Επίσης ρε παιδιά τι φάση που 2 φορές που μετά αφου έχει τελειώσει το ραντεβού,μου είπαν οτι τελικά δεν βρήκαν το ρολόι τους στο δωμάτιο ,στην μία περίπτωση ομως άκουσα το τακ που έπεσε κάτω και πρέπει να χώθηκε ανάμεσα στο κρεβάτι και στο κομοδίνο και δεν μπορουσε να το βρει,και μετά μου λεει στο viber "χάθηκε το ρολοι μου,πάει,πήρα τηλ και μου είπαν οτι δεν βρήκαμε κανενα ρολοι,και το είχα απο παλια",εγω όμως σκεφτηκα και τι να σου κάνω εγω ρε μεγάλε. Ή ο αλλος μου οτι του έλειπε το ρολόι του,μήπως το πήρα καταλάθος,και του είπαν οταν πηρε τηλ οτι δεν το βρήκαν,και με προσεβαλλε πάρα πολυ αυτο,γιατι ήμασταν και σε δωμάτιο που βλέπεις τον άλλον και απ τον μπανιο μέσα απ τον καθρέφτη που κάθεται στο κρεβάτι. Ξεκαθαρίζω,αν ειστε εσείς αφηρημένοι ή ξεχασιάρηδες δεν σας φταίει κανένας.μαλιστα έφυγα πρώτη απ αυτούς. Εδω και τα ίδια τα ξενοδοχεία λένε "κατά την αναχώρησή σας,προσέχετε τα προσωπικά σας αντικείμενα,δεν φέρει ευθυνη το ξενοδοχείο για απώλεια". Γ αυτο και εγώ λέω αν χάσατε κάτι,ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ!!!!