tasos.p
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.846
- Πόντοι
- 736
Tι μουνοχειλα ειναι αυτα....και η πισω τρυπα καλα δουλεμενη!Παρασκευούλα ζάχαρη,Παρασκευούλα μέλι
Tι μουνοχειλα ειναι αυτα....και η πισω τρυπα καλα δουλεμενη!Παρασκευούλα ζάχαρη,Παρασκευούλα μέλι
Αγγελικούλα έχουμε εδώ, όχι Παρασκευούλα.Παρασκευούλα ζάχαρη,Παρασκευούλα μέλι
Φρόντισε για αυτο ο συναγωνιστής απο εδώTι μουνοχειλα ειναι αυτα....και η πισω τρυπα καλα δουλεμενη!
Με κάνεις και κοκκινίζω, γέρος άνθρωποςΦρόντισε για αυτο ο συναγωνιστής απο εδώ
Μια χαρά είσαιΜε κάνεις και κοκκινίζω, γέρος άνθρωπος
Σε ευχαριστώ πολύ,ήσουν κυρίως άνθρωπος !!! Με ευγένεια και σεβασμόΤο κορίτσι είναι Μάλαμα, με ωραίο χαρακτήρα, δοτικό, ομιλητικό και συναισθηματικό.
Εκτός από το σωματικό σεξ, υπήρξε και η συναισθηματική σύνδεση-χημεία.
Εάν δεν μπορείς να κάνεις καλοπροαίρετη κριτική σε κάποιον χωρίς προσβολές, καλύτερα να μην κάνεις καθόλου.
Όσοι δεν το έχετε καταλάβει, η Αγγελική είναι άνθρωπος με προσωπικότητα, συναισθήματα, ανάγκες και όχι αντικείμενο ή ό,τι άλλο θεωρείτε κάποιοι!
Αν έχετε πρόβλημα με το κορίτσι, καλό θα ήταν να κοιταχτείτε στον καθρέφτη.
Επίσης, αν σας ενοχλεί που μιλάει, τότε σας προτείνω μια φουσκωτή κούκλα, για να περάσετε καλά!
Επίσης, δεν είναι ένα κλασικό call-girl, είναι μια κλασική κοπέλα και ωραία παρέα!!!
Αχχ, Αγγελικούλα μου, θα τα ξαναπούμε πάρα πολύ σύντομα!!!!
Δεν μπορώ να περιγράψω το πώς πέρασα, δεν υπάρχουν λόγια και δεν ήμουν στο 100% λόγω της αδιαθεσίας μου!!!!
Υ.Γ. Ξέρεις ότι, εν τέλει, απέδωσα για πάρτη σου, υπερέβηκα τον εαυτό μου σε μια δύσκολη μέρα για μένα σωματικά, λόγω της υποθερμίας που είχα όλη την προηγούμενη μέρα-βράδυ.
Και χάρη σε εσένα φυσικά. Τα υπόλοιπα τα γνωρίζεις εσύ, μωρό μου.![]()
Σε ποθώ Αγγέλα!!Δεν ξέρω πως...
Να σου στείλω προσωπικο μνμ...
Μάλλον επειδή είμαι νέος χρήστης...
Έγινα για πάρτη σου!!!
Στείλε μια το τηλέφωνο σου σε προσωπικο μνμ σε παρακαλώ...
Ενδιαφέρομαι τα μαλα!!
"είναι άνθρωπος με προσωπικότητα, συναισθήματα, ανάγκες και όχι αντικείμενο",απο όλο το κείμενό σου,αυτο ήταν που μου άρεσε πιο πολύ απ αυτά που έγραψεςΤο κορίτσι είναι Μάλαμα, με ωραίο χαρακτήρα, δοτικό, ομιλητικό και συναισθηματικό.
Εκτός από το σωματικό σεξ, υπήρξε και η συναισθηματική σύνδεση-χημεία.
Εάν δεν μπορείς να κάνεις καλοπροαίρετη κριτική σε κάποιον χωρίς προσβολές, καλύτερα να μην κάνεις καθόλου.
Όσοι δεν το έχετε καταλάβει, η Αγγελική είναι άνθρωπος με προσωπικότητα, συναισθήματα, ανάγκες και όχι αντικείμενο ή ό,τι άλλο θεωρείτε κάποιοι!
Αν έχετε πρόβλημα με το κορίτσι, καλό θα ήταν να κοιταχτείτε στον καθρέφτη.
Επίσης, αν σας ενοχλεί που μιλάει, τότε σας προτείνω μια φουσκωτή κούκλα, για να περάσετε καλά!
Επίσης, δεν είναι ένα κλασικό call-girl, είναι μια κλασική κοπέλα και ωραία παρέα!!!
Αχχ, Αγγελικούλα μου, θα τα ξαναπούμε πάρα πολύ σύντομα!!!!
Δεν μπορώ να περιγράψω το πώς πέρασα, δεν υπάρχουν λόγια και δεν ήμουν στο 100% λόγω της αδιαθεσίας μου!!!!
Υ.Γ. Ξέρεις ότι, εν τέλει, απέδωσα για πάρτη σου, υπερέβηκα τον εαυτό μου σε μια δύσκολη μέρα για μένα σωματικά, λόγω της υποθερμίας που είχα όλη την προηγούμενη μέρα-βράδυ.
Και χάρη σε εσένα φυσικά. Τα υπόλοιπα τα γνωρίζεις εσύ, μωρό μου.![]()
Α καλά μιλάς μονος σου βλέπω,αμα πρόσεξες έκανες παράθεση το δικό σου ποστ,τώρα το Καρολίνα πού κολλάει,δεν ξέρωΣε ποθώ Αγγέλα!!
Στείλε τηλέφωνο μαρη Καρολίνα!!
Προϋπόθεση για να αντιληφθεί κάποιος τέτοια πράγματα είναι πρώτα να είναι άνθρωπος με αρχές, πυγμή, θάρρος και ειλικρίνεια. Να έχει τη δύναμη να κάνει πρώτα κριτική στον εαυτό του και μετά στους άλλους, με διάθεση για βελτίωση. Ο πιο αυστηρός κριτής του εαυτού μου πρέπει να είμαι εγώ μέσα από αυτό προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος. Ο πατέρας μου, από μικρό παιδί, μού έλεγε πως ο ήλιος έχει βγει για όλους και πως το καλούπι έσπασε∙ η μάνα σου δεν σε ξανακάνει. Αυτό ισχύει και για σένα!!!!!!"είναι άνθρωπος με προσωπικότητα, συναισθήματα, ανάγκες και όχι αντικείμενο",απο όλο το κείμενό σου,αυτο ήταν που μου άρεσε πιο πολύ απ αυτά που έγραψες
Απόδειξη ότι είσαι μικρή (καλό αυτ). Είναι ατάκα από ελληνική ταινία με τον Ταμτάκο. Η Καρολίνα ήταν μια τσιγγάνα καυλιάρα που ήθελε ο Ταμτάκος και σαν ψεύδος την έλεγε Καρ(ι)ολιναΑ καλά μιλάς μονος σου βλέπω,αμα πρόσεξες έκανες παράθεση το δικό σου ποστ,τώρα το Καρολίνα πού κολλάει,δεν ξέρω
Με έκανες να παραμιλαω...Α καλά μιλάς μονος σου βλέπω,αμα πρόσεξες έκανες παράθεση το δικό σου ποστ,τώρα το Καρολίνα πού κολλάει,δεν ξέρω
Very well saidΑπόδειξη ότι είσαι μικρή (καλό αυτ). Είναι ατάκα από ελληνική ταινία με τον Ταμτάκο. Η Καρολίνα ήταν μια τσιγγάνα καυλιάρα που ήθελε ο Ταμτάκος και σαν ψεύδος την έλεγε Καρ(ι)ολινα
Και κάπως έτσι είμαστε εμείς όταν τρώμε στήσιμο από τις... κοπέλες
Χμμμ ενδιαφέρον,δεν είχα ιδέαΑπόδειξη ότι είσαι μικρή (καλό αυτ). Είναι ατάκα από ελληνική ταινία με τον Ταμτάκο. Η Καρολίνα ήταν μια τσιγγάνα καυλιάρα που ήθελε ο Ταμτάκος και σαν ψεύδος την έλεγε Καρ(ι)ολινα
Και κάπως έτσι είμαστε εμείς όταν τρώμε στήσιμο από τις... κοπέλες
αχ αγγελικη μου εισαι παντα μεσα στην καυλαΠαρασκευούλα ζάχαρη,Παρασκευούλα μέλι
αχ αγγελικη μου εισαι παντα μεσα στην καυλα