bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 60
- Like
- 8.383
- Πόντοι
- 6.797
Την πίνεις την μπυριτσα σου.Επειδή σαν πολλη ησυχία έπεσε,σας εχω κάτι σημερινο,φρέσκο φρέσκο πράγμα
Την πίνεις την μπυριτσα σου.Επειδή σαν πολλη ησυχία έπεσε,σας εχω κάτι σημερινο,φρέσκο φρέσκο πράγμα
Έρωτας είσαι κουκλίτσα!!! Έρωτας!Επειδή σαν πολλη ησυχία έπεσε,σας εχω κάτι σημερινο,φρέσκο φρέσκο πράγμα
Η μπύρα αγαπητέ είναι για τριτοτέταρτες, και αναρχοάπλυτες τεμπελομάγισες. Η Αγγελική μάς είναι το λιγότερο για Armand De Brignac.Την πίνεις την μπυριτσα σου.
Louis Roederer του 2008 πίνει μόνο.Η μπύρα αγαπητέ είναι για τριτοτέταρτες, και αναρχοάπλυτες τεμπελομάγισες. Η Αγγελική μάς είναι το λιγότερο για Armand De Brignac.
Oχι,δεν μου αρέσει η μπύραΤην πίνεις την μπυριτσα σου.
Ναι,αμα δεν γινεται φασαρία στο δικό μου νημα,δεν έχει νοστιμάδαLouis Roederer του 2008 πίνει μόνο.
Είχε πέσει το thread 2η σελίδα, ανησύχησα προς στιγμήν ....not , αλλά με την εύστοχη παρέμβαση της Αγγελικής επανήλθε η τάξη.
Ότι χειμώνιασε κι εσύ έχεις ακόμη τα tan lines πραγματικά απορίας άξιον. Με αυτά πάντως είσαι πολύ καύλα!!!Επειδή σαν πολλη ησυχία έπεσε,σας εχω κάτι σημερινο,φρέσκο φρέσκο πράγμα
Δεν μου φεύγουν ετσι εύκολα,τα έχω για πααααρα πολυΌτι χειμώνιασε κι εσύ έχεις ακόμη τα tan lines πραγματικά απορίας άξιον. Με αυτά πάντως είσαι πολύ καύλα!!!
Όπως και να'χει το δια ταύτα είναι ότι δείχνεις πιο καυλιάρα έτσι για άγριο σκίσιμο...Δεν μου φεύγουν ετσι εύκολα,τα έχω για πααααρα πολυ
Ούτε,χοιρινο κρεας τρωω....προβατινα?!?!!?![]()
Μαυριζω και ευκολα ετσι μελαχρινή που είμαιΌπως και να'χει το δια ταύτα είναι ότι δείχνεις πιο καυλιάρα έτσι για άγριο σκίσιμο...![]()
Θα'χεις πολύ μελανίνη γι'αυτό και μαυρίζεις εύκολαΜαυριζω και ευκολα ετσι μελαχρινή που είμαι
Μόνο ανθρώπινο στα γόνατα.Ούτε,χοιρινο κρεας τρωω

Είσαι μεγάλη καύλα Αγγελικούλα να δω ποτέ θα μπορέσω να σε γνωρίσω από κοντά...Επειδή σαν πολλη ησυχία έπεσε,σας εχω κάτι σημερινο,φρέσκο φρέσκο πράγμα
Τα μουνοχειλα σου είναι για ρούφηγμα …Επειδή σαν πολλη ησυχία έπεσε,σας εχω κάτι σημερινο,φρέσκο φρέσκο πράγμα
Ρουφήξτε οσο θέλετεΤα μουνοχειλα σου είναι για ρούφηγμα …
Ναι,παρεμφερες με το λουκάνικοΜόνο ανθρώπινο στα γόνατα.![]()
Κωλαρα ατελείωτη....Τελειώσαμε και για σήμερα,αλλη μία μέρα στον αγώνα