Θα ήθελα να μου δώσεις το τηλέφωνο σου. Σε ευχαριστώείμαι ακριβως 30,αλλά σε ευχαριστώ για την καλή κριτικη
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Θα ήθελα να μου δώσεις το τηλέφωνο σου. Σε ευχαριστώείμαι ακριβως 30,αλλά σε ευχαριστώ για την καλή κριτικη
Πολύ ωραίο χρώμα στα πάνω χείλη !!Να,ανέβασα απ ολα,δεν χάλασα χατίρι
Πολύ ωραίο χρώμα στα πάνω χείλη !!
<3 <3
Καλημέρα,απο σήμερα έως και την Κυριακή τελικά δεν θα κάνω κανένα ραντεβου,όλη την εβδομάδα δηλαδη. Να είστε καλά.
Μια χαρα ειμαι,εγω ετσι απο μόνη μου το αποφάσισα αυτό,για δικούς μου λογους,δεν συντρέχει κανένας σοβαρός λογοςΠου σημαίνει ότι θα τη βγάλουμε με παλιές φωτογραφίες.
![]()
![]()
Δεν πειράζει, Αγγελική, αρκεί να είναι για καλό, και να είσαι εσύ καλά.
![]()
Πολύ ωραία η εικόνα που βγήκε το μαγιό! Μπράβο!
![]()
Αγγελική, μ' αρέσουνε τα βυζάκια σου, είναι γεμάτα κι έχουν μεγάλη άλω.
Είναι για ρούφηγμα.
Αν δεν τα έχεις γευτει,κανονίζεται αυτό με πμΕξαιρετικά τα βυζάκια σου Αγγελική!!
Για πολύ ρούφηγμα...
1η φορά, συνάντηση προ ημερών. Συνεννόηση καταρχάς μέσω ιστοσελίδας, μια χαρά.Αν δεν τα έχεις γευτει,κανονίζεται αυτό με πμ
Σε ευχαριστω πολύ,τοτε σε περιμένω με χαρά,αμοιβαία τα αισθήματα επίσης1η φορά, συνάντηση προ ημερών. Συνεννόηση καταρχάς μέσω ιστοσελίδας, μια χαρά.
Ωριαία συνάντηση. Φωτό ρεαλιστικότατες.
Διάθεση & υπηρεσίες, μια χαρά.
Εάν ξαναδοκίμαζα: με χαρά
Αν μου στείλεις dm θα σου πω εγώ σίγουρα γιατί όσα ποστ και να πάω να σχολιάσω ακόμα δεν με αφήνει το σαιτ να στείλω μήνυμαΚαλησπέρα σας ,τελικά διαθέσιμη αύριο κάποιες ωρες το απόγευμα,σας περιμένω. Αν είναι πείτε μου απο σήμερα ή μέχρι αύριο το μεσημέρι (οχι ας πουμε στις 6 για τις 7)
Τώρα λογικά μπορειςΑν μου στείλεις dm θα σου πω εγώ σίγουρα γιατί όσα ποστ και να πάω να σχολιάσω ακόμα δεν με αφήνει το σαιτ να στείλω μήνυμα
Καλημέρα,ναι θα το κανονίσουμεΑν μου στείλεις dm θα σου πω εγώ σίγουρα γιατί όσα ποστ και να πάω να σχολιάσω ακόμα δεν με αφήνει το σαιτ να στείλω μήνυμα
Χρόνια πολλά με υγεία ευτυχία και ευημερίαTούρτα παγωτό oreo
11 Ιουλίου είχα γενέθλια,αν και καθυστερημένα 2 μήνες,σε ευχαριστώΧρόνια πολλά με υγεία ευτυχία και ευημερία