nickpie2008
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 11.455
- Πόντοι
- 3.656
Γύρνα πίσω ρε πάμε κι αλλο
Γύρνα πίσω ρε πάμε κι αλλο
Έχεις βλεπω φώτο και τον Κουγια,θεος χωρεστονΓύρνα πίσω ρε πάμε κι αλλο
Καλο παράδεισο να εχει φυσικά
ΝαιΓύρνα πίσω ρε πάμε κι αλλο
Πάρτε τ' αρχίδια σας όσοι κλείσατε ΚαθαροΔευτεριάτικα!Kαλημέρα σας και καλή Σαρακοστή,τελικά δεν θα είμαι διαθέσιμη σήμερα,άλλαξε το πρόγραμμά μου,καλά να περάσετε σας εύχομαι
Ακομα οχι,δεν είχε κλεισει κανενας,γ αυτό και η ανακοινωση,δεν θα τα ακυρωναΠάρτε τ' αρχίδια σας όσοι κλείσατε ΚαθαροΔευτεριάτικα!
Σε τιμά αυτό.Ακομα οχι,δεν είχε κλεισει κανενας,γ αυτό και η ανακοινωση,δεν θα τα ακυρωνα
Μα βεβαια,εστω και ένα ραντεβου να ηταν κλεισμένο,δεν θα το ακυρωναΣε τιμά αυτό.
Μπράβο ρε Αγγελω....Ακομα οχι,δεν είχε κλεισει κανενας,γ αυτό και η ανακοινωση,δεν θα τα ακυρωνα
Να σαι καλά,καλή ΣαρακοστήΑγγελική
Μπράβο ρε Αγγελω....
Αυτή είσαι.....
Επίσης Αγγελική...!!!!Να σαι καλά,καλή Σαρακοστή
....Καλη απόλαυση στον καφέ σου
Καλημέρα σας,να το ξαναπω πάλι,ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,δεν μπορει ο αλλος κουλες ωρες το βράδυ,εκει που έχω αραξει και χαζευω στο κινητό να μου λεει οτι θελει ραντεβού. Δεν γινεται να ερθουμε τρέχοντας οποτε σας καπνίσει. Αλλο να μου πει κάποιος το πρωι αν μπορω απογευμα -βραδυ ή 1-2 μερες πριν. Τοσο δυσκολο σας είναι σε μερικους να κλείσετε ενα ραντεβου; Ή επισης μην λέτε να κλεισετε ραντεβου απο μία εβδομαδα και πανω,και υπερβολικά νωρις οχι,δεν θα κλεισω. Να ξερετε,οποιος λεει εκεινη τη στιγμη οτι θελει ραντεβου,χωρις να ξερει πού ειμαι και τι κανω,μαυρο και δεν θα τον δεχομαι . Εγω έχω το καρπουζι,εγώ και το μαχαιρι,και εγω βάζω τους κανονες,και θα γινω πιο αυστηρή τωρα
Νταξει είπαμε,δεν βαράω κιολας
Καλημέρα σας,να το ξαναπω πάλι,ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,δεν μπορει ο αλλος κουλες ωρες το βράδυ,εκει που έχω αραξει και χαζευω στο κινητό να μου λεει οτι θελει ραντεβού. Δεν γινεται να ερθουμε τρέχοντας οποτε σας καπνίσει. Αλλο να μου πει κάποιος το πρωι αν μπορω απογευμα -βραδυ ή 1-2 μερες πριν. Τοσο δυσκολο σας είναι σε μερικους να κλείσετε ενα ραντεβου; Ή επισης μην λέτε να κλεισετε ραντεβου απο μία εβδομαδα και πανω,και υπερβολικά νωρις οχι,δεν θα κλεισω. Να ξερετε,οποιος λεει εκεινη τη στιγμη οτι θελει ραντεβου,χωρις να ξερει πού ειμαι και τι κανω,μαυρο και δεν θα τον δεχομαι . Εγω έχω το καρπουζι,εγώ και το μαχαιρι,και εγω βάζω τους κανονες,και θα γινω πιο αυστηρή τωρα
Αγγελική δηλαδή ή θα θέλουν ραντεβού στα επόμενα 10 λεπτά ή μετά από 25 ημέρες