feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 28.828
- Πόντοι
- 26.236
Είπε ο σαπουνομαζοχτρας.Κακώς όρισες στο κλαμπ των Μπαροκοξεκωλιασμενων.
Είπε ο σαπουνομαζοχτρας.Κακώς όρισες στο κλαμπ των Μπαροκοξεκωλιασμενων.
Είσαι και βλάκας δεν καταλαβαίνεις ηλίθιε !!Τι θα μου κανείς ΜΑΛΑΚΑ;
καταλαβαίνει ο κλαουντιας απλά προσπαθεί να σε βγάλει κάρτα για να το γυρίσει σε βικτιμ μενταλιτι και να σε μπαναρουν. αν θες να παίξεις βρώμικα ποσταρε του φωτό από ελενα χατζηΕίσαι και βλάκας δεν καταλαβαίνεις ηλίθιε !!
θα λυγίσει σα κλαράκιΠως γίνεται το σάιτ που διαφημίζει οτιδήποτε έχει να κάνει με τον αγοραίο να ανέχεται τέτοια πουστρακια που το μόνο που προσφέρουν είναι μπάχαλο και κίνδυνο στις εργαζόμενες είναι απορίας άξιο. Χωριά τους wannabe νταβατζακους που ερχονται απο το πουθενα να μας "ενημερωσουν" ποιες εργαζομενες "μας κοροιδευουν" και ποιες "ειναι βρωμικες και τους κολλησαν παρασημα".
Τα γνωστά πουστρακια !!!καταλαβαίνει ο κλαουντιας απλά προσπαθεί να σε βγάλει κάρτα για να το γυρίσει σε βικτιμ μενταλιτι και να σε μπαναρουν. αν θες να παίξεις βρώμικα ποσταρε του φωτό από ελενα χατζηθα λυγίσει σα κλαράκι
Πως γίνεται το σάιτ που διαφημίζει οτιδήποτε έχει να κάνει με τον αγοραίο να ανέχεται τέτοια πουστρακια που το μόνο που προσφέρουν είναι μπάχαλο και κίνδυνο στις εργαζόμενες είναι απορίας άξιο. Χωριά τους wannabe νταβατζακους που ερχονται απο το πουθενα να μας "ενημερωσουν" ποιες εργαζομενες "μας κοροιδευουν" και ποιες "ειναι βρωμικες και τους κολλησαν παρασημα".

σώπα μαν μην κλαις .Ρε πουστρακι, αλβανοπουστας εισαι γαμω το Τεπελενι σου; Ασταδιαλα πως εχουμε καταντησει ετσι.Τι κορίτσι μας που να είναι απόψε ????
Εγω μωρη κιλοτα τι να κλαψω, ας κλαψει ο αντι με την καταντια να εχει κατι κωλοσφυριχτρες σαν και τα μουτρα σου που ειστε φυρα.![]()
σώπα μαν μην κλαις .
Βάλε το κομπινεζόν σου κ άντε για ύπνο κούρασες βλακακο .Ρε πουστρακι, αλβανοπουστας εισαι γαμω το Τεπελενι σου; Ασταδιαλα πως εχουμε καταντησει ετσι.
Θα σου βάλω πιπέρι παλιόπαιδο . Παλιοπουστακο ντα ντα στο κωλαρακι σου !!!Ρε πουστρακι, αλβανοπουστας εισαι γαμω το Τεπελενι σου; Ασταδιαλα πως εχουμε καταντησει ετσι.
αυτο δεν είναι τίποτα μαν. εγινα μέγας με 17κ λαηκ μόνο από μπαχαλο και τριαδεσ εμοτικον. συνολικά μηδέν συνεισφορά στην βασική θεματολογία του σαη. ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.σαν και τα μουτρα σου που ειστε φυρα.
ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ Φυλης και καπακι κριτικη, δε θα τα ξαναλεω ναυαγιο.Βάλε το κομπινεζόν σου κ άντε για ύπνο κούρασες βλακακο .
Απλά σε λυπάμαι Καμμένε .
Αφού δεν είχε καλή ανάλυση, τι ευχαριστείς? Ούτε να τον παίξεις δεν μπορούσες....Θα ήθελα δημοσίως να ευχαριστήσω την τρισμεγιστη κουκλαρα Αγγελική που μου εστειλε το βίντεο με την παρτουζα στο κότερο. Εννοειται ότι έκανα οπως μου ζήτησε και αφου το ειδα, το διέγραψα αμέσως.
Αγγελική σ ευχαριστω!!! Εισαι η καλύτερη!!!
![]()
Ναι αλλά τουλάχιστον κάτι είδαμε. Κατι ειναι κι αυτό.Αφού δεν είχε καλή ανάλυση, τι ευχαριστείς? Ούτε να τον παίξεις δεν μπορούσες....
Σε ποια βάρδια δουλεύεις να σου δώσω κ tip φιρφιρικο ?Φυλης και καπακι κριτικη, δε θα τα ξαναλεω ναυαγιο.
μην τους αφήνεις να σε λυγίσουν έτσι. μην τα παρατας σταντ γιορ γκραουντ. φαητ φαητ φαητΑντε κοριτσια, συνεχιστε τις γλυφοκωλαδες τωρα.
Οκ mister παρολίγονΑντε κοριτσια, συνεχιστε τις γλυφοκωλαδες τωρα.