Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37.320
Αν δεις και άλλοι δεν συμφωνουν μαζί τουΑγγέλω τον καθάρισες και αυτόν![]()
Αν δεις και άλλοι δεν συμφωνουν μαζί τουΑγγέλω τον καθάρισες και αυτόν![]()
Η χαλάει την δουλειά σε άλλες κοπέλες και ανέλαβαν δράση οι αγαπουληδες ως πάγια τακτική εδώ μέσα από μερικούςΕγώ Αγγελική ούτε σε ξέρω ούτε πιστεύω θα σε γνωρίσω αλλά έχω μια απορία, αφού δεν σε γουστάρουν, αφού είσαι πατσαβούρα και χίλια δυο άλλα όπως λένε, γιατί μπαίνουν στο νήμα σου και δε πάνε να παίξουν σε άλλη παραλία.
Εκτός και εάν τους έχεις ρίξει άκυρο πανηγυρικό και δεν μπορούν να το χωνέψουν.
Α λες αυτό να έγινε;Η χαλάει την δουλειά σε άλλες κοπέλες και ανέλαβαν δράση οι αγαπουληδες ως πάγια τακτική εδώ μέσα από μερικούς
Viber και whatsup επίσης τον εχω μπλοκ,και πώς μου ηρθε κληση του στο βαιμπερ μια φορα,αφού τον εχω μπλοκάρει;δεν μπ0ορεις να στειλεις στο προφιλ του μυνημα απο την αλλη δειχνει οτι 11.33 κυριακη πρωι ηταν τελευταια φορα συνδεμενος περιπου 20 λεπτα μετα το τελευταιο του μυνημα...απλος κακως μενουν οι βρισιες στον αερα
Καλησπέρα και σε εσέναΚαλησπέρα Αγγελικούλα μου..
τύπε μην προσβάλεις το κορίτσι.Δεν κοιτάς πρώτα το σώμα σου εσύ
Καλα αυτο το μήνυμα που έκανες παραθεση ειναι το λιγότερο,αν είχε πει μονο αυτό θα ηταν καλάτύπε μην προσβάλεις το κορίτσι.
Χμμμ.οπως νομίζειςΑθήνα μένω αλλά είναι άλλοι οι λόγοι.
Στάνταρ. Ακόμα και μια πολύ πολύ κακία κριτική η μια καλή πολύ καλή κριτική κρύβει σκοπιμότητα από πίσω. Ο πόλεμος που τρως εδώ είναι από αγαπουληδεςΑ λες αυτό να έγινε;
Μακάρι, γιατί πραγματικά δεν πίστευα στα μάτια μου με αυτά που διάβασα. Μα είναι δυνατόν? Η κοπέλα για τους δικούς της λόγους τον απέρριψε. Ε και? Άλλωστε τα κορίτσια που κάνουν αυτή την δύσκολη και υψηλού ρίσκου δουλειά δεν είναι κομμάτι κρέας. Έχουν κάθε δικαίωμα να επιλέγουν που θέλουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.deixnei να εχει μπαναριστει
Θα χαρώ ομως να γνωριστουμε, τα ειπες τόσο ωραιαΜακάρι, γιατί πραγματικά δεν πίστευα στα μάτια μου με αυτά που διάβασα. Μα είναι δυνατόν? Ο κοπέλα για τους δικούς της λόγους τον απέρριψε. Ε και? Άλλωστε τα κορίτσια που κάνουν αυτή την δύσκολη και υψηλού ρίσκου δουλειά δεν είναι κομμάτι κρέας. Έχουν κάθε δικαίωμα να επιλέγουν που θέλουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Α και για να προλάβω τους καλοθελητες. Την Αγγελική δεν την έχω γνωρίσει ποτέ και δεν προσπαθώ να το παίξω ο αγαπουλης της. Την συγκεκριμένη συμπεριφορά του συμφορουμιτη στυλιτευω.
Ορμα Αγγελικη....υποψηφιος πελατης...Θα χαρώ ομως να γνωριστουμε, τα ειπες τόσο ωραια
Σε ευχαριστώ πολύ. Θεωρώ ότι ο σεβασμός στα κορίτσια , είναι το ελάχιστο που οφείλουμε όλοι μας. Τα υπόλοιπα έπονταιΘα χαρώ ομως να γνωριστουμε, τα ειπες τόσο ωραια
Ναι γιατί οχι,στο συγκεκριμένο σαιτ αυτό θα είναιΟρμα Αγγελικη....υποψηφιος πελατης...
....ετσι φαινεται! Το εαν ειναι μικρης διαρκειας (προειδοποιητικο/συμμορφωσης) ή μονιμο, θα δειξει!Μακάρι, γιατί πραγματικά δεν πίστευα στα μάτια μου με αυτά που διάβασα. Μα είναι δυνατόν? Η κοπέλα για τους δικούς της λόγους τον απέρριψε. Ε και? Άλλωστε τα κορίτσια που κάνουν αυτή την δύσκολη και υψηλού ρίσκου δουλειά δεν είναι κομμάτι κρέας. Έχουν κάθε δικαίωμα να επιλέγουν που θέλουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Α και για να προλάβω τους καλοθελητες. Την Αγγελική δεν την έχω γνωρίσει ποτέ και δεν προσπαθώ να το παίξω ο αγαπουλης της. Την συγκεκριμένη συμπεριφορά του συμφορουμιτη στυλιτευω.
Φίλε μου, στην ηλικία μου έχω μάθει 3 πράγματα πολύ καλά. Να ακούω 10 φορές, να σκέφτομαι 20 και να μιλάω 1. Οπότε άσε καλύτερα την ειρωνεία.Ορμα Αγγελικη....υποψηφιος πελατης...
Πάντως αμα πατήσω το προφιλ του φαινονται κανονικά τα μηνύματά του....ετσι φαινεται! Το εαν ειναι μικρης διαρκειας (προειδοποιητικο/συμμορφωσης) ή μονιμο, θα δειξει!
Δεν πιστευω να εισαι μεγαλυτερος απο εμενα...Φίλε μου, στην ηλικία μου έχω μάθει 3 πράγματα πολύ καλά. Να ακούω 10 φορές, να σκέφτομαι 20 και να μιλάω 1. Οπότε άσε καλύτερα την ειρωνεία.
Ότι και να έγινε δεν είναι αποδεκτή τέτοιου είδους συμπεριφορά από αυτόν τον καραγκιόζαρο. Προχωράς παρακάτω και τελείωσε. Τόσες επιλογές υπάρχουν από call girls εδώ μέσα. Τίγκα είναι. Ευτυχώς ξεβρώμισε το site από δαύτονΜακάρι, γιατί πραγματικά δεν πίστευα στα μάτια μου με αυτά που διάβασα. Μα είναι δυνατόν? Η κοπέλα για τους δικούς της λόγους τον απέρριψε. Ε και? Άλλωστε τα κορίτσια που κάνουν αυτή την δύσκολη και υψηλού ρίσκου δουλειά δεν είναι κομμάτι κρέας. Έχουν κάθε δικαίωμα να επιλέγουν που θέλουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.