Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 29.781
Οχι δεν είναι αυτο,απλά βγάλανε χολη που φάγανε ακυροΜάλλον δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και τους αρέσει η καυλάντα
Οχι δεν είναι αυτο,απλά βγάλανε χολη που φάγανε ακυροΜάλλον δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και τους αρέσει η καυλάντα
Ναι μωρε σιγά,θα βρεις άλληΤο μονο σιγουρο!!!
σ εξήγησα τι σχολιασα δν απαίτησα τπτ εγώ.ειδα κάτι μετά,το ανέφερα σαν σχόλιο κ όλα καλά δν υπάρχει κανένα θέμα απόρριψης ούτε χολής όταν κάτι δε μαρέσει κ δν ήξερα πριν πρόσωποΕμ για τι άλλο; Δεν μπορείτε να απαιτειτε σωνει και ντε η κάθε κοπελα να σας δεχτει και να σας συμπαθήσει
Δε βαριεσαι,όλο και καποια εδω μέσα θα σε κάνει να περάσεις καλα,δεν είμαστε όλοι για όλους. Μα δεν εγινε και τιποτα να σε απορριψει καποια του χωρου,άλλα είναι τα σοβαρά προβληματα,αυτο ελειπε και θέμα να υπήρχε. Ακομα και να κάναμε ραντεβου,δεν θα κολλούσαμε καθόλου σαν ανθρωποι,δεν θα είχαμε χημείασ εξήγησα τι σχολιασα δν απαίτησα τπτ εγώ.ειδα κάτι μετά,το ανέφερα σαν σχόλιο κ όλα καλά δν υπάρχει κανένα θέμα απόρριψης
Τώρα που γύρισα απο διακοπές,επανήλθε πάλι στις εργοστασιακες του ρυθμίσειςΔεν βαριέσαι ποτέ σε αυτό το νήμα![]()
Μα φυσικα!!!!Ναι μωρε σιγά,θα βρεις άλλη
Μωρέ τη χημεία την βρίσκεις αρκεί πρώτα να σαρεσει η άλλη.. τρόποι υπάρχουν.αν δε σαρεσει δε θα κολλήσει τπτ.. εννοείται υπάρχουν τόσες επιλογέςΔε βαριεσαι,όλο και καποια εδω μέσα θα σε κάνει να περάσεις καλα,δεν είμαστε όλοι για όλους. Μα δεν εγινε και τιποτα να σε απορριψει καποια του χωρου,άλλα είναι τα σοβαρά προβληματα,αυτο ελειπε και θέμα να υπήρχε. Ακομα και να κάναμε ραντεβου,δεν θα κολλούσαμε καθόλου σαν ανθρωποι,δεν θα είχαμε χημεία
Εμένα πάντως με νοιαζει ο αλλος σωστός στην επικοινωνία απο εδώ να είναι,να μιλάει σωστά στο νημα μου ,και στο δωμάτιο,οταν τελειωνει το ραντεβου,δεν με απασχολει τι άνθρωπος είναι στη ζωη του ,τι χαρακτήρας ειναι,και πώς περνάει το χρονο του. Ούτε η εμφάνιση με απασχολεί,διοτι ούτε φίλους κολλητους θα τους κάνω,ούτε θα τους παντρευτω. Δεν ψάχνω εδω ούτε για φίλους,ούτε για γαμπρό. Έχω φίλους,δεν περίμενα το σαιτ να βρω. Επισης ξεκάθαρα δικό σου πρόβλημα αμα δεν σου αρεσει κάποιαΜωρέ τη χημεία την βρίσκεις αρκεί πρώτα να σαρεσει η άλλη.. τρόποι υπάρχουν.αν δε σαρεσει δε θα κολλήσει τπτ.. εννοείται υπάρχουν τόσες επιλογές
Εχεις θεμα δεσποινις. Ποιος σε ρωτησε τι σε νοιαζει και τι οχι? Τα ιδια ξεφουρνιζεις και στα pm. Κρατα τα προσωπικα σου για τον ευατο σου.Εμένα πάντως με νοιαζει ο αλλος σωστός στην επικοινωνία απο εδώ να είναι,να μιλάει σωστά στο νημα μου ,και στο δωμάτιο,οταν τελειωνει το ραντεβου,δεν με απασχολει τι άνθρωπος είναι στη ζωη του ,τι χαρακτήρας ειναι,και πώς περνάει το χρονο του. Ούτε η εμφάνιση με απασχολεί,διοτι ούτε φίλους κολλητους θα τους κάνω,ούτε θα τους παντρευτω. Δεν ψάχνω εδω ούτε για φίλους,ούτε για γαμπρό. Έχω φίλους,δεν περίμενα το σαιτ να βρω. Επισης ξεκάθαρα δικό σου πρόβλημα αμα δεν σου αρεσει κάποια
Ποτέ όμως.. όσο υπάρχουν αμεα θα είναι ζωντανόΔεν βαριέσαι ποτέ σε αυτό το νήμα![]()
Δεν εχεις κανένα δικαίωμα να με προσβάλλεις,δεν με ξερεις και απο χτες,ούτε ξερεις τη ζωη μου. Δεκτο να έχεις εμπάθεια με εμενα,οπως και εμένα δικαίωμά μου να μην σε παω μία,και να μου φαινεσαι τέρμα αντιπαθήςΠοτέ όμως.. όσο υπάρχουν αμεα θα είναι ζωντανό
Οπως ειπα δεν εχω τιποτα με εσένα,απλά το μονο μου πρόβλημα είναι οτι δεν τα βρίσκαμε στην ώρα.Δεν ήξερα να περιμένω έως το 2035Εχεις θεμα δεσποινις. Ποιος σε ρωτησε τι σε νοιαζει και τι οχι? Τα ιδια ξεφουρνιζεις και στα pm. Κρατα τα προσωπικα σου για τον ευατο σου.
Δυστυχώς τέλος οι διακοπέςΑα γυρισε η Αγγελικη. Μυρισε μαδομουνι...
Κρίμα. Α οποτε πρέπει να πεις "Διακοποιες;"Διακοπες...τι ειναι αυτο; εχω να παω 3 χρονια
Δεν αναφέρθηκα σε εσένα οιυτε πρόκειται ποτε να το κάνω.. είπα ποτε το όνομα σου ?Δεν εχεις κανένα δικαίωμα να με προσβάλλεις
Εγω ετσι νόμιζα,αλλα αφου δεν είναι ετσι,οκ τοτε. Αλλά μια αγνόηση θα στην κάνω,γιατι και αλλες φορες εχει τυχει να γινει παρεξήγηση καποιες φορες π έχεις γραψει,και δεν μου είσαι και συμπαθηςΔεν αναφέρθηκα σε εσένα οιυτε πρόκειται ποτε να το κάνω.. είπα ποτε το όνομα σου ?
Το εχω καταλάβει οτι δεν μπορείς να κατανοήσεις το γραπτό λογο αλλα δεν αναφέρθηκα ποτέ σε εσένα .. δις μπας και νιώσεις
Στα παπαρια μου τι θα κάνεις.. το ότι δεν μπορείς να καταλάβεις τα αυτονόητα δεν αλλάζει. Καλα ξεμπερδέματαΕγω ετσι νόμιζα,αλλα αφου δεν είναι ετσι,οκ τοτε. Αλλά μια αγνόηση θα στην κάνω,γιατι και αλλες φορες εχει τυχει να γινει παρεξήγηση καποιες φορες π έχεις γραψει,και δεν μου είσαι και συμπαθης