ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.497
- Πόντοι
- 12.756
Έλα ρε μαν ηρεμα λίγοΝα ράψω κοστούμι;
Πρόκειται να πάμε κάπου επίσημα;
![]()

Έλα ρε μαν ηρεμα λίγοΝα ράψω κοστούμι;
![]()

Έλα κουφάλα που δε θες. Αφού λιώνεις για πάρτη της. Μην καταπιέζεσαι κι εκδήλωσε τα συναισθήματά σου για το κορίτσιΤΩΡΑ που θα μπει και θα σας ξεχέσει δεν θα φταίει αυτή ρε κωλομπαράδες
Πάλι μπαχαλέψατε το νήμα![]()
Είναι προικοθήρας μη παςΝα ράψω κοστούμι;
![]()

Δεν θέλει διαβατήριο για Ιταλία. Πας και χωρίς...Γαμιόλα
Έχει λήξει το διαβατήριο μου
![]()
![]()
Μιλάνε και αγγλικά!!!Δεν ξέρω ιταλικά![]()
Θα ψωνίσουμε από εκεί!!! Τελευταία λέξη της μόδας!!!Να ράψω κοστούμι;
![]()
τέτοιοι είστε οι γαύροι.Είμαι υπό σκέψιν
![]()
Καλό Πάσχακαλημέρα σας ,θα λείπω απο Αθήνα απο Μ.Πέμπτη εως Πέμπτη του Πάσχα.
Επίσης,καλό Πάσχα καλή Ανάσταση,καλά να περάσειςΚαλό Πάσχα
Καλό Πάσχα Αγγελικήκαλημέρα σας ,θα λείπω απο Αθήνα απο Μ.Πέμπτη εως Πέμπτη του Πάσχα.

Όχι ρε αγγελικουλα και εγώ προγραμμάτιζα να φάμε το δώρο του Πάσχα μαζί…καλημέρα σας ,θα λείπω απο Αθήνα απο Μ.Πέμπτη εως Πέμπτη του Πάσχα.
Τι θα σουβλίσεις μαν ?Όχι ρε αγγελικουλα και εγώ προγραμμάτιζα να φάμε το δώρο του Πάσχα μαζί…
Πάλι για σούβλες + κοκορέτσια στο χωριό πας ?

αρνί , το κατσίκι είναι πολύ στεγνόΤι θα σουβλίσεις μαν ?![]()
Έτσιαρνί , το κατσίκι είναι πολύ στεγνό
Να πάτε Αγγελικούλα μου. Είναι μια καλή ευκαιρία..Anche che bello che ho trovato qualcuno che gli piace la lingua italiana.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Bενετία ,η πολη του έρωτα,απο αυτες που θα ήθελα να επισκεφτω,μαζί με Ρώμη και Μιλάνο φυσικά
Θες να φύγει για να ξεπορτίζεις και να κάνεις τις μπερμπαντιές σου; Κουφάλα...Καλό Πάσχα Αγγελική
Θα πας Μεσολόγγι να τους τον κάνεις λαμπάδα και από κει ?![]()
Bεβαια,να ξεφύγω λιγο απ την ΑθηναΚαλό Πάσχα Αγγελική
Θα πας Μεσολόγγι να τους τον κάνεις λαμπάδα και από κει ?![]()
Ευχαριστώ πολύ,υπάρχει και καρτέλα να γράψεις την εμπειρία σου άμα θελειςΚαλημέρα και καλό Πάσχα να έχεις είσαι το καλύτερο κορίτσι και η καλύτερη παρτενέρ με διαφορά πολλή δοτική και τιμάς τα χρήματα που παίρνεις,αναμένω να σε ξανά συναντήσω με πολλή ανυπομονησία
Και πολύ καλά θα κάνεις. Επιβάλλεται λίγη αποτοξίνωση απ'την ψωροκώσταιναBεβαια,να ξεφύγω λιγο απ την Αθηνα