Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37.322
No,non faccio leccate anali1 ora 80€, 2 ore 150€, include leccate anali e della lingua. Gli hotel Bill e Prive mi servono
No,non faccio leccate anali1 ora 80€, 2 ore 150€, include leccate anali e della lingua. Gli hotel Bill e Prive mi servono
Ναι,topolino είναι το ποντικάκι..Όοοοχι, δεν έκανα κανένα λάθος..Σου έγραψα αυτά, από ένα Ιταλικό τραγούδι, ώστε να δεις ότι οι φίλοι και πελάτες σου μιλάνε ΚΑΙ Ιταλικά..
Anche io parlo italiano abbastanza beneΌοοοχι, δεν έκανα κανένα λάθος..Σου έγραψα αυτά, από ένα Ιταλικό τραγούδι, ώστε να δεις ότι οι φίλοι και πελάτες σου μιλάνε ΚΑΙ Ιταλικά..
Αγγελική θα με καλέσεις?Για γάμο δεν ξέρω,αλλα να ταξιδέψω πάντως εκει ,θα ήθελα πολυ
Ότι πει το Google translate!!! Εγώ δεν ξέρω!!!No,non faccio leccate anali
Nαι,ελαΑγγελική θα με καλέσεις?
Leccata anale είναι το γλειφοκωλι,αλλα αντ αλλων σου έβγαλεΌτι πει το Google translate!!! Εγώ δεν ξέρω!!!![]()
Μην ξεχάσεις να πας και στη Σκάλα του Μιλάνου να τραγουδήσεις. Να φάει τη σκόνη σου η Μαρία ΚάλλαςBενετία ,η πολη του έρωτα,απο αυτες που θα ήθελα να επισκεφτω,μαζί με Ρώμη και Μιλάνο φυσικά

Μισό λεπτό..... ΑγγελικήΓια γάμο δεν ξέρω,αλλα να ταξιδέψω πάντως εκει ,θα ήθελα πολυ
Γαμιόλα

....συνθηκη Schengen, πας κ με ταυτοτηταΓαμιόλα
Έχει λήξει το διαβατήριο μου
![]()
![]()
δεν χρειαζεσαι διαβατηριο σαν Ελλην πολιτης για εκειΓαμιόλα
Έχει λήξει το διαβατήριο μου
![]()
![]()

....συνθηκη Schengen, πας κ με ταυτοτητα![]()
Δεν ξέρω ιταλικάδεν χρειαζεσαι διαβατηριο σαν Ελλην πολιτης για εκει![]()

Θά σφίξεις ΚΑΙ αλά ιταλικάΔεν ξέρω ιταλικά![]()

τυχερουλη....ξερει η γυναικα σου![]()
ΤΩΡΑ που θα μπει και θα σας ξεχέσει δεν θα φταίει αυτή ρε κωλομπαράδεςΘά σφίξεις ΚΑΙ αλά ιταλικάτυχερουλη

Ταξιδακι στήν Ιταλία κανονίζουμε μανΤΩΡΑ που θα μπει και θα σας ξεχέσει δεν θα φταίει αυτή ρε κωλομπαράδες
Πάλι μπαχαλέψατε το νήμα![]()
Πες τα μανΤΩΡΑ που θα μπει και θα σας ξεχέσει δεν θα φταίει αυτή ρε κωλομπαράδες
Πάλι μπαχαλέψατε το νήμα![]()