fysarmonika
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.476
- Πόντοι
- 1.346
μετα την παρελαση και την σκορδαλια , ερχομαστεΣήμερα διαθέσιμη για κάποιες ωρες,σας περιμένω
μετα την παρελαση και την σκορδαλια , ερχομαστεΣήμερα διαθέσιμη για κάποιες ωρες,σας περιμένω
Όποιος θέλει ας έρθειμετα την παρελαση και την σκορδαλια , ερχομαστε
Δικαίωμά μου να σε έχω απορρίψει για τον χ,ψ λόγοΚάνεις λάθος Έλα νά τά πούμε εκεί.
Αν ερθω θα ερθω με τη φουστανελα και το τσαρουχιΣήμερα διαθέσιμη για κάποιες ωρες,σας περιμένω
Ελα όπως θέλειςΑν ερθω θα ερθω με τη φουστανελα και το τσαρουχι
Άλλο τό νά σού στέλνει κάποιος για να ρωτήσει τό ποιες ώρες μπορείς, μέρες κλπ καί άλλο να σου στέλνει για καυλαντα υπάρχει διαφορά πάνω σε αυτό, που μάλλον τό έχεις παρεξηγήσει όπως φαίνεται. Καί αν δεις τό μήνυμα μου εκεί σου έστειλα για νά βρεθούμε σήμερα, ας μάθουμε λοιπόν την διαφορά τής καυλαντας μεταξύ τού στέλνω ένα μήνυμα για νά μάθω τό πρόγραμμα σού ώρες δηλαδή που μπορείς καί μέρα. Και για λόγο του αληθές κοίτα το Viber καί τής ώρες ειδικά στα τελευταία μηνύματα καί μετά μου λές αν στέλνω για καυλαντα, απλά κοίτα καί μετά αν θες κανεμε διαγραφή μην τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβαλι.Δικαίωμά μου να σε έχω απορρίψει για τον χ,ψ λόγο
Δεν ξερω τι εχεις στειλει ,γιατι πολύ απλά δεν μου εμφανίζονται τα μηνύματά σουΆλλο τό νά σού στέλνει κάποιος για να ρωτήσει τό ποιες ώρες μπορείς, μέρες κλπ καί άλλο να σου στέλνει για καυλαντα υπάρχει διαφορά πάνω σε αυτό, που μάλλον τό έχεις παρεξηγήσει όπως φαίνεται. Καί αν δεις τό μήνυμα μου εκεί σου έστειλα για νά βρεθούμε σήμερα, ας μάθουμε λοιπόν την διαφορά τής καυλαντας μεταξύ τού στέλνω ένα μήνυμα για νά μάθω τό πρόγραμμα σού ώρες δηλαδή που μπορείς καί μέρα. Και για λόγο του αληθές κοίτα το Viber καί τής ώρες ειδικά στα τελευταία μηνύματα καί μετά μου λές αν στέλνω για καυλαντα, απλά κοίτα καί μετά αν θες κανεμε διαγραφή μην τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβαλι.
Τύπε με το να επιμένεις δεν κερδίζεις κάτι. Απ'τη στιγμή που σ'έχει μπλοκάρει απλά το αποδέχεσαι και πας παρακάτω. Στο κάτω κάτω γεμάτος είναι ο τόπος από call girls. Ρεζιλεύεσαι με το να την παρακαλάς και ρεζιλεύεις και τον τιμημένο πράσινο μπερέ των Ειδικών Δυνάμεων που φορέσαμε. Αν βέβαια έχεις υπηρετήσει εκεί και δεν το΄χεις βάλει απλά για φώτο προφίλΆλλο τό νά σού στέλνει κάποιος για να ρωτήσει τό ποιες ώρες μπορείς, μέρες κλπ καί άλλο να σου στέλνει για καυλαντα υπάρχει διαφορά πάνω σε αυτό, που μάλλον τό έχεις παρεξηγήσει όπως φαίνεται. Καί αν δεις τό μήνυμα μου εκεί σου έστειλα για νά βρεθούμε σήμερα, ας μάθουμε λοιπόν την διαφορά τής καυλαντας μεταξύ τού στέλνω ένα μήνυμα για νά μάθω τό πρόγραμμα σού ώρες δηλαδή που μπορείς καί μέρα. Και για λόγο του αληθές κοίτα το Viber καί τής ώρες ειδικά στα τελευταία μηνύματα καί μετά μου λές αν στέλνω για καυλαντα, απλά κοίτα καί μετά αν θες κανεμε διαγραφή μην τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβαλι.
Δεν πειράζει,θα του περάσειΤύπε με το να επιμένεις δεν κερδίζεις κάτι. Απ'τη στιγμή που σ'έχει μπλοκάρει απλά το αποδέχεσαι και πας παρακάτω. Στο κάτω κάτω γεμάτος είναι ο τόπος από call girls. Ρεζιλεύεσαι με το να την παρακαλάς και ρεζιλεύεις και τον τιμημένο πράσινο μπερέ των Ειδικών Δυνάμεων που φορέσαμε. Αν βέβαια έχεις υπηρετήσει εκεί και δεν το΄χεις βάλει απλά για φώτο προφίλ
Το τραγούδι του Καρρά μου θύμισεςΔεν πειράζει,θα του περάσει
Δεν το ξέρω,δεν ακουω πολυ ΚαρραΤο τραγούδι του Καρρά μου θύμισες
Να ξέρεις ότι είναι λόγος για μπλοκ αυτός...Δεν το ξέρω,δεν ακουω πολυ Καρρα
Το μοίρασέ τα,το Σάββατο βραδυ,και το οπως παλιά μου αρεσουν όμως πολύΝα ξέρεις ότι είναι λόγος για μπλοκ αυτός...![]()
Αυτά είναι πιο καινούργια σε σχέση με τα παλιά του. Θα τις περάσει, άστη να λέει, γι'αυτό στάσου, απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις κ.α είναι απ'τις παλιές του επιτυχίεςΤο μοίρασέ τα,το Σάββατο βραδυ,και το οπως παλιά μου αρεσουν όμως πολύ
Κουνήσου μάγκα κ ριξ τα φράγκα ένα πραμα .Ελα όπως θέλεις
Εχω φάει σκορδαλιά..Σήμερα διαθέσιμη για κάποιες ωρες,σας περιμένω
Μπράβο,καλά εκανεςΕχω φάει σκορδαλιά..
Ε τι να με πειράζει η στολή του τσολιά;Κουνήσου μάγκα κ ριξ τα φράγκα ένα πραμα .
Α ρε μπουμπου .
Όχι ρε αγγελω τα λεφτά να πέφτουν . Τα καφέ μποτάκια εποχής Σταμάτη Γαρδελη τα φοράς ακόμα ;Ε τι να με πειράζει η στολή του τσολιά;![]()
Δεν ξερω ποια λες,γτ εχω 2 ζευγαρια καφε,και επισης θυμάσαι και τι παπουτσια φοράω; Μωρε μπραβο,scammer με άλλα λογιαΌχι ρε αγγελω τα λεφτά να πέφτουν . Τα καφέ μποτάκια εποχής Σταμάτη Γαρδελη τα φοράς ακόμα ;