Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μην το λες. Μπορει η κοπελα να θελει να εξασφαλίσει ότι αν έχει φάει να έχει χωνέψει για να μην αρχίσουν τιποτα κλανίδια την ωρα της πράξης.Το 3 ωρες ειναι υπερβολή.
Χάλασε το θερμόμετρο.......κ το βυθόμετροΕμένα μου κάνει απορία πως εργάζεται σήμερα με τόση ζέστη...
Είχε πει αν το θερμομετρο δείχνει από 35 και άνω δεν εργάζεται
Το λεγόμενο κωλοβυθομετρο ;Χάλασε το θερμόμετρο.......κ το βυθόμετρο
ΚάπουΠου θα πας διακοπές?
Μεσημεριανές ωρες σίγουρα οχιΕμένα μου κάνει απορία πως εργάζεται σήμερα με τόση ζέστη...
Είχε πει αν το θερμομετρο δείχνει από 35 και άνω δεν εργάζεται
Την είπες τη μαλακία σουΜην το λες. Μπορει η κοπελα να θελει να εξασφαλίσει ότι αν έχει φάει να έχει χωνέψει για να μην αρχίσουν τιποτα κλανίδια την ωρα της πράξης.
Σίγουρα εσύ πάντως δεν θα προλαβεις,γιατι είσαι blacklistΌσοι προλάβετε .Τον Αύγουστο θα είμαστε κλειστά......
Πρωινες ώρες γ απόγευμα ,καλά είναι να κλεισειςΑν κλείσουμε 2 ώρες πριν ειναι ενταξει ή χρειάζεται παραπάνω;Ποσες ωρες πριν ειναι ο ενδεδειγμένος χρόνος;
Λες και θα πας στο ΚΕΠΑν έχεις πάρει αριθμό πρωτοκωλου είσαι εντάξει αν όχι τότε δεν παίζει
Εγώ τώρα μαζεύω τα δικαιολογητικά για να τα καταθέσω για ραντεβου
Μονο που εγώ δεν είμαι σουβλατζίδικο,και το φαΐ είναι ειδος πρωτης αναγκης,το σεξ όχι,δεν ειναι οτι δεν σου εδωσα φαΐ ή νερόΜαλακές η Αγγελική έχει δημιουργήσει σχολή. Πήρα πριν λίγο να παραγγείλω σουβλάκια και μου λένε αύριο αν θες, έχει και προσωπική ζωή ο ντελιβερας που πείνασες τώρα και θες και να φας. Στην καλύτερη να μας το πεις από το πρωί να στα φέρουμε το βράδυ...
Ποιες ώρες σήμερα το απόγευμα ;
Καλησπέρα, θέλω να κλείσουμε ενα ραντεβού για Παρασκευή(αύριο) βράδυ. Στειλε μου ενα πμ αν μπορεις να το κανονίσουμεΚαλημέρα,τελικά διαθέσιμη σήμερα κάποιες ωρες το απόγευμα,και Παρασκευή σίγουρα,Σαββατοκυριακο ΟΧΙ.
Ακόμα δεν μπορώ να στείλωΚαλησπέρα, θέλω να κλείσουμε ενα ραντεβού για Παρασκευή(αύριο) βράδυ. Στειλε μου ενα πμ αν μπορεις να το κανονίσουμε