υπεροχη επιδερμιδα , για πολλα χαδακια !Kαλησπέρα σας διαθέσιμη σήμερα το απόγευμα,μετά Πέμπτη Παρασκευή,Κυριακή
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
υπεροχη επιδερμιδα , για πολλα χαδακια !Kαλησπέρα σας διαθέσιμη σήμερα το απόγευμα,μετά Πέμπτη Παρασκευή,Κυριακή
@ΑγγελικήKαλησπέρα σας διαθέσιμη σήμερα το απόγευμα,μετά Πέμπτη Παρασκευή,Κυριακή![]()
Ευχαρίστως να την ξαναχαρείςυπεροχη επιδερμιδα , για πολλα χαδακια
Τριχουλες γλυκιά μας Αγγελική με τα χίλια ... Έχεις φωτογραφίες με περισσότερες; Θα ήταν χαρά μου ( ίσως και περισσότερων θαυμαστών σου εδώ ) να τις απόλαυσω... Η φυσικότητα έχει την ομορφιά και την ιδιαιτερότητα της !!! Φυσικά γούστα είναι αυτά ,είτε σε ότι έχει να κάνει με το οπτικό κομμάτι είτε και σαν αίσθηση σαν αφή κλπMε τριχούλες vs χωρίς
Ευχαριστώ και χρόνια πολλά για την πατρίδα μαςΑυτά τα βυζάκια με τρελαίνουν.
Τι όμορφο δώρο, Αγγελική!
![]()
Δυστυχώς οχι,γιατι είναι μειοψηφία που θα με ήθελε ετσιΤριχουλες γλυκιά μας Αγγελική με τα χίλια ... Έχεις φωτογραφίες με περισσότερες; Θα ήταν χαρά μου ( ίσως και περισσότερων θαυμαστών σου εδώ ) να τις απόλαυσω... Η φυσικότητα έχει την ομορφιά και την ιδιαιτερότητα της !!! Φυσικά γούστα είναι αυτά ,είτε σε ότι έχει να κάνει με το οπτικό κομμάτι είτε και σαν αίσθηση σαν αφή κλπ
Πόσο χρονών δηλαδή να είμαι; Ας μιλήσουν και αυτοί που με είδαν απο κοντά,που είπαν και αυτοί οτι μικροδείχνω
Καύλα είσαι κοντοχωριανηΔιαθέσιμη τώρα σίγουρα Δευτέρα,Τρίτη 28η,και Πέμπτη,μετά βλέπουμε. Ωραία μας τελείωσε η εβδομάδα,καλό Σαββατοκύριακο να έχετε!
Mε το 50ρα που λες ,παίζει να βάλουν τα γέλια όσοι με είδαν απο κοντά???
τί σημασία έχει πόσο είσαι...
αν κλέβεις όμως στην ηλικία να το κάνεις σε λογικά πλαίσια
δεν μπορεί ναι είσαι 50αρα και να λες στον λαό ότι είσαι 32...
δεν είπα αυτόMε το 50ρα που λες ,παίζει να βάλουν τα γέλια όσοι με είδαν απο κοντά
Ναι το κατάλαβα τι λες,δεν με είπες 50ρα,γενικώς οι γυναικες να μην το παρακάνουν με το να κρυβουν την ηλικία τουςδεν είπα αυτό
δες προσεκτικότερα τί έγραψα
ακριβώς...Ναι το κατάλαβα τι λες,δεν με είπες 50ρα,γενικώς οι γυναικες να μην το παρακάνουν με το να κρυβουν την ηλικία τους
Οχι και επειδή δεν ξέρω τον αλλον και το πώς θα πάει το ραντεβου,και επειδη δεν έχω τον αντίστοιχο χρονο γ να πηγαίνω σε πολλά σημείαΣυγνώμη αν έχει απαντηθεί. Ραντεβού σε σπίτι κάνεις?
Ευχαριστώ
Ναι και ας ανέβει και στο σαιτ αμα το εγκρίνω και εγώΒίντεο για προσωπική χρήση μπορεί να τραβήξει κάποιος?