fysarmonika
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.474
- Πόντοι
- 1.346
Κέντρο νεοσυλλέκτων έχεις γίνει αγγελικουλαΓράψε 5 ποστ να μπορούμε να συνεννοηθούμε με πμ για ραντεβού
Κέντρο νεοσυλλέκτων έχεις γίνει αγγελικουλαΓράψε 5 ποστ να μπορούμε να συνεννοηθούμε με πμ για ραντεβού
Και απορω τι στο καλο γινεται και μαζευονται εδω αυτοι που έκαναν εγγραφη πριν κάτι μερες. Ε ας υπάρχουν και αυτοι,αλλα και λιγη προϋπηρεσία ας εχουν και κάποιοι στο σαιτΚέντρο νεοσυλλέκτων έχεις γίνει αγγελικουλα
Δυστυχώς αυτούς τους έχεις χάσει ανεπιστρεπτίΚαι απορω τι στο καλο γινεται και μαζευονται εδω αυτοι που έκαναν εγγραφη πριν κάτι μερες. Ε ας υπάρχουν και αυτοι,αλλα και λιγη προϋπηρεσία ας εχουν και κάποιοι στο σαιτ
Μια απορία απλά εξέφρασα,οτι πώς γινεται να ερχονται καταπάνω μου πόσοι καινούριοι χρήστες(καλοδεχούμενοι φυσικά),και να κοιτάνε να συμπληρώσουν 5 ποστ. Και έχει καταντήσει και κουραστικό να το λεω πόσες φορες οτι πρέπει να συμπληρώσουν τόσα ποστΔυστυχώς αυτούς τους έχεις χάσει ανεπιστρεπτί
Την ίδια κι εγωΜια απορία απλά εξέφρασα,οτι πώς γινεται να ερχονται καταπάνω μου πόσοι καινούριοι χρήστες(καλοδεχούμενοι φυσικά),και να κοιτάνε να συμπληρώσουν 5 ποστ
Γράψε για τα ποστ ένα υστερόγραφο στην υπογραφή σου να υπάρχει!Εγω ομως λέω να δω πόσες ακομα φορες θα χρειαστεί πάλι να γραψω οτι πρέπει να συμπληρωθούν 5 ποστ,και πόσες φορες ακόμα θα δω την ερωτηση πώς μπορουν να στειλουν πμ; Πώς λεμε προϋπηρεσία σε μια δουλεια,τώρα σκεφτηκα και εγω και προϋπηρεσία στο bou(μην ανησυχείτε,δεν θα σας ζητήσω βιογραφικό,πλάκα κανω)
Τέτοια υπογραφή καμιά δεν εχει παντως,ή μαλλον το βρηκα,απλά δεν θα απαντήσω ξανά αμα δω την ίδια ερώτησηΓράψε για τα ποστ ένα υστερόγραφο στην υπογραφή σου να υπάρχει!![]()
Aα εσυ θες να σε πουν και αγενήΤέτοια υπογραφή καμιά δεν εχει παντως,ή μαλλον το βρηκα,απλά δεν θα απαντήσω ξανά αμα δω την ίδια ερώτηση
Να μάθουν να μη ρωτάνε τα ίδιαAα εσυ θες να σε πουν και αγενή![]()
Χρόνια σου πολλά!Tούρτα παγωτό oreo
Ευχαριστώ πολύ!Χρόνια σου πολλά!
χρονια σου πολλα να τα εκατοστισεις και οτι επιθειμης με πολλες καυλεςTούρτα παγωτό oreo
Ευχαριστώ,και εσύ να έχεις πολλές καύλεςχρονια σου πολλα να τα εκατοστισεις και οτι επιθειμης με πολλες καυλες
Ευχαριστώ πολύ,και εσύ υγεία και χαρές να έχειςΧρόνια σου πολλά με υγεία και κάθε ευτυχία!!
![]()
Χρόνια πολλά πολύχρονη Αγγελική με υγεία.Tούρτα παγωτό oreo