Lucifer_gr37
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 6.412
- Πόντοι
- 1.446
Καλή ιδεαΒρε κορίτσια γιατί δεν κανονιζετε μια συνεργασία μεταξύ σας??Ειλικρινά το λέω.
Καλή ιδεαΒρε κορίτσια γιατί δεν κανονιζετε μια συνεργασία μεταξύ σας??Ειλικρινά το λέω.
Μίλα ξεκάθαρα Βίρνα, θα μας πεις το τηλέφωνο σου ?? :-pΙκανούς τους έχω μερικούς να το ρωτήσουν αυτό,θα το δουν μόνο αμα βάλω νέον επιγραφή
Τώρα τα βράδια θα κοιμάται σε αδειο κρεβάτι και αγκαλιά με το μαξιλάρι μετά από την απόρριψη που του έκανες...Μην ανησυχεις,θα το ξεπεράσεις το άκυρο κάποια στιγμη![]()
Ρε ΤΗΣ αγγελικής θέλει όχι το δικό σουΤύπε μου, στείλε της πμ να σου δώσει το τηλέφωνο της να κανονίσετε.![]()
Θα του περάσειΤώρα τα βράδια θα κοιμάται σε αδειο κρεβάτι και αγκαλιά με το μαξιλάρι μετά από την απόρριψη που του έκανες...
Δεν το ξέρω αυτό,οι επισκέπτες πάντως όχιΤα νέα μέλη που δεν μπορούν να στείλουν πμ δε βλέπουν ούτε τις υπογραφές. Μετά τα 5 μηνύματα έχουν δικαίωμα.
Σχέση ζητούσε Αγγελική?Θα του περάσει![]()
Οχι,ραντεβού ηθελεΣχέση ζητούσε Αγγελική?
Γιατί νομίζω πως νομίζεις ότι του έσκασες χειλοπιτα.
Εε καλά και αυτος στην πλειοψηφία ανήκει των μπαναρισμενων...Οχι,ραντεβού ηθελε
Ούτε αυτό θα το καταλάβει, είναι αρκετά πιο μικρή από Λάμψη !Μίλα ξεκάθαρα Βίρνα, θα μας πεις το τηλέφωνο σου ?? :-p
1994 γεννημένηΟύτε αυτό θα το καταλάβει, είναι αρκετά πιο μικρή από Λάμψη !
Μήνα και ημέρα παρακαλώ1994 γεννημένη
11 ΙουλίουΜήνα και ημέρα παρακαλώ
Καρκίνος?11 Ιουλίου
ΝαιΚαρκίνος?
Ώ μάι Γκόντ....1994 γεννημένη
Η λάμψη ξεκίνησε το 91 κ ολοκληρώθηκε το 05… η στιχομυθία που αναφέρθηκε με την βιρνα έγινε μαξ μέχρι το 98 αφού μετά η Δανδουλάκη αποχώρησε. Ήτοι όταν συνέβη ήσουν μαξ 4 χρόνων!1994 γεννημένη