Manost
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.414
- Πόντοι
- 486
Θα πρέπει να έχει πολύ πελατεία με τόσους που ακυρώνειΓια σένα καμία
Θα πρέπει να έχει πολύ πελατεία με τόσους που ακυρώνειΓια σένα καμία
Και τι μ αυτό ρε γεράκο επειδή δίνει κωλο θα πρέπει να μας μαμήσει?Ναι ρε συ Ζαν Πιερ, αλλά η Αγγελική δίνει κώλο αβέρτα.
Πόσες δίνουν κώλο;![]()
Σίγουρα έχει γι αυτο και δεν την νοιάζει κιολαςΘα πρέπει να έχει πολύ πελατεία με τόσους που ακυρώνει
Αν ήταν γκομενα έξω στη ζωή θα σου λεγα ναι αλλά τώρα ως επαγγελματίας δεν έπρεπε να το κάνει αυτοΜε ενόχλησε η κοροϊδία και το άκυρο χωρίς λόγο και αιτία - και ακόμη περισσότερο η αιτιολογία “Για δικούς μου λόγους, δεν θέλω να ξαναβρεθούμε” Τίποτα παραπέρα!!
Είσαι ωραίος και μετράς.![]()
Όντως φίλε! Νομίζει ότι κάποια είναι. Οκ σεβαστό έως ορισμένου σημείου αλλά απ' ότι βλέπω δεν γειωσε μόνο εμένα αλλά αρκετούς.Και τι μ αυτό ρε γεράκο επειδή δίνει κωλο θα πρέπει να μας μαμήσει?
Πέρα ότι θα έχει γίνει ο κωλος χωνί
Φίλε δεν θέλω να μιλήσω και να πω πολλά άλλα η τύπισσα έχει πλάτες γι αυτο και το παίζει ιστορία εδώ μέσα....Όντως φίλε! Νομίζει ότι κάποια είναι. Οκ σεβαστό έως ορισμένου σημείου αλλά απ' ότι βλέπω δεν γειωσε μόνο εμένα αλλά αρκετούς.
Δλδ ποια νομίζεις ότι είναι; Εκτός κι αν δε θέλει πολλούς πελάτες, πολλά ραντεβού τη μερα.
Δε ξέρω τι να πω. Όμως υπάρχουν πολλές καλύτερες η ίδιες με αυτήν.
Επειδή έχω καταλάβει πολλά για την κοπέλα αυτή θα ήθελα να προτείνω κάτι τρελό.Φίλε δεν θέλω να μιλήσω και να πω πολλά άλλα η τύπισσα έχει πλάτες γι αυτο και το παίζει ιστορία εδώ μέσα....
Ελπίζω οποίος κατάλαβε καταλαβε
Τι θέλεις να πεις μεγάλε;
....τιποτα ρε μαγκα μου, απολαμβανω την συζητηση σας.Τι θέλεις να πεις μεγάλε;
Αγαπουλη υποστηρικτη ανωτερε της πουτσας άντε γαμησου που ανησυχείς Μουνοπανο !!!Εσενα δε βλεπω να ξεχαρμανιαζεις και ανησυχω….
Θα είσαι δλδ από αυτούς που την υποστηρίζουν ή εισαι πελάτης της, σωστά;....τιποτα ρε μαγκα μου, απολαμβανω την συζητηση σας.
...ουτε το ενα, ουτε το αλλο! Αλλωστε εχω γραψει πολλακις οτι δεν ειναι ο τυπος μου, ουτε με καλυπτουν οι υπηρεσιες της.Θα είσαι δλδ από αυτούς που την υποστηρίζουν ή εισαι πελάτης της, σωστά;
Θα συμφωνήσω σε αρκετά απ' όσα λες αλλά πιθανότατα ξεχνάς ότι η κοπέλα πρώτα πρώτα δε σέβεται τους ανθρώπους που κάνουν τη τιμή να της στείλουν μήνυμα για συνάντηση....ουτε το ενα, ουτε το αλλο! Αλλωστε εχω γραψει πολλακις οτι δεν ειναι ο τυπος μου, ουτε με καλυπτουν οι υπηρεσιες της.
Αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα γινομαι εμμονικος ή αγενης.
Και τι μ αυτό ρε γεράκο επειδή δίνει κωλο θα πρέπει να μας μαμήσει?
Πέρα ότι θα έχει γίνει ο κωλος χωνί
Δεν πειράζει,απλά πας σε άλλη. Απλά δεν κλείνεις ραντεβού...ουτε το ενα, ουτε το αλλο! Αλλωστε εχω γραψει πολλακις οτι δεν ειναι ο τυπος μου, ουτε με καλυπτουν οι υπηρεσιες της.
Αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα γινομαι εμμονικος ή αγενης.
Εσυ ξέρεις γιατι σε έχω απορρίψει,στα έχω εξηγήσει και σε πμΘα συμφωνήσω σε αρκετά απ' όσα λες αλλά πιθανότατα ξεχνάς ότι η κοπέλα πρώτα πρώτα δε σέβεται τους ανθρώπους που κάνουν τη τιμή να της στείλουν μήνυμα για συνάντηση.
Δε γίνεται να μη της αρέσει η πλειοψηφία των ατόμων που της στέλνουν.
Οκ σεβαστό, έχει κάθε δικαίωμα να αρνηθεί αλλά αυτή μόνο αρνείται κι γειώνει τους ανθρώπους αυτούς.
Σφαλμα της πιστεύω εγώ για τη δουλειά που διάλεξε.
Πάντα εκφέρω τη προσωπική μου αποψη
Να πιειτε ξιδι να σας περάσειΌντως φίλε! Νομίζει ότι κάποια είναι. Οκ σεβαστό έως ορισμένου σημείου αλλά απ' ότι βλέπω δεν γειωσε μόνο εμένα αλλά αρκετούς.
Δλδ ποια νομίζεις ότι είναι; Εκτός κι αν δε θέλει πολλούς πελάτες, πολλά ραντεβού τη μερα.
Δε ξέρω τι να πω. Όμως υπάρχουν πολλές καλύτερες η ίδιες με αυτήν.
...προφανες κ αυτονοητο!Δεν πειράζει,απλά πας σε άλλη. Απλά δεν κλείνεις ραντεβού
Ναι τα έχουμε πει αλλά πιστεύω ότι στα τελευταία μας μνμ σου εξήγησα κάποια θέματα κι πιστεύω ότι ως επαγγελματίας θα έπρεπε να δεχτείς όσα είπα.Δεν πειράζει,απλά πας σε άλλη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσυ ξέρεις γιατι σε έχω απορρίψει,στα έχω εξηγήσει και σε πμ
Εμ να πρόσεχες να μην έκανες τα εξης λάθη,να σε δεχόμουν,οχι δεν ηθελα να τα δεχτω,σταυρώστε με. Δεν γουστάρω να σε συναντήσω και σου εχω εξηγήσει τους λόγουςΝαι τα έχουμε πει αλλά πιστεύω ότι στα τελευταία μας μνμ σου εξήγησα κάποια θέματα κι πιστεύω ότι ως επαγγελματίας θα έπρεπε να δεχτείς όσα είπα.
Δε το έκανες, οκ έχεις κάθε δικαίωμα όπως κι εγώ να λέω όσα βλέπω εδώ μέσα, δλδ ότι απορρίπτεις τους περισσότερους.
Δλδ όλοι έχουμε κάποιο θέμα; Τότε τι το θέλεις το προφίλ σου εδώ κι κυρίως το νήμα.
Δε νομίζω να έγραψα κάτι που δεν ισχύει κι βλέπεις ότι άργησα πολύ να κάτω θέση, ελπίζοντας ότι κάτι θα αλλάξει στη στάση σου.
Ευχαριστώ, να περνάς καλά!