b0b
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.142
- Πόντοι
- 456
Εγω την εφαγα παντωςΑυτά είναι!!!!!
Μάλλον σέ βλέπω για χυλοπίτα![]()
Εγω την εφαγα παντωςΑυτά είναι!!!!!
Μάλλον σέ βλέπω για χυλοπίτα![]()
Νά γραφτεί στα πρακτικά του bou.com παρακαλώΕγω την εφαγα παντως
Ντροπή χρονιάρες μέρες να ομιλείς με τοιαύτην απρέπεια. Πιπέρι στο στόμα και να'ναι και captain'sΑν και δε συνηθίζω να ομιλώ τοιουτοτρόπως, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ο τύπος Εναδύοτρίαμεγαλογιώργης σου όργωσε το κωλάντερο!!!
![]()
Δε βαριέσαι αν τα βρίσκετε αλλιώς με την εκάστοτε κοπέλα τότε αυτό είναι δευτερευούσης σημασίας. Ούτε επίσης μπορεί να ζοριστεί να κάνει κάτι που δε θέλει.Μεγάλη μαλακια αυτό, αν σκεφτείς ότι όχι μόνο έκανε CIM, αλλά τα ρουφαγε μέχρι τελευταίας σταγόνας.
ΥΓ. Ωραία βίντεο. Καλή Χρονιά.
αυριο 12:30-12:45 βραδυ,(λογικα θα εχεις τελειωσει με το κοριτσι)Έχω ζητήσει για αύριο βράδυ μαν![]()
Με ακύρωσε μαναυριο 12:30-12:45 βραδυ,(λογικα θα εχεις τελειωσει με το κοριτσι)
λογκαρω μπου να διαβασω κριτικουλα μαν.![]()

ΛαιδηΜε ακύρωσε μαν
Τώρα που θα τον βρέξουμε ?![]()

πηγαινε Μεσολογγι μαν,αφου εκει ειπε οτι θα ειναι το κοριτσι και θα ειναι και πιο χαλαρα.Με ακύρωσε μαν
Το κοριτσιΕγω θα πω οτι όποιος θέλει ας έρθει,όποιος δεν θέλει,έχει και αλλες
ΝικηΜε ακύρωσε μαν
@Panos 1978 ??
Νίκη; Έχουμε τηλέφωνο;
Aκριβώς,αμα κάποιος κάνει κάτι με το ζόρι,τότε καμία απ τις δύο πλευρές δεν θα το ευχαριστηθείΔε βαριέσαι αν τα βρίσκετε αλλιώς με την εκάστοτε κοπέλα τότε αυτό είναι δευτερευούσης σημασίας. Ούτε επίσης μπορεί να ζοριστεί να κάνει κάτι που δε θέλει.
ΥΓ. Να'σαι καλά κι εύχομαι Καλή Χρονιά και σε σένα!!!
Δεν έγινε κάτι τέτοιοΜε ακύρωσε μαν
Σαφώς. Χώρια ότι μπορεί να γυρίσει και να σου την πει αν επιμείνεις σε κάτι που δεν κάνει η άλληAκριβώς,αμα κάποιος κάνει κάτι με το ζόρι,τότε καμία απ τις δύο πλευρές δεν θα το ευχαριστηθεί
Ντάξει φτάνει,κούρασε πια το ολο θέμα
Κουράσατε πια
Δεν μπορώ να σου στείλωΑγγελική θέλω να σε συναντήσω...Στείλε πμ το τηλεφωνό σου σε παρακαλώ.
Βρεξτον στη θάλασσα βάλε και σχοινί με μια πέτρα στο λαιμό και όλα θα πάνε καλάΜε ακύρωσε μαν