petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 194
- Like
- 64.510
- Πόντοι
- 48.437
ελα διπλα στο καινουργιο νημα που ανοιξε.Καλησπέρα παιδιά
Τι έχουμε εδώ ?
![]()
![]()
![]()
ζηταμε την σοφια σου.

ελα διπλα στο καινουργιο νημα που ανοιξε.Καλησπέρα παιδιά
Τι έχουμε εδώ ?
![]()
![]()
![]()

Και εγώ ο αγνός μπλοκ , ρε θα βάλεις πλάτη να μου μιλήσει η μπουμπου μπας κ σφίξω ;;;καλημερακηδες μαν,καλησπερακηδες και μπαχαλακηδες.
κωλομπαραδες ολοι τους.![]()

Που ρεελα διπλα στο καινουργιο νημα που ανοιξε.
ζηταμε την σοφια σου.![]()
να πεσειςστα γονατα να την παρακαλεσεις. δεν προσπαθεις αρκετα.Και εγώ ο αγνός μπλοκ , ρε θα βάλεις πλάτη να μου μιλήσει η μπουμπου μπας κ σφίξω ;;;![]()

Που ρε![]()
Έρχομαιαιαιαινα πεσειςστα γονατα να την παρακαλεσεις. δεν προσπαθεις αρκετα.
Υπάρχει κάποιο ώριμο ζευγάρι;; - bourdela.com forum
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Είμαι 38 ετών, αρκετά εμφανίσιμος και αρρενωπός και αναζητώ ένα ζευγάρι, ώριμο κατά προτίμηση άνω των 50 ετών από δυτική Θεσσαλονίκη κυρίως,με σκοπό την ικανοποίηση και την ευχαρίστηση όλων. Είμαι ενεργητικό άτομο και θα ήθελα να παίξω με την γυναίκα του ζευγαριού...www.bourdela.com

Αναδουλιες καί έπεσε ή γνωστή καραμέλα σέ επανάληψη, άσε πού ούτε δείγμα κριτικής στον ορίζοντα οπότε.....Καλησπέρα παιδιά
Τι έχουμε εδώ ?
![]()
![]()
![]()

προλαβαινεις αμα θες να κλεισεις για αυριοΑναδουλιες καί έπεσε ή γνωστή καραμέλα σέ επανάληψη, άσε πού ούτε δείγμα κριτικής στον ορίζοντα οπότε.....![]()

Είμαι πλοκ δεν μπορώπρολαβαινεις αμα θες να κλεισεις για αυριο
![]()

Κορμί για πολλά γουστα.... αστέρι εισαι Αγγελική ....Μετά το μπιλ,ετοιμαζόμαστε τώρα για τον τελικό της γιουροβίζιον
Ευχαριστώ πολύ να σαι καλαΚορμί για πολλά γουστα.... αστέρι εισαι Αγγελική ....
Μόνο Κλαυδία!Μετά το μπιλ,ετοιμαζόμαστε τώρα για τον τελικό της γιουροβίζιον
Χάλια το τραγουδι,δεν άξιζε να πάει τελικοΜόνο Κλαυδία!
Μαρέσει πολύ. Κ η φωνή της εκπληκτική κ η σκηνική παρουσία κ το τραγούδι. VamosΧάλια το τραγουδι,δεν άξιζε να πάει τελικο
Οτι έχει καλή φωνη έχει,δεν διαφωνώ σε αυτόΜαρέσει πολύ. Κ η φωνή της εκπληκτική κ η σκηνική παρουσία κ το τραγούδι. Vamos
Καλημέρα,να σαι καλάΗ Κλαυδία έχει ωραία φωνή αλλά η Αγγελική έχει τέλεια σκηνική παρουσία!
Αγγελική μπορείς σε μισή ώρα στο Bill ?Καλημέρα,να σαι καλά

Καλημέρα. Να είσαι κι εσύ καλά.Καλημέρα,να σαι καλά
Με τον γάμο στη Βενετία τη έγινε?Αγγελική μπορείς σε μισή ώρα στο Bill ?
Καλημέρα![]()