Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αυτές με το χωριόΟι τελευταίες κριτικές της αγγελας όλα τα λεφτά .
Τίς έχω διαβάσει από 5 φορές την κάθε μία, σενάριο λέμε!!!!!Οι τελευταίες κριτικές της αγγελας όλα τα λεφτά .

Στον αχυρώναΑυτές με το χωριό![]()
Μη γίνεσαι βουκόλος ρε κωλομπαράΑυτές με το χωριό![]()

πανε να σου πηδηξουν τον ερωτα ολοι αυτοι ρε φιλε.... και εσυ τους χαλβαδιαζεις.......Μη γίνεσαι βουκόλος ρε κωλομπαρά![]()
Δεν ήθελα να το πω ακόμα αλλά.....Οι τελευταίες κριτικές της αγγελας όλα τα λεφτά .
Mε σαμπάνιες μούρα σταφύλια κτλΔεν ήθελα να το πω ακόμα αλλά.....
Την άλλη βδομάδα ίσως διαβάσεις την δική μου.
Την έκλεισα πολύωρο για αύριο.
Για αυτό δεν είναι διαθέσιμη αύριο.
![]()

Η τελευταία κριτικη έπαιξε μεγάλο ρολο αγγελα μου. Σχωρα τους τους τσέλιγκες .Ρε παιδια πώς τυχαίνει πόσες φορες να στέλνετε για ραντεβου τις μέρες που λέω οτι δεν είμαι διαθέσιμη και όχι τις μερες που μπορώ; Ούτε επίτηδες μερικοι να το κάνατε

ΓιατιΤελικά είμαι διαθέσιμη και αύριο 5-10
Γιατί πολύ απλά δεν γίνεται 7/7
Τελικά γίνεται 7/7. Όλα γίνονται.Τελικά είμαι διαθέσιμη και αύριο 5-10
Δεν έκανα ολη την εβδομάδα ραντεβου(οπως ποτέ δεν εχω κανει),γενικώς το ειπαΤελικά γίνεται 7/7. Όλα γίνονται.
Δεν ήθελα να το πω ακόμα αλλά.....
Ωωωχχ, πάει το κωλαράκι της Αγγέλας. Θα υποφέρειΔεν ήθελα να το πω ακόμα αλλά.....
![]()
Έδωσαν χρωμα στην καρτέλα μου,θα ήταν βαρετό να βλέπαμε σε μια καρτέλα μόνο διθυραμβικες κριτικεςΤίς έχω διαβάσει από 5 φορές την κάθε μία, σενάριο λέμε!!!!!![]()
Έδωσαν χρωμα στην καρτέλα μου,θα ήταν βαρετό να βλέπαμε σε μια καρτέλα μόνο διθυραμβικες κριτικες
Νομίζω οτι σε κατι τέτοιο παίζουν ρόλο πολλά πράγματα καταρχάς υπάρχουν 2 δεν ταιριάζουν ολοι με όλους . Άνθρωποι είναι και οι δυο . Εκτός αν θες μηχανή Υπάρχει και το ενδεχόμενο της κακιάς μεραςΟ καθένας ας δει το σύνολο των κριτικών και ας αποφασίσει αν θα έρθει,να μουν η μόνη στο κατω κατω με αρνητικη κριτικη; 8 στις 10 θα έχουν έστω μία,τι πάει να πει; Οτι είναι αχρηστες; Οχι βεβαια. Μπορει να ήταν η μέρα,μπορεί χημεία να μην υπήρχε
Και στο κατω κατω δεν εχω και τέρμα αρνητικες κριτικες με μεγάλη δυσαρέσκεια,μα ισα ισα θελω πολλες και διάφορες κριτικες να έχει ενδιαφέρον η καρτελα μου. Θα βαριόμασταν να διαβάζουμε μονο θετικες και τα ίδια σχολια. Και επιτελους καποιος λεει κ κατι σωστο,οτι δεν είμαστε μηχανεςΝομίζω οτι σε κατι τέτοιο παίζουν ρόλο πολλά πράγματα καταρχάς υπάρχουν 2 δεν ταιριάζουν ολοι με όλους . Άνθρωποι είναι και οι δυο . Εκτός αν θες μηχανή Υπάρχει και το ενδεχόμενο της κακιάς μερας
Οι τελευταίες κριτικές της αγγελας όλα τα λεφτά .