πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.893
- Πόντοι
- 16.131
Και η φωνητική γραφήΤώρα μόλις έγραψα αφεντικό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ας είναι καλά το Τ9![]()
Και η φωνητική γραφήΤώρα μόλις έγραψα αφεντικό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ας είναι καλά το Τ9![]()
Προφορικά, face control, καί εννοείτε τά γραπτά από προηγούμενες τεκμηριωμένες κριτικές, αλλιώς κάρτα για δωμάτιο δεν έχειΘα δίνουμε και γραπτά μαν ή μόνο προφορική εξέταση ?![]()
Προφορικά, face control, καί εννοείτε τά γραπτά από προηγούμενες τεκμηριωμένες κριτικές, αλλιώς κάρτα για δωμάτιο δεν έχει![]()

Ναι ακριβως κ θα μας απορρίπτει κιόλας . Ρε πως αλλάζουν οι καιροί ! Κάποτε κάτι μουναρες ανεξαρτητες Ελληνίδες ακόμα κ ξινός να ήσουν σου έφτιαχναν το κέφι κ τις κράταγες 2-3 ώρες παραπάνω κ τώρα η κάθε ανθυπομετρια κανει κριτικη κ face control σε αυτούς που τους δίνουν λεφτά .Ανακοινώθηκε από το bill μέρος τής υποδοχής θά διατίθεται συγκεκριμένες ώρες τής ημέρας για συνέντευξη πριν τά ραντεβού τής Αγγελικής.

Aυτο που έγραψες το διάβασες ρε καψουρακο;Η ναγια ερχόταν κ κράταγε βαλιτσάκι με ενδυμασίες κ εξοπλισμό η Βερόνικα καθόταν κ καμία ώρα παραπάνω έτσι γιατί γουσταρε απλά κ μη πω για άλλες κ άλλες …
Άντε σαλιάριδες τρεχάτε δώστε τα λεφτά κ ρωτήστε τη αν της αρέσετε αλλιώς περάστε γθα καραμελιτσα στη ρεσεψιόν του bill πληρώστε κ σπίτι .
Ε ρε κατάντια .
Τώρα πες μου εσύ, φταίω εγώ που το έχω ρίξει στην πλακα στο συγκεκριμένο νημα? Πες μου δεν είναι ολα αυτά για γέλια(αν όχι για κλάματα) ?Ναι ακριβως κ θα μας απορρίπτει κιόλας . Ρε πως αλλάζουν οι καιροί ! Κάποτε κάτι μουναρες ανεξαρτητες Ελληνίδες ακόμα κ ξινός να ήσουν σου έφτιαχναν το κέφι κ τις κράταγες 2-3 ώρες παραπάνω κ τώρα η κάθε ανθυπομετρια κανει κριτικη κ face control σε αυτούς που τους δίνουν λεφτά .
Άντε αγαπουληδες συνεχίστε κ σε λίγο θα ξυρίσετε κ το μουστάκι για πάρτη τους .
Κοροιδα Ε κοροιδα![]()
Γιατί εγώ δε το χω ρίξει στη πλακα νομίζεις ? Άσε που της ανεβάζω κ το κασέΤώρα πες μου εσύ, φταίω εγώ που το έχω ρίξει στην πλακα στο συγκεκριμένο νημα? Πες μου δεν είναι ολα αυτά για γέλια(αν όχι για κλάματα) ?
Ψιτ παιδί πιασε μια φέτα ακόμαAυτο που έγραψες το διάβασες ρε καψουρακο;
Κατσε να σου στείλω pm photo να γελάσεις με ένα μπαζο …Τώρα πες μου εσύ, φταίω εγώ που το έχω ρίξει στην πλακα στο συγκεκριμένο νημα? Πες μου δεν είναι ολα αυτά για γέλια(αν όχι για κλάματα) ?
Για αυτο και εχω επίσης υλικο μου,να ξέρετε τι θα δείτε,και αποφασίζει κάποιος αν θελει να με δειΏστε κανείς και τέτοια @Αγγελική, μία μας απορρίπτεις, μία δεν μας μιλάς στο bill..Στην πυρά. Σορρυ που σπάμαρα, υπάρχουν μερικές σωστές τοποθετήσεις σου, να συνεχίσεις όπως πιστεύεις εσύ.και μείς αν δεν μας αρέσει κάποια είτει νκαλλ είτε αουτκαλ δεν κάνουμε το ραντεβού ή δεν τις δεχόμαστε ακόμα και την τελευταία στιγμή μην κρυβόμαστε.
Τράβα σε αυτες που ανέφερες τοτε αφου έμεινες ικανοποιημενοςΗ ναγια ερχόταν κ κράταγε βαλιτσάκι με ενδυμασίες κ εξοπλισμό η Βερόνικα καθόταν κ καμία ώρα παραπάνω έτσι γιατί γουσταρε απλά κ μη πω για άλλες κ άλλες …
Άντε σαλιάριδες τρεχάτε δώστε τα λεφτά κ ρωτήστε τη αν της αρέσετε αλλιώς περάστε γθα καραμελιτσα στη ρεσεψιόν του bill πληρώστε κ σπίτι .
Ε ρε κατάντια .
Να μη σχολιασουμε δηλαδη το αν κάποιος είναι κακοτροπος,δεν σημαινει ο αλλος επειδη πληρωνει οτι πρέπει να ανεχομαστε τα πάνταΝαι ακριβως κ θα μας απορρίπτει κιόλας . Ρε πως αλλάζουν οι καιροί ! Κάποτε κάτι μουναρες ανεξαρτητες Ελληνίδες ακόμα κ ξινός να ήσουν σου έφτιαχναν το κέφι κ τις κράταγες 2-3 ώρες παραπάνω κ τώρα η κάθε ανθυπομετρια κανει κριτικη κ face control σε αυτούς που τους δίνουν λεφτά .
Άντε αγαπουληδες συνεχίστε κ σε λίγο θα ξυρίσετε κ το μουστάκι για πάρτη τους .
Κοροιδα Ε κοροιδα![]()
Λίγες μερες ακομαΗ φώτο σου στο μπάνιο είναι απίστευτη. Μου άνοιξες την όρεξη και δεν εγκρίνονται τα μηνύματα να κανονίσουμε σήμερα.
Ναι καποιες φορες και μονο μεσω μηνυματων,ειτε γιατι δεν ειχε καλο τροπο προσεγγισης,είτε οι προτιμησεις μας δεν συμφωνουσαν. Να σου δωσω και ενα παράδειγμα που εκανα μπλοκ σημερα στο βαιμπερ καποιον και δεν θ τον δεχτω γ ραντεβου. Χτες μιαμιση η ωρα τη νυχτα,απλα πριν κοιμηθω χαζευα στο κινητο,και ζητησε καποιος τωρα αυτη τη στιγμη ραντεβου,και μιλησα ετσι με εντονο ύφος,και είπε "αν θελεις και μπορεις" και σημερα ειδα ειχε στειλει στις 6 το απογευμα,εγω όμως ημουν εξω εκεινη την ωρα ,και απαντησα κατα τις 11 οτι ημουν έξω,και ειπε ελα αν θελεις γ ποτό τωρα ,ειμαι στο ταδε μπαρ,και απανταω ενα "οχι ,καληνύχτα",και μετά τον μπλοκαρα. Δεν πειράζει,ας το δει το ποστ μου,θα καταλάβει οτι λεω για αυτόν. Δεν μπορει ο καθενας να ζητάει ραντεβου οποτε του καυλωσει,και εγω να πρεπει να βγαλω φτερά να πεταξωΈχει τύχει ποτέ να απορρίψεις εσύ κάποιον και για ποιό λόγο?
Αυτά τα σαν το φυσικό δεν έχει.. αρρώστια είσαι ΑγγελικήΕπειδή σαν πολλη ησυχία έπεσε,σας εχω κάτι σημερινο,φρέσκο φρέσκο πράγμα
Ετσι,και χωρίς κανενα φιλτρο οι φωτοΑυτά τα σαν το φυσικό δεν έχει.. αρρώστια είσαι Αγγελική
Πληροφοριακά απλώς, και οι δύο έχουν αποσυρθεί εδώ και χρόνια.Τράβα σε αυτες που ανέφερες τοτε αφου έμεινες ικανοποιημενος
Α ιδέα δεν είχα,αλλα οπως και να χει,σιγουρα θα έχει και αλλες στα γούστα τουΠληροφοριακά απλώς, και οι δύο έχουν αποσυρθεί εδώ και χρόνια.