b0b
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.140
- Πόντοι
- 456
Μονο στην Ελλάδα υπάρχει ακομα ο όρκος του Ιπποκράτη σε νέα ελληνική απόδοση. Στο εξωτερικό εχει αλλάξει σε ποιο σωστή για την εποχή μορφή.Πρώτον για να ορκιστεί θα πρέπει αρχικά να έχει μια επιστήμη αφού τη παρομοιάζεις με κάποιον γιατρό.
Επίσης κανένα καθηγητή εγώ δεν ξέρω να κάνει διακρίσεις και να μην αναλαμβάνει μη καλούς μαθητές, ο καλός καθηγητής στον αδύναμο μαθητή φαίνεται και το παρομοιάζω και με την ιερόδουλη αυτό,εφόσον σου αρέσουν οι παρομοιωσεις.
Οπότε άσε τις παρομοίωσεις και τη σύγκριση με άλλα επαγγέλματα γιατί τουλάχιστον τα άλλα είναι δηλωμένα και πληρώνουν φόρους και η πλειοψηφία αυτων είναι χρεωμενοι μέχρι το λαιμό.
Σαφώς και αν δεν μου κάνει δεν πάω εξάλλου εγώ δεν στόχευω να πάω μαζί της,αλλά δεν μπορείτε να αφαιρέσετε το δικαίωμα στον καθένα να γράφει σ αυτό το δημόσιο θρεντ το ξανατονιζω δημόσιο να λέει τη γνώμη του και τις απόψεις τους.
Όπως εσύ έχεις γεμίσει αμέτρητες σελίδες με τραγούδια αφιερώσεις καρδούλες άλλες τόσες έχω και εγώ το δικαίωμα να γράψω κόσμια και με σεβασμό τις απόψεις μου περί των δρώμενων και να κάνω και τη κριτική είτε θετική είτε αρνητική
Όσο για το 2ονσκελος ναι εκτος τους οτι κανονικά δεν εχουνε επιλογή, ορισμένοι και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, προσπαθούμε να αναλάβουμε τις δύσκολος περιπτώσεις χωρίς εξτρα οικονομικό όφελος.