ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 41.434
- Πόντοι
- 6.756
Όχι υπόθετο ρε μαν![]()

Όχι υπόθετο ρε μαν![]()
Ανέλαβες προμότορας της Αγγελικής;
Μπήκα τωραΕυχαριστώ υπόθετο ότι απλά δεν έχει μπει ακόμα η Αγγελική.
Το νου σου με δαύτα τύπε...Ευχαριστώ υπόθετο ότι απλά δεν έχει μπει ακόμα η Αγγελική.
Βιντεο απο παρτουζα εννοείς κι εσύ συνάδελφε να υποθεσω?Εγώ πάντως συμφωνώ με τον συνάδελφο "μπουρδελιαρη"...
Δώσε βίντεο Αγγελική να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Ιδανικά θα ήταν βίντεο από παρούσα...!!!
Ε ναι συνάδελφε....Βιντεο απο παρτουζα εννοείς κι εσύ συνάδελφε να υποθεσω?
Η Αγγελική ειναι δυναμη!
Ρεπαρεις Πέμπτη κ παρασκευή?Καλησπέρα,αυριο διαθέσιμη για κάποιες ωρες ,σας περιμένω. Και μετά σίγουρα πάλι το Σαββατο 5-10
Εχω κανονίσει κάτι αλλα,για αυτόΡεπαρεις Πέμπτη κ παρασκευή?
Κατανοητό...!!!Εχω κανονίσει κάτι αλλα,για αυτό
αναλογα...Καλησπέρα έχω κάνει 5 δημοσιεύσεις μπορώ να στείλω και να μου στείλουν μύνημα η όχι?
ΤέλειοΔείτε με και μαυρισμένη
Να δεις που η μπουμπου αγγελω θα τα κανει όλα γυαλί για σας ρεμάλια . Έτσι για να γουστάρετε που τη θέλετε ξυρισμένη .Εχω κανονίσει κάτι αλλα,για αυτό
Σωστοοοος!!!Να δεις που η μπουμπου αγγελω θα τα κανει όλα γυαλί για σας ρεμάλια . Έτσι για να γουστάρετε που τη θέλετε ξυρισμένη .![]()
Νομίζω ένα Stihl HSA100 πρότεινε.. δυνατο machine για απαιτητικές εργασίες που σε βγάζουν ασπροπρόσωπο.Σωστοοοος!!!
Αφού αν θυμάμαι καλά ο φίλος Odin πρότεινε συγκεκριμένη ξυριστική...!!!
Για σένα ετοιμάζεται που σου αρέσουν τα γυαλισμένα.Να δεις που η μπουμπου αγγελω θα τα κανει όλα γυαλί για σας ρεμάλια . Έτσι για να γουστάρετε που τη θέλετε ξυρισμένη .![]()
Χαχα κανένας δεν σε πιστευει,πραγματικα τετοια αντιπάθεια και μισος που εχεις προς εμένα δεν το καταλαβαίνω,λες και εχεις να χωρίσεις κατι,και πραγματικα λύσε μου μια απορία,αφου δεν σου κανω και δεν με πας,γιατι δεν πας σε άλλη;Για σένα ετοιμάζεται που σου αρέσουν τα γυαλισμένα.
Μου το είπε σε πμ![]()