professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 46
- Like
- 34.335
- Πόντοι
- 11.096
Εσύ έχεις βγάλει εισιτήρια για Σαντορίνη, οπότε δεν σού λέμεΑν παίξουν κάποια εξτραδάκια
Cim - cib..
Ενημέρωσε μας
Εσύ έχεις βγάλει εισιτήρια για Σαντορίνη, οπότε δεν σού λέμεΑν παίξουν κάποια εξτραδάκια
Cim - cib..
Ενημέρωσε μας
Ρε θα το ξαναγράφουμε 1.000 φορες να καταλάβετε ; Μπορεί να ήμαστε μαζί με τη μπουμπου έξω . Στο σούπερ μάρκετ η στο σουβλατζίδικο η να τρωμε πάστα έξω . Τι σκατα δε καταλαβαίνετε ότι ενοχλείται ;;;Θα το ξαναγράψω πάλι μπας και το καταλάβετε.οτι θέλετε ,ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΕ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟ VIBER,ΟΧΙ ΚΛΗΣΕΙΣ. καποιες φορές εχει τύχει να παίρνουν τηλ ενω είμαι εξω με παρέα,και φυσικά δεν γινόταν να κάτσω να ανοίξω συζήτηση. Και έχω και άλλα πράγματα να κάνω απ το να ασχολούμαι με τα ραντεβού
Φίλε για πες μας.Ρε θα το ξαναγράφουμε 1.000 φορες να καταλάβετε ; Μπορεί να ήμαστε μαζί με τη μπουμπου έξω .
Θα το ξαναγράψω πάλι μπας και το καταλάβετε.οτι θέλετε ,ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΕ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟ VIBER,ΟΧΙ ΚΛΗΣΕΙΣ. καποιες φορές εχει τύχει να παίρνουν τηλ ενω είμαι εξω με παρέα,και φυσικά δεν γινόταν να κάτσω να ανοίξω συζήτηση. Και έχω και άλλα πράγματα να κάνω απ το να ασχολούμαι με τα ραντεβού
Πάρτη τηλέφωνο ρεΦίλε για πες μας.
Έχει στο πρόγραμμα η κοπέλα υπηρεσία συνοδείας έξω;
Πώς ήταν;
Πόσο χρεώνεται;![]()
εννοειται μαν
![]()
ΝαιΕίμαι υπό σκέψιν
![]()
Στείλε μου Viber καλέ θέλω να βρεθούμε!Καλησπέρα,απο αύριο και πάλι διαθέσιμη
Έλα ρε Αγγελικούλα που χάθηκες!!!Σας περιμένω απο αύριο
Οντως χάθηκα,αλλά απο αύριο επιστρεφωΈλα ρε Αγγελικούλα που χάθηκες!!!
Ανοιχτές τρυπούλες βλέπω εδώ...τη έγινε?
Καλησπέρα πρωτα απ ολα και σε εσένα
Ο συγκεκριμενος ομως σαν να έχει καλό σοσιαλ στα ραντεβου που θα κάνει(δεν ξέρω,αυτό μου βγάζει)Γαμιόλα και εσύ
![]()
![]()
Τι έγινε τελικά έκανες πρόταση??Γαμιόλα και εσύ
![]()
![]()
Ναι , είναι από τα δυνατά στελέχηΟ συγκεκριμενος ομως σαν να έχει καλό σοσιαλ στα ραντεβου που θα κάνει(δεν ξέρω,αυτό μου βγάζει)
Φαίνεται,πιστευω οτι αν κάνω στο μελλον ραντεβου,οτι θα έχω πραγματα να συζητήσω στο διαλειμμαΝαι , είναι από τα δυνατά στελέχη![]()
Κάνανε τοσοι άλλοι ομως στα πμΤι έγινε τελικά έκανες πρόταση??
Στα πμ πιάνει μέχρι αρραβώνας.Κάνανε τοσοι άλλοι ομως στα πμ
Και θα τηρήσουμε φυσικα το ο κουμπαρος την κουμπάρα,τοσο ωραία που έχουμε περάσει