χρονια σου πολλα να τα εκατοστισεις και οτι επιθειμης με πολλες καυλεςTούρτα παγωτό oreo
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
χρονια σου πολλα να τα εκατοστισεις και οτι επιθειμης με πολλες καυλεςTούρτα παγωτό oreo
Ευχαριστώ,και εσύ να έχεις πολλές καύλεςχρονια σου πολλα να τα εκατοστισεις και οτι επιθειμης με πολλες καυλες
Ευχαριστώ πολύ,και εσύ υγεία και χαρές να έχειςΧρόνια σου πολλά με υγεία και κάθε ευτυχία!!
![]()
Χρόνια πολλά πολύχρονη Αγγελική με υγεία.Tούρτα παγωτό oreo
Χρόνια πολλά,Tούρτα παγωτό oreo
Αγγελική μου αν δεν είχες θέμα πόνου, και έτσι θα έμπαινα ευχαρίστως! Χωρίς παρεξηγήσεις, αλλά μόλις διάβασα το ποστ σου, ξύπνησε μέσα μου μια πρωτόγονη ορμή!Καλησπέρα,δεν θα είμαι διαθέσιμη για 5 μέρες ,λόγω περιόδου
Αγγελική μου, έχεις το καλύτερο γλυκό! Καποια στιγμή θα ήθελα να φάω λιγάκι! χρόνια πολλά!Tούρτα παγωτό oreo
Σήμερα δεν εχω,ακομα καλύτερο αυτοΑγγελική μου αν δεν είχες θέμα πόνου, και έτσι θα έμπαινα ευχαρίστως! Χωρίς παρεξηγήσεις, αλλά μόλις διάβασα το ποστ σου, ξύπνησε μέσα μου μια πρωτόγονη ορμή!
Ευχαριστώ πολύΑγγελική μου, έχεις το καλύτερο γλυκό! Καποια στιγμή θα ήθελα να φάω λιγάκι! χρόνια πολλά!
Ευχαριστώ πολύ,να σαι καλάΕυτυχισμένα χρόνια να έρχονται, με καυλες και γαμησια, χρόνια πολλά μικρή, να χυνεις και να καυλωνουμαι.....
Ευχαριστώ πολύ να σαι καλάΧρόνια πολλά,
καλά και καυλωμένα.
Ευχαριστώ πολύπολυχρονη και να σταζει παντα η μουναρα σου
Πολύχρονη θα θελες να γράψεις,αλλά και το πολύχρωμη ωραία ευχή,χαχα ευχαριστώΧρόνια καλά.
Πολύχρωμη.
Ότι ποθείς να πάθεις.....
Χρόνια πολλάTούρτα παγωτό oreo
Ευχαριστώ πολύΧρόνια πολλά
Έχεις δίκιο!Oποιος στέλνει χυδαία μηνύματα οπως "να σου σκίσω τον κωλο" "να στον καρφωσω στον κώλο",μπαίνει blacklist και δεν βγαίνει. Και λένε κιολας σαν δικαιολογία οτι "πολλές φορές πάνω στην καυλα δεν σκέφτεσαι,και οτι θα μου δώσει 200€ για 2 ώρες,για να μην φύγω παρεξηγημένη. Δεν εξαγοράζονται ολα με το χρημα. Μα δεν μπορείτε να ρωτησετε σαν άνθρωποι πότε μπορει κάποια για ραντεβου(και ώρες πριν την ώρα που θέλετε)
Να τα εκατοστήσεις με υγεία πάνω από όλα και πολύ τρέλαTούρτα παγωτό oreo
Ευχαριστώ πολύΝα τα εκατοστήσεις με υγεία πάνω από όλα και πολύ τρέλα