petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 192
- Like
- 57.188
- Πόντοι
- 41.813
ωχ ωχ ωχ μπουμπουνιζειΦτανει το τρολ,εδω μιλάω σοβαρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν δεν θες μην πας κ τελος

ωχ ωχ ωχ μπουμπουνιζειΦτανει το τρολ,εδω μιλάω σοβαρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν δεν θες μην πας κ τελος
Moi ? Τι σου έκανα χρυσό μου ?Απλά να ξερεις οτι δεν έχουμε την όρεξή σου,αυτό
Απλα γαμιέστε,αυτο εχω να πωωχ ωχ ωχ μπουμπουνιζει
![]()
Δεν μιλάς ωραίαΑπλα γαμιέστε,αυτο εχω να πω
Ενω εσεις έχετε μιλησει εδω μεσα κόσμια..Δεν μιλάς ωραία
Εμείς ? Please define dearΕνω εσεις έχετε μιλησει εδω μεσα κόσμια..
Απλα γαμιέστε,αυτο εχω να πω
Μήν βρίζεις ΑγγελικήΑπλα γαμιέστε,αυτο εχω να πω
ηρθες να μαζεψεις τα υπολοιπα που περρισεψανΜήν βρίζεις Αγγελική![]()
Είναι μέλος;Να σου πω ρε αγγελω κάτι σημαντικό . Γνωστός , γνωστού ρώτησε αν υπάρχει περιθώριο να μειώσεις τη τιμή σου γιατί θέλει να σε γνωρίσει από κοντά πολύ . Πιτσιρικας 35ρης είναι αλκα άνεργος κλπ κλπ κατάλαβες . Ωραιο παιδί κ νορμαλ σε όλα εγγυημένα .
Έχεις σκεφτεί να το πας 60 ευρώ να σε ευχαριστηθούν κ άλλοι έτσι γιατί είσαι σπαθί κορίτσι ?
Εννοείται ότι θα γραφτεί θα γράψει και όλα τα υπόλοιπα .Είναι μέλος;
Κριτική θα γράψει;
Δηλαδη κάτι αλλες που το έχουν 150; Και καλα κανουν φυσικα,η καθεμία οσο θελει ζητάειΝα σου πω ρε αγγελω κάτι σημαντικό . Γνωστός , γνωστού ρώτησε αν υπάρχει περιθώριο να μειώσεις τη τιμή σου γιατί θέλει να σε γνωρίσει από κοντά πολύ . Πιτσιρικας 35ρης είναι αλκα άνεργος κλπ κλπ κατάλαβες . Ωραιο παιδί κ νορμαλ σε όλα εγγυημένα .
Έχεις σκεφτεί να το πας 60 ευρώ να σε ευχαριστηθούν κ άλλοι έτσι γιατί είσαι σπαθί κορίτσι ?
Ρε αγγελω άσε τις άλλες τι να πουν μπροστά σου η πίσω σου ?Δηλαδη κάτι αλλες που το έχουν 150; Και καλα κανουν φυσικα,η καθεμία οσο θελει ζητάει
έχει δίκιο λίγα ζητάει .. 150 έπρεπε να το έχει και η αγγελικουλα.Ρε αγγελω άσε τις άλλες τι να πουν μπροστά σου η πίσω σου ?
Γιατί δε βάζεις ένα στυλ happy hour η happy day η ενα καλο deal για συγκεκριμένες ώρες κ μερες να γυρίσει ο τροχός να γαμισει κ ο φτωχός ένα πραμα ?
Αφού είσαι οκ κοπελα τι μπερδεύεις τη καθεμία τι ζητάει ?