Το εχω γραψει γιατι τσαντίζομαι,και εγω ΠΟΤΕ δεν μπορώ τελευταία στιγμη,και εξακολουθουν να μην το καταλαβαινουν. Πώς να μπορω τελευταια στιγμη αφού εχω και αλλες υποχρεωσεις ή πολύ απλά αμα είναι πολυ βραδυ,να θέλω να πάω για υπνο. Και ετσι,δικαίωμά μου να κάνω οτι θελω,εγώ εχω το καρπουζι,εγώ εχω και το μαχαιρι,και εγω θα αποφασίσω πώς θα δουλεψω.Ή το αλλο,που στέλνουν μήνυμα εδω στο σαιτ κουλές ωρες να ρωτησουν για ραντεβου απο τις 1 τη νυχτα ας πουμε ,και 4 τα ξημερωματα,αφου κοιμάμαι τετοια ωρα,πώς περιμενουν να εχουν απαντηση;
Σου έχει τύχει ποτέ να περνάς έξω από ένα εστιατόριο σε ώρα αιχμής και επειδή πεινάς να έκανες μια ερώτηση αν έχουν κάποιο τραπέζι διαθέσιμο?
Τί θα προτιμούσες να σου απαντήσουν?
«Λυπάμαι δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε, είμαστε πλήρης»?
Ή να σου πουν «Μα είναι δυνατόν να ρωτάτε τέτοιο πράγμα τέτοια ώρα? Μην ξανάρθετε δεν θα σας δεχτούμε!»?
Εχω κάνει άπειρα ραντεβού με ανεξάρτητες τελευταία στιγμή, γιατί έτυχε να ταιριάξει το πρόγραμμα μας. Έχει τύχει και να μην ταιριάξει και είτε να πάρω μια απάντηση «Σορυ δεν μπορώ», είτε να μην πάρω και καμιά απάντηση απολύτως κι όλα καλά.
Πάντως να με μαυρίσει μια κοπέλα απλά και μόνο επειδή τη ρώτησα αν είναι διαθέσιμη δεν μου έχει τύχει.
Επίσης μην νομίζεις ότι το κάθε μέλος εδώ μέσα θυμάται τις ιδιαιτερότητες κάθε ανεξάρτητης. Αν ήταν να κρατάμε σημειώσεις «Η Αγγελική δεν δέχεται ραντεβού τελευταία στιγμή», «Η Βασιλική δεν δέχεται τελείωμα στο στόμα», «Η Κική δεν δίνει κωλο» ζήτω που καήκαμε.
Να μας ρίξει μαύρο δηλαδή και η Βασιλική άμα τολμήσουμε να τη ρωτήσουμε αν τα παίρνει στόμα, και να μας μπλοκάρει η Κική αν τη ρωτήσουμε για κωλο.
Καλό θα ήταν να χαλαρώσουμε λίγο θα πω εγώ.
Το να βγάζεις τόσα νέυρα επειδή τόλμησε κάποιος να στείλει να ρωτήσει για ραντεβού τελευταίας στιγμής εγώ το βρίσκω υπερβολικό.
Από κει και πέρα, όπως είπες κι εσύ κι εγώ στο προηγούμενο μου μήνυμα, εσύ κάνεις κουμάντο στα ραντεβού σου και στην πελατεία σου, κι άμα γουστάρεις μπορείς να μαυρίζεις αβέρτα.
Εγω το μόνο που θα πω είναι ότι η ευγένεια και η μπάλα που κρατιέται χαμηλά, μόνο σε καλό βγαίνουν μακροπρόθεσμα.
Καλά τα καρπούζια και τα μαχαίρια, αλλά εγώ θα σου πω χαιρέτα καβαλάρης για να σε χαιρετάν όταν θα ξεπεζέψεις…