Odin_
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 79.068
- Πόντοι
- 23.656
Ειναι υπερ της βίας,και αυτο φτανει
Ειναι υπερ της βίας,και αυτο φτανει
Πάλι "θα" βάζεις όμως φιλενάδα...χωρίς αποδείξεις με εικασίες δε δίκασε κανείς παράΟταν αυτοι ομως θα κακοποιουν και θα χτυπάνε γυναικες..τελος παντων,δυστυχως υπαρχουν τετοιοι

Ναι,ειχαν πει γ αυτον που μου ηταν βιαιος και επινε αλκοολ,οτι καλα μου έκανε και οτι μου αξιζε,και σπαγανε και πλάκα,λεγανε για την κουφαλα,φαφουτω με ελεγε ο ενας π ειχα βγαλει φρονιμιτη. Οποιος υποστηριζει βία δεν έχει θεση,γ αυτο και άργησα κιολας να τους κάνω αγνοηση,και τωρα ησυχασα που δεν βλεπω κανένα τους ποστ
Μονο και μόνο που γελάγανε στο περιστατικο με εναν πελάτη που με τράβαγε πονώντας με,αυτο τα λεει ολαΠάλι "θα" βάζεις όμως φιλενάδα...χωρίς αποδείξεις με εικασίες δε δίκασε κανείς παρά
μόνο στην χούντα...![]()
Ναι βρε..σημαίνει πως είναι ανώριμοι...μαλάκες...αναίσθητοι...πες τους όπως θες...Μονο και μόνο που γελάγανε στο περιστατικο με εναν πελάτη που με τράβαγε πονώντας με,αυτο τα λεει ολα
....ok, φαινεται να μν κατανοεις (η να μν θελεις να κατανοησεις) την σοβαροτητα των λεγομενων και των κατηγοριων σου!Ναι,ειχαν πει γ αυτον που μου ηταν βιαιος και επινε αλκοολ,οτι καλα μου έκανε και οτι μου αξιζε,και σπαγανε και πλάκα,λεγανε για την κουφαλα,φαφουτω με ελεγε ο ενας π ειχα βγαλει φρονιμιτη. Οποιος υποστηριζει βία δεν έχει θεση,γ αυτο και άργησα κιολας να τους κάνω αγνοηση,και τωρα ησυχασα που δεν βλεπω κανένα τους ποστ
Και εγώ φίλε.......ok, φαινεται να μν κατανοεις (η να μν θελεις να κατανοησεις) την σοβαροτητα των λεγομενων και των κατηγοριων σου!
Δν εχω λογο να συνεχισω!
....ok, φαινεται να μν κατανοεις (η να μν θελεις να κατανοησεις) την σοβαροτητα των λεγομενων και των κατηγοριων σου!
Δν εχω λογο να συνεχισω!
Παιδιά οποιος δικαιολογει και συμφωνεί με βιαια περιστατικα και κακοποιησεις και σπαει πλακα αυτο δεν λεγεται ανώριμος. σημαινει οτι για πλάκα μπορει να σε σπασει στο ξυλο αν τον νευριάσεις.Τελος πάντων,ο καθένας εχει τη γνωμη του. Ούτε εγω θα το συνεχισωΝαι βρε..σημαίνει πως είναι ανώριμοι...μαλάκες...αναίσθητοι...πες τους όπως θες...
ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ
"...αλλά είναι και υπερ της κακοποιησης γυναικών-παιδιών και της βιας και των βιασμών γυναικων"
"...που ξυλοφορτώνουν γυναικες"
ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΑΣΙΕΣ...
καλαμπούρι κάνουν τα παιδιά μαρή ηρέμησε που σε έχουν άχτιΟταν αυτοι ομως θα κακοποιουν και θα χτυπάνε γυναικες..τελος παντων,δυστυχως υπαρχουν τετοιοι. Μα συμφωνουν με περιστατικα κακοποιησεων γυναικων -παιδιών,και καλα που δεν με εχουν πετυχει στο μπιλ και δεν με εχουν δει φατσα,μην με βαραγανε αγρια τετοιο αχτι που με έχουν εδω

Μεγαλο κιολας άχτι,και δεν καταλαβαινω το γιατίκαλαμπούρι κάνουν τα παιδιά μαρή ηρέμησε που σε έχουν άχτι![]()
Το ψυχωσικό σύνδρομο είναι ένα σύνολο ψυχιατρικών συμπτωμάτων που περιλαμβάνουν ψευδαισθήσεις, παραλήρημα, και άλλες διαταραχές στη σκέψη και την αντίληψη. Η ψύχωση μπορεί να είναι προσωρινή ή χρόνια, και μπορεί να προκύψει από διάφορες αιτίες, όπως ψυχικές διαταραχές, χρήση ναρκωτικών ή αλκοόλ, ή νευρολογικές παθήσεις.Και βασικά εκανα αγνοηση ολους αυτους που συνεχεια μπαινανε στο νημα,γιατι οχι μονο μου μπαχαλευνε το νημα,αλλά είναι και υπερ της κακοποιησης γυναικών-παιδιών και της βιας και των βιασμών γυναικων,γτ σου λεει ας μην προκαλούσε το θυμα,δεν θέλω καμία επαφη με τέτοιους ,που ξυλοφορτώνουν γυναικες. Ας πουμε αυτος ο dimgoal,ο feragamo ,o professor x ,ο peterκατι στανταρ εχουν σπάσει στο ξυλο γυναικα,εδω με βιασμούς και συμφωνουν και λενε "ας μην προκαλούσε το θυμα". Ικανους τους εχω να συμφωνουν και με την κακοποιηση του 3χρονου Αγγελου στην Κρητη
Γιου φάουλΚαι βασικά εκανα αγνοηση ολους αυτους που συνεχεια μπαινανε στο νημα,γιατι οχι μονο μου μπαχαλευνε το νημα,αλλά είναι και υπερ της κακοποιησης γυναικών-παιδιών και της βιας και των βιασμών γυναικων,γτ σου λεει ας μην προκαλούσε το θυμα,δεν θέλω καμία επαφη με τέτοιους ,που ξυλοφορτώνουν γυναικες. Ας πουμε αυτος ο dimgoal,ο feragamo ,o professor x ,ο peterκατι στανταρ εχουν σπάσει στο ξυλο γυναικα,εδω με βιασμούς και συμφωνουν και λενε "ας μην προκαλούσε το θυμα". Ικανους τους εχω να συμφωνουν και με την κακοποιηση του 3χρονου Αγγελου στην Κρητη
Απλά δεν έχουν θέση σε εμένα αργοσχολοι που δεν έχουν τι να κανουν και κυριως κακοι-βίαιοι και σαδιστές ανθρωποι που νιώθουν ευχαριστηση με τον πονο του αλλου,και τους αποφευγω όπως ο διαολος το λιβάνι. Μακριά απο μέναΓιου φάουλ
Ναι είσαι γιατρος και έβγαλες διάγνωση για ASDΣαφεις ενδείξεις διαταραχής κατανόησης λόγου και γραπτού λόγου (πιθανή γλωσσική ή γνωστική δυσλειτουργία). Εύκολα κατανοεί ο τρίτος παρατηρητής οτι η επικοινωνία παραμένει επιφανειακή, χωρίς ουσιαστική ανταλλαγή νοήματος.
Δηλαδή αλλά λόγια να αγαπιόμαστε..
Και επειδή δεν εχω καμία διάθεση να ασχοληθώ με ASD ωρα να πατήσω το μαγικό κουμπάκι.