Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37.368
Ευχαριστώ πολύυπεροχο στρονγκ αγγελικη σου παει το μπλε
Ευχαριστώ πολύυπεροχο στρονγκ αγγελικη σου παει το μπλε
Μες στην καύλα εισαιΣήμερα στα ροζ,καλό βράδυ να έχετε
Φωτιά στα Σαββατόβραδα καλησπέρα στο πιστολι!!!!Σήμερα στα ροζ,καλό βράδυ να έχετε
Πολύ όμορφα εσώρουχα! Ευχάριστα προκλητικά.Σήμερα στα ροζ,καλό βράδυ να έχετε
Ευχαριστώ πολύΠολύ όμορφα εσώρουχα! Ευχάριστα προκλητικά.
Αχχχ, ακόμα ένα δύσκολο βράδυ μακριά από σένα.... εισαι πολυ κούκλα.... ελα Θεσσαλονίκη να περάσουμε όμορφα....Σήμερα στα ροζ,καλό βράδυ να έχετε
"Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα", λέει μια παροιμίαΒάλε ένα πρόγραμμα κορίτσι μου ,μολονότι οι περισσότεροι κύριοι έχουν και οι ίδιοι υποχρεώσεις δεν μπορούν να καταλάβουν ότι έχεις και εσύ τις δικές σου.
Βάλε κάθε μέρα.τις διαθέσιμες.ωρες σου και θα είσαι κομπλέ και με.ενημερωση.!
Άγγελο μου να έρθω να σε πάρω με το ηλεκτρικό μου πατίνι να οργωσουμε την Αθήνα;Καλησπέρα,αύριο δεν είμαι διαθέσιμη,λόγω απεργίας του ηλεκτρικού
Απλά μια ενημέρωση για αύριο έκαναΚάπως έπρεπε να σηκωθεί το thread, πήγανε ντουγρου 2η σελίδα
Δικαβαλο τυπε?Άγγελο μου να έρθω να σε πάρω με το ηλεκτρικό μου πατίνι να οργωσουμε την Αθήνα;
Έτσι να παρουσιαστείς μπροστά της με σούζα να πάθει την πλάκα της...Άγγελο μου να έρθω να σε πάρω με το ηλεκτρικό μου πατίνι να οργωσουμε την Αθήνα;
Δεν ξέρω σε τι απάντησες επίσης,γτ έχω κάνει αγνοηση ορισμένα ατομα ,να μην μου εμφανίζεται καν τι γράφουν. Η γραψαρχιδίνη που πήρα ,έκανε πολύ καλό. Και βρήκα την υγειά μου,και δεν θα έχει τωρα το νήμα μου τσακωμούς και ξεκατινιάσματαΈτσι να παρουσιαστείς μπροστά της με σούζα να πάθει την πλάκα της...
Από ποιο φαρμακείο την πήρες να πάρω κι εγώ κάνα κουτί;Δεν ξέρω σε τι απάντησες επίσης,γτ έχω κάνει αγνοηση ορισμένα ατομα ,να μην μου εμφανίζεται καν τι γράφουν. Η γραψαρχιδίνη που πήρα ,έκανε πολύ καλό. Και βρήκα την υγειά μου,και δεν θα έχει τωρα το νήμα μου τσακωμούς και ξεκατινιάσματα
Χαχαχα καλόΑπό ποιο φαρμακείο την πήρες να πάρω κι εγώ κάνα κουτί;
Καλά εκανες,καλή σου όρεξηΈλα ρε γμτ και είχα πάρει kfc να φάω μετα το γήπεδο.