Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37.432
Ποιο βιντεο ακριβώς είναι αυτο; Δικο μου πάντως οχιΠαιδες θα ήθελα κι εγώ να μου στείλετε το βίντεο με την παρτουζα της κοπέλας στο κότερο. Ευχαριστω εκ των προτέρων.
Ποιο βιντεο ακριβώς είναι αυτο; Δικο μου πάντως οχιΠαιδες θα ήθελα κι εγώ να μου στείλετε το βίντεο με την παρτουζα της κοπέλας στο κότερο. Ευχαριστω εκ των προτέρων.
Τυπε το συγκεκριμενο site ανεχεται τοσα χρονια εσενα. Οι αλλοι που βριζεις, αν τους σιγκρινουμε με σενα, μια χαρα ανθρωποι δειχνουν.Πως γίνεται το σάιτ που διαφημίζει οτιδήποτε έχει να κάνει με τον αγοραίο να ανέχεται τέτοια πουστρακια που το μόνο που προσφέρουν είναι μπάχαλο και κίνδυνο στις εργαζόμενες είναι απορίας άξιο. Χωριά τους wannabe νταβατζακους που ερχονται απο το πουθενα να μας "ενημερωσουν" ποιες εργαζομενες "μας κοροιδευουν" και ποιες "ειναι βρωμικες και τους κολλησαν παρασημα".
Καλησπέρα και καλή βραδιάξανα καλησπερα παιδια![]()
Δεν έστειλα κανένα τετοιο βιντεο,και ποιο είναι αυτο το βιντεο που λέτε;Θα ήθελα δημοσίως να ευχαριστήσω την τρισμεγιστη κουκλαρα Αγγελική που μου εστειλε το βίντεο με την παρτουζα στο κότερο. Εννοειται ότι έκανα οπως μου ζήτησε και αφου το ειδα, το διέγραψα αμέσως.
Αγγελική σ ευχαριστω!!! Εισαι η καλύτερη!!!
![]()
Ενω για τα αλλα ναυαγια κουβεντα δηλαδη,ο μπαροκ σας πειραξεΤυπε το συγκεκριμενο site ανεχεται τοσα χρονια εσενα. Οι αλλοι που βριζεις, αν τους σιγκρινουμε με σενα, μια χαρα ανθρωποι δειχνουν.![]()
Τα ναυαγια αν συγκριθουμε με τον μπαροκ μια χαρα ειμαστε. Τυχαιο οτι φτανει συχνα στον τελικο του Mr Μαλακα ?Ενω για τα αλλα ναυαγια κουβεντα δηλαδη,ο μπαροκ σας πειραξε
Έλα που δεν ξέρεις...Ποιο βιντεο ακριβώς είναι αυτο; Δικο μου πάντως οχι
Δεν θυμάμαιΈλα που δεν ξέρεις...
Χμμ δεν ξέρωΤα ναυαγια αν συγκριθουμε με τον μπαροκ μια χαρα ειμαστε. Τυχαιο οτι φτανει συχνα στον τελικο του Mr Μαλακα ?
Θα σου πω σε πμΔεν θυμάμαι
Αμα ηρθε και ο λελοςbi εδεσε το γλυκο, τελικα ολες οι αδερφες στηριζετε η μια την αλλη εδω μεσα. Οξω φτερου.Τυπε το συγκεκριμενο site ανεχεται τοσα χρονια εσενα. Οι αλλοι που βριζεις, αν τους σιγκρινουμε με σενα, μια χαρα ανθρωποι δειχνουν.![]()
Εδώ είσαι πάλι ρε πρωί πρωί ?Αμα ηρθε και ο λελοςbi εδεσε το γλυκο, τελικα ολες οι αδερφες στηριζετε η μια την αλλη εδω μεσα. Οξω φτερου.
Περίμενα τη νοσοκόμα να μου αλλάξει καθετήρα και μπήκα να χαζέψω, έχεις πρόβλημα μη γαμησω το Λέλο τον bi;;;Εδώ είσαι πάλι ρε πρωί πρωί ?
Δε χόρτασες παρολίγον mister malaka ? Το παπιον σου πάει παντος πολύ λουγκρα .
Aπο εδώΓειά σου Αγγελική πώς κλείνω ραντεβού μαζί σου;
Παρακαλώ οχι απειλές τετοιες,να είμαστε και κοσμιοιΈλα ρε νταβατζακο προχωρά μη σε τσιμεντοσω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τον τρώει ο κωλος του να τον κλαίνε το βλάκα !!!
Για μια ακόμα φορά έπεσε μέσα το ένστικτό μου,και κάτι δεν μου άρεσε,κατι με χαλαγε στην επικοινωνία που ειχαμε και ακυρωσα το ραντεβουΚάτσε ρε φίλε. Όταν λες κάτι τόσο βαρύ οφείλεις να το στηρίζεις. Δεν έχεις δικαίωμα να πετάς χοντράδες χωρίς επιχειρήματα.
Ναι, κόλλησες τώρα και 'σύ στο βλήμα που θα έρθει να με τσιμεντώσειΠαρακαλώ οχι απειλές τετοιες,να είμαστε και κοσμιοι

Αστον,απλα επειδη ακύρωσα το ραντεβου,δεν καταλαβαίνει οτι δικαίωμά μου το οτι κάτι να μην μου κάθησε καλαΝαι, κόλλησες τώρα και 'σύ στο βλήμα που θα έρθει να με τσιμεντώσει
Καλώς να ορίσει, πως θα φύγει μόνο να μας πει
Και εμας δικαιωμα μας να καταλαβουμε απο το δευτερο ποστ του πως προκειται για ψυχακι. Αλλα που να στροφαρει….Αστον,απλα επειδη ακύρωσα το ραντεβου,δεν καταλαβαίνει οτι δικαίωμά μου το οτι κάτι να μην μου κάθησε καλα
Αντευχομαι σε όλο το σάιτ.Καλημέρα παιδιά
Σας εύχομαι μία όμορφη δημιουργική Κυριακή ΧΩΡΊΣ αντιπαραθέσεις
![]()