Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37.324
ΚαλησπέραΚαλησπέρα παιδια. Καλησπέρα Αγγελική
ΚαλησπέραΚαλησπέρα παιδια. Καλησπέρα Αγγελική
Ευχαριστώ,να σαι καλάOταν στείλω τα λαχανικά
Πάντως η Αγγελική - και δεν το λέω για δημιουργία εντυπώσεων - φαίνεται καλό κορίτσι από κάποια dm που έχουμε ανταλλάξει και αυτός είναι λόγος που θα ήθελα να βρεθώ μαζί της, ανάθεμα τις αποστάσεις. Οψώμεθα...
Στείλε κασέρι να σφίξω εγώ για σέναOταν στείλω τα λαχανικά
Πάντως η Αγγελική - και δεν το λέω για δημιουργία εντυπώσεων - φαίνεται καλό κορίτσι από κάποια dm που έχουμε ανταλλάξει και αυτός είναι λόγος που θα ήθελα να βρεθώ μαζί της, ανάθεμα τις αποστάσεις. Οψώμεθα...

Σε έστειλα τυπε 2ωρο 0.002btc.Στείλε κασέρι να σφίξω εγώ για σένα![]()
ΚαλησπέραΚαλησπέρα γλυκιά Αγγελική
Μπουρδελοστούντιο γίναμε κλαιω απλάKαι τι με νοιάζει εμένα; Αυτο είναι δικό σου πρόβλημα ξεκάθαρα. Δεν ξέραμε να κάτσουμε πάνω απο ενα κινητο και να περιμένουμε εσένα,έχουμε και άλλες δουλειες. Για αυτο υπάρχουν και τα μπουρδέλα - στούντιο. Πας εκει την ωρα που μπορείς,βλεπεις την κοπελα,ουτε μηνυματα ουτε να κλεινεις δωμάτια,πηδας φευγεις,και μονο με 10-20 ευρω και καθάρισες

Εμενα το θέμα μου βασικά αλλο ειναι αλλά τελος πάντων,οτι αμα δεν σου αρεσω,ε τι ασχολείσαι τοτε; (Γενικα μιλάω)Όταν κάνεις το επάγγελμα της ιερόδουλης ο κίνδυνος είναι αυξημένος.
Πχ και εσύ αν κάνεις ακαποτα τσιμπουκια κινδυνεύεις να κολλησεις
Θέλω να πω όλες λίγο πολύ και εμείς κινδυνεύουμε
Καλο βράδυΤόσο ωραίο που φαίνεται το νύχι,δεν γινόταν να μην δεν το βγάλω. Καλό σας βράδυ
Καλό βράδυ και σε εσέναΚαλο βράδυ
και απο νυχι σκιζεις και απο σωματαρα αποτι βλεπω !Τόσο ωραίο που φαίνεται το νύχι,δεν γινόταν να μην δεν το βγάλω. Καλό σας βράδυ
Εμείς οι δύο πάντα με τον καλο τον λογο ο ένας για τον αλλονκαι απο νυχι σκιζεις και απο σωματαρα αποτι βλεπω !
γιατι το αξιζεις , γιατι σε εζησα και στο δωματιο , επιβεβαιωνω και παλι για το προσχαρο και την ευγενεια του χαρακτηρα σουΕμείς οι δύο πάντα με τον καλο τον λογο ο ένας για τον αλλον
Όντως!Τόσο ωραίο που φαίνεται το νύχι,δεν γινόταν να μην δεν το βγάλω. Καλό σας βράδυ
Αμα μου φέρονται καλα,τους φέρομαι και εγω,όπως μου φέρονται,φέρομαιγιατι το αξιζεις , γιατι σε εζησα και στο δωματιο , επιβεβαιωνω και παλι για το προσχαρο και την ευγενεια του χαρακτηρα σου
παντα με το χαμογελο στα πανω χειλη και με την καβλα στα κατω χειλη ! βγαζεις πολυ παθος !
εσυ εισαι ετσι και αλλιως ακινδυνος...τι εγινε θα (σε)γαμησουμε???Όταν κάνεις το επάγγελμα της ιερόδουλης ο κίνδυνος είναι αυξημένος.
Πχ και εσύ αν κάνεις ακαποτα τσιμπουκια κινδυνεύεις να κολλησεις
Θέλω να πω όλες λίγο πολύ και εμείς κινδυνεύουμε