Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37.348
Δεν μπορώ πάντως να σου στειλω πμ ακόμαΕίναι εύκολο τηλέφωνο επικοινωνίας;;
Δεν μπορώ πάντως να σου στειλω πμ ακόμαΕίναι εύκολο τηλέφωνο επικοινωνίας;;
Tι να κάνει,πέρασε καλά μαζί μου και θέλει να το μοιραστεί με εσάς,μια παρέα είμαστεΜάζεψε τα σάλια σου τυπε θα πέσει κανείς
Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση Αγγελικήκαλημέρα σας ,θα λείπω απο Αθήνα απο Μ.Πέμπτη εως Πέμπτη του Πάσχα.
Επίσης,με υγεία και να περάσεις όμορφαΚαλό Πάσχα και καλή Ανάσταση Αγγελική

Καλό Πάσχα κορίτσι μου,εύχομαι να περάσεις τέλεια και να έχεις υγεία πανω απ ολα,σε ευχαριστώ για το τόσο ωραίο μήνυμα στο νήμα μου. Και να συνεχίσουμε να καυλώνουμε επισης τα αγοράκιαΤο Πάσχα είναι η εποχή που οι καρδιές γεμίζουν αγάπη οι ευχές γίνονται πιο ζεστές και οι άνθρωποι έρχονται πιο κοντά !
Είναι η στιγμή που ανταλλάσσουμε λόγια ελπίδας συγχώρεσης και αισιοδοξίας υπενθυμίζοντας ο ένας στον άλλον πως όπως οι λαμπάδες φωτίζουν την νύχτα της Ανάστασης μπορούμε να βρούμε νέο φως στη ζωή μας !
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ![]()
Γειά σου ρε Αγγελω...!!!Tι να κάνει,πέρασε καλά μαζί μου και θέλει να το μοιραστεί με εσάς,μια παρέα είμαστε![]()
Καυλιαρες του bou ενώθηκε....!!!Καλό Πάσχα κορίτσι μου,εύχομαι να περάσεις τέλεια και να έχεις υγεία πανω απ ολα,σε ευχαριστώ για το τόσο ωραίο μήνυμα στο νήμα μου. Και να συνεχίσουμε να καυλώνουμε επισης τα αγοράκια![]()
Μάλλον επειδή είμαι νέος χρήστης εδώ μέσα .Δεν μπορώ πάντως να σου στειλω πμ ακόμα
Γκε γκε...να πεις στον πατερα σου βλακακο.Μάθε να ξεχωρίζεις τυπε...
Και επιπλέον δεν ρώτησα τη γνώμη σου για το τη θα κάνω εγώ...
Γκε γκε...?
Μα ειπα εγω το αντιθετο?Tι να κάνει,πέρασε καλά μαζί μου και θέλει να το μοιραστεί με εσάς,μια παρέα είμαστε![]()
Να μαι,εδώ είμαιΗ Αγγελική η κοριτσάρα μας δεν είναι εδώ
Καλημερα και απο εμας Κυρια μου ...Καλημέρα σας,να πω οτι για σήμερα δεν είμαι διαθέσιμη

Θα σου ξαναπώ για ακόμα μια φορά....δεν ζήτησα την γνώμη σου.....και δευτερονΓκε γκε...να πεις στον πατερα σου βλακακο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μα ειπα εγω το αντιθετο?![]()
Δεν ζήτησες την άποψη μου ( και προφανώς δεν την είπα) σε αντίθεση με εσένα. Τράβα παρακάτω.Θα σου ξαναπώ για ακόμα μια φορά....δεν ζήτησα την γνώμη σου.....και δευτερον
βλακας είσαι και είναι ξεκάθαρο αυτό.
Το λόγω εδώ και δεν θα ξανά απαντήσω διότι συζητώ η καλαμπούρια με άτομα που έχουν επίπεδο νοημοσύνης.
Αντε καλό Πάσχα να έχεις με υγεία και ότι επιθυμείς.
Δεν μπορώ να σου στείλω π.μ.Καλησπέρα Αγγελική. Αν φαίνεται το μήνυμά μου, θα παρακαλούσα να μου στείλεις με π.μ. το τηλέφωνό σου.
Εδω είμαι,ημουν έξωΠου είναι αυτό το κορίτσι χάθηκε σήμερα
Όλο χάνεσαι. Είδες πόσο σε θέλει ο λαός σου;Εδω είμαι,ημουν έξω