Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 26.593
Ή οπως είχες πει κ εσυ,οτι η ζωή μας δεν είναι αποκλειστικά τα ραντεβούΑυτό να μου πεις. Ποια είσαι για να'σαι εσώκλειστη; Η Ελένη απ'το Κωσταλέξι;![]()
Ή οπως είχες πει κ εσυ,οτι η ζωή μας δεν είναι αποκλειστικά τα ραντεβούΑυτό να μου πεις. Ποια είσαι για να'σαι εσώκλειστη; Η Ελένη απ'το Κωσταλέξι;![]()
Καύλα!!!Καληνύχτα
Μήπως ήσουν σε κάποιο απ'τα δωμάτια του 1ου ορόφου σήμερα το απόγευμα; Ήμουν κι εγώ και ακούγονταν κάποιες φωνές όμοιες με τις δικές σου...Καληνύχτα
Ναι στο 12 και το 16,με κατάλαβες βλέπω,ε αμα μου το βάζουν στον κωλοΜήπως ήσουν σε κάποιο απ'τα δωμάτια του 1ου ορόφου σήμερα το απόγευμα; Ήμουν κι εγώ και ακούγονταν κάποιες φωνές όμοιες με τις δικές σου...
Ευχαριστώ πολύΚαύλα!!!
Πολυ καυλα είσαι μωράκι μου....Καληνύχτα
Να σαι καλάΠολυ καυλα είσαι μωράκι μου....
Εμ τι μας πέρασες; Μπρίκια κολλάμε;Ναι στο 12 και το 16,με κατάλαβες βλέπω,ε αμα μου το βάζουν στον κωλο
Ναι σε λιγο κ αλλοι θα με μαθουν,σημερα τιμήσανε οντως τον κωλο μουΕμ τι μας πέρασες; Μπρίκια κολλάμε;
Αμέσως σε κατάλαβα και είπα από μέσα μου ωχ τώρα οργώνεται ο πάτος του κοριτσιού
Τετοια κάνεις και θα με τρελάνεις..... ελα να σε τημησω να περάσουμε καυλα αγγελική ....Ναι σε λιγο κ αλλοι θα με μαθουν,σημερα τιμήσανε οντως τον κωλο μου
Δε μπορείς να πεις; Πριν λίγο καιρό με κατάλαβες εσύ τώρα σε κατάλαβα εγώ. Έχουμε μάθει ο ένας τον άλλον. Η φωνές είναι πολύ χαρακτηριστικές όταν τον τρως από πίσω. Αφού για να φανταστείς ακόμη θυμάμαι τη δική μας συνάντηση που ήταν έντονη...Ναι σε λιγο κ αλλοι θα με μαθουν,σημερα τιμήσανε οντως τον κωλο μου
Α πότε σε κατάλαβα εγω; Δεν θυμαμαι,κ επισης σε ποιο δωμάτιο ησουν εσυ;Δε μπορείς να πεις; Πριν λίγο καιρό με κατάλαβες εσύ τώρα σε κατάλαβα εγώ. Έχουμε μάθει ο ένας τον άλλον. Η φωνές είναι πολύ χαρακτηριστικές όταν τον τρως από πίσω. Αφού για να φανταστείς ακόμη θυμάμαι τη δική μας συνάντηση που ήταν έντονη...![]()
Πριν κάνα μήνα που είχα γράψει κριτική για μια Σαμάνθα στο νήμα με τις γενικά ανεξάρτητες που είχες γράψει και σχόλιοΑ πότε σε κατάλαβα εγω; Δεν θυμαμαι,κ επισης σε ποιο δωμάτιο ησουν εσυ;
Δεν θυμάμαιΠριν κάνα μήνα που είχα γράψει κριτική για μια Σαμάνθα στο νήμα με τις γενικά ανεξάρτητες που είχες γράψει και σχόλιο
Kαι με ποια κοπελα ησουν εσυ ?Μπες και θα το δεις
Μπες στο νήμα με τις γενικά ανεξάρτητες και θα το δειςKαι με ποια κοπελα ησουν εσυ ?
ΚΩΛΑΡΑΑΑΑΑ !!!Καληνύχτα