NIKOLAS200
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2025
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Δίκο έχεις όπως το βλέπεις...., παρόλα αυτά θα ήθελε να βρεθούμε κουκλάρα!Τι φάση ρε παιδιά που στελνετε ολο νέα μελη,ας είναι και κάποιος με μια προϋπηρεσία στο σαιτ![]()
Δίκο έχεις όπως το βλέπεις...., παρόλα αυτά θα ήθελε να βρεθούμε κουκλάρα!Τι φάση ρε παιδιά που στελνετε ολο νέα μελη,ας είναι και κάποιος με μια προϋπηρεσία στο σαιτ![]()
Μεσημεριανές ωρες δεν κάνω το καλοκαιρι,ιδίως την αλλη εβδομάδα που θα έχει 38-39 βαθμούς. Μία φορα το έκανα,και δεν το ξανακάνω
Εδω τα ντελίβερι 12-5 και τα απαγορεύουν στον καυσωνα.
Και καλά κανεις,και εγω δεν θέλω να ταλαιπωρώ τους ντελιβεράδες σε πολλή ζεστη- κρύο το χειμώναΌχι όλα. Πολλοί εργάζονται κανονικά.
Εγώ ΔΕΝ παραγγέλνω ούτε καφέ σε τέτοιες συνθήκες, αλλά τα μηχανάκια τα βλέπω κανονικά.
Είπε έτσι σε εμένα ο εν λογω χρήστης και εγώ απάντησα "δικό μου θέμα; Δεν θυμάμαι. Αμα με είδε,αμα θέλει ας γραψει κριτικη,να δω πολλές και διάφορες απόψεις. Ναι το δέχομαι οτι κάποιος μπορει να με θεώρησε φολα,αλλά να ξερουν οτι όταν κλείνουν ραντεβου,είναι ρίσκοΔιαβάζω το bou πάνω από 10 χρόνια & πολλά συγχαρητήρια στον Αντισθένη & πιθανώς άλλα άτομα που ασχολούνται επιμελώς με το site. Το οποίο (site) έχει προσφέρει τεράστια ενημέρωση για το αντικείμενο.
Έγινα μέλος σήμερα διότι κάποια πράγματα που γράφονται είναι εξοργιστικα.
Όπως η τοποθέτηση της call girl Aγγελικης περί μεσημβρινών ωρών. Ο jimis γράφει περί φολας (γάτος ο jimis) & η άλλη απαντάει "δικό μου θέμα".
Σοβαρά τώρα..??
Την 80αρα ή την 150αρα την τσακώσαμε όμως...
Αρκεί που το παραδέχτηκες "call girl" Αγγελική....
Κανονίζεται αυτό με πμΘα χαρώ να βρεθούμε κουκλάρα μου!
σαν νεο μελος δεν ξερω να στείλω πμ.....το παλευω.....Κανονίζεται αυτό με πμ
Μετα το μπλοκ βρήκα την υγειά μου παντως,και εχει και ησυχία το νημα μου. Και σωστα λες,δεν τους τα πηρα με το ζόρι,μονοι τους ερχονταιΤι ζόρι τραβάτε και την ζαλίζεται την κοπέλα με πιον θα πάει και αν θα παει και αν θα πρέπει να κάνει γυμναστική και οτι αλλο σας κατέβει στο μυαλό. Δικό της θέμα. Άμα δεν γουστάρει δεν θα πάει θα πρέπει να κάτσει να απολογηθεί ? Στους αργόσχολους καλά κάνει και τους κάνει μπλοκ γιατί δεν σέβονται το κορίτσι. Μαγκιά της όπου γουστάρει το δίνει και οτι ώρα θέλει από την τσέπη σας τα παίρνει με ζόρι? Εσείς τις στέλνετε, δεν έχετε με τι να ασχοληθείτε.
Το ξερω οτι πρέπει να χασω σε κοιλια και μπουτια,προσπαθω,οσο γ το περπάτημα,αστο το πόσο κάνω.... Οσον αφορα την υγεία μου,σκάω απ αυτηνΑγγελική, αλήθεια τώρα. Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι πρέπει να κάνεις κάποιου είδους άσκηση? Περπάτημα, τρέξιμο, ποδήλατο, ίσως κοιλιακούς, σανίδα, και πολλά άλλα για να βελτιώσεις το σώμα σου? Νέα κοπέλα και να έχεις αυτό το σώμα? Εντελώς φιλικά στο λέω. Για την υγεία σου βασικά και λιγότερο για την εμφάνιση σου.
ΕΜ Κι εσυ Περπατοντας Να πηγαινεις Bill Μη σου πω Jogging !!!... Και Πριαμο Γκαζι ! Παλι με τα ποδια πρεπει !!! Κοντα εισαι απ'το Σπιτι σου !!!!!!!!Το ξερω οτι πρέπει να χασω σε κοιλια και μπουτια,προσπαθω,οσο γ το περπάτημα,αστο το πόσο κάνω.... Οσον αφορα την υγεία μου,σκάω απ αυτην
Μα κανουν λες και τους λέω "ελάτε να κανουμε ραντεβου". Αν δεν τους αρέσει είτε ο τρόπος που μιλάω,είτε το σωμα μου,λέω "να μην έρθουνε"Παιδια !!! Αφηστε τη Καυλαντα και το Κουτσομπολιο !!!!.......... ΔΕΝ Ξερω ΑΝ το εχετε Καταλαβει ??? Αλλα ΔΕΝ ειναι υποχρεωτικο να πατε με Αγγελικη......
ΜΗΝ Βγαζετε ΚΑΚΙΑ ΛΟΙΠΟΝ !!!!!!!!!!!!.......... Αυτα σε FB και insta ! Εδω ειναι Δουλεια !......
ΒΛΕΠΕΙΣ = ΚΡΙΝΕΙΣ = ΠΕΡΝΕΙΣ !!!!!!! Τοσο Απλα........... Λιγο Σεβασμος δε βλαπτει !!!???????
Με 40 βαθμους ιδίως που θα εχουμε αυτη την εβδομάδα ,τι να πω,οτι πρέπειΝαι ΝΑΙ !! Τρεχοντας !!! Θα Μπαινεις στο Δωματιο Ιδρωμενη...... Μπανακι !!!! Και Μετα Δουλεια !!!????.... Ο Σωστος Συνδιασμος !? Χαχαχαχαχα !!!
Θα ειναι σαν να κανεις και Σαουνα ταυτοχρονα !!!?????????....... Να Φορας Και Φορμα Εφιδρωσης !!!! ( Φορμα Αδυνατισματος που λεμε .)Με 40 βαθμους ιδίως που θα εχουμε αυτη την εβδομάδα ,τι να πω,οτι πρέπει![]()
Και φουλ στον ιδρωτα να μπω στο δωματιο,αυτά είναιΘα ειναι σαν να κανεις και Σαουνα ταυτοχρονα !!!?????????....... Να Φορας Και Φορμα Εφιδρωσης !!!! ( Φορμα Αδυνατισματος που λεμε .)
Αν τα κάνει όλα αυτά ιδού τ'αποτελέσμα στο τέλοςΝαι ΝΑΙ !! Τρεχοντας !!! Θα Μπαινεις στο Δωματιο Ιδρωμενη...... Μπανακι !!!! Και Μετα Δουλεια !!!????.... Ο Σωστος Συνδιασμος !? Χαχαχαχαχα !!!
Ασε Που Υπαρχουν και τα φετιχ... Nuru μασαζ με Ιδρωτα !!! Ιδρωμενα Κορμια !!!!.... Ισως Ετσι να λειτουργω και καλητερα ??? , Θα κανουμε μια Δοκιμη ? Τι λες ????Και φουλ στον ιδρωτα να μπω στο δωματιο,αυτά είναι![]()
Η Αγγελικουλα Ρε !!! Οχι ΡΕ Αντεχει !!! Ειναι Θηριο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αν τα κάνει όλα αυτά ιδού τ'αποτελέσμα στο τέλος