έως 7 Ιανουαρίου δεν θα ανοίξω το viber,δεν γίνεται χρονιάρες μέρες να με πρήζουν με μηνύματα,ελπίζω να γίνομαι κατανοητή
Θα τα πουμε ολα μετά τις γιορτέςΟύτε για χρόνια πολλά ?
Δεν ξηγιεσαι ωραία ρε αγγελικουλα
Κοίτα μπορούμε και προκαταβολικά να τα πούμε τώρα ευτυχισμένο το νέο έτοςΟύτε για χρόνια πολλά ?
Δεν ξηγιεσαι ωραία ρε αγγελικουλα
Οι ευχές λέγονται στην ώρα τους .Κοίτα μπορούμε και προκαταβολικά να τα πούμε τώρα ευτυχισμένο το νέο έτος
Κρίμα ρε Αγγελικούλα,ήθελα να σου πω και τα κάλανταΘα τα πουμε ολα μετά τις γιορτές
Βάλε αποχαιρετιστηριο υλικο κοριτσαραΘα τα πουμε ολα μετά τις γιορτές