Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 30.097
Χαχα το ξέρω οτι μου κάνεις τρολ
Χαχα το ξέρω οτι μου κάνεις τρολ
Ελα τωρα,μας κάνει πλάκα
μαλλον σε λινατσα μου κανεις
Δεν νομίζω..Ελα τωρα,μας κάνει πλάκα
Αν ήταν ετσι θα είχε κλεισει,και να μην κλεισει δεν με πειράζει,αμα δεν του αρέσω εγω,ας πάει να βρει άλληΔεν νομίζω..
Σε συζήτηση που έχουμε κάνει, σε θεωρή αξιόλογη περίπτωση ραντεβού..
μην μας τον πληγωνεις σε παρακαλω γιατι ειναι ευαισθητο παληκαρι και θα αρχισει τις βολτες γυρω απο τα εξαρχεια και μετα αντε να τον μαζεψειςΚαι δεν είναι ανάγκη το να μπαινει κάποιος να μου κάνει σπαμ,να κοροϊδεύει,να προσβάλλει ,να βρίζει,αμα δεν του κάνω για τον α,β λόγο,απλά να μην μου κλείσει ραντεβού. Έχει και άλλες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν ήταν ετσι θα είχε κλεισει,και να μην κλεισει δεν με πειράζει,αμα δεν του αρέσω εγω,ας πάει να βρει άλλη
Δεν πάει γ τον συγκεκριμένο,αλλα γ τον οποιονδήποτε.μην μας τον πληγωνεις σε παρακαλω γιατι ειναι ευαισθητο παληκαρι και θα αρχισει τις βολτες γυρω απο τα εξαρχεια και μετα αντε να τον μαζεψεις
απλος ολο αυτο με το νικ του καθε μελος για το κλεισιμο του ραντεβου ειναι τελειως αστοχο γιατι υπαρχουν μελη εδω μεσα που εχουν πολλα νικΔεν πάει γ τον συγκεκριμένο,αλλα γ τον οποιονδήποτε.
Και αηδία σαν να εχει καταντησει που λενε γ πλάκα να κλεισουν ραντεβου,λες και σαν να πιέζονται απο κάποιον να κλεισουναπλος ολο αυτο με το νικ του καθε μελος για το κλεισιμο του ραντεβου ειναι τελειως αστοχο γιατι υπαρχουν μελη εδω μεσα που εχουν πολλα νικ
αυτο ειναι η εξυπναδα καποιων δυστυχως παντα θα υπαρχουν...σε πανε στο χοτελ και ουτε εμφανιζονταιΚαι αηδία σαν να εχει καταντησει που λενε γ πλάκα να κλεισουν ραντεβου,λες και σαν να πιέζονται απο κάποιον να κλεισουν
Λουλούδια σοκολατάκια αρκουδάκι έχει ; Πώς νά πάει πανουλη;
ΓαμιόλαΛουλούδια σοκολατάκια αρκουδάκι έχει ; Πώς νά πάει πανουλη;
Μέντορας είναι αυτός![]()
Ουτε στη σχέση μου δεν είχα απαιτήσεις να μου φερει ολα αυτάΛουλούδια σοκολατάκια αρκουδάκι έχει ; Πώς νά πάει πανουλη;
Μέντορας είναι αυτός![]()
Ο @dimigoall είναι κύριος με τά κορίτσια Αγγελική με ότι συνεπάγεται αυτό.Ουτε στη σχέση μου δεν είχα απαιτήσεις να μου φερει ολα αυτά
τυπε γραψε δυο λογια,πως πηγε η συναντηση.
Γαμιόλατυπε γραψε δυο λογια,πως πηγε η συναντηση.
![]()
Αυτο δε το καταλαβαινω,ν χανω χρονο ενω δε θελω,ψιλομαλακιαΚαι αηδία σαν να εχει καταντησει που λενε γ πλάκα να κλεισουν ραντεβου,λες και σαν να πιέζονται απο κάποιον να κλεισουν
Ναι απλά μην μου δίνει σημασία ο αλλος,ποιος ο λόγος επισης να μπαινει στο νημα,ή ενας π ειπε οτι θα με εδιωχνε αμα με έκλεινε,ε αφου με έχει δει και ξέρει πώς ειμαι,ποιος ο λογος να πληρώσει δωματιο,να καψει βενζίνη αν ερθει με αυτοκινητο,να σπαταλήσει χρονοΑυτο δε το καταλαβαινω,ν χανω χρονο ενω δε θελω,ψιλομαλακια