Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37.326
Mπερδεύτηκε μαλλον και σε έκανε παράθεσηΤυπε την Αγγελική ρωτά όχι εμένα
Mπερδεύτηκε μαλλον και σε έκανε παράθεσηΤυπε την Αγγελική ρωτά όχι εμένα
Θόλωσε πιθανών, προτείνω άμεση ανακούφιση τού, νά μπει σέ προτεραιότητα παρακαλώMπερδεύτηκε μαλλον και σε έκανε παράθεση
Αμα βρουμε ώρα ,θα βολευτεί και αυτόςΘόλωσε πιθανών, προτείνω άμεση ανακούφιση τού, νά μπει σέ προτεραιότητα παρακαλώ![]()

αλλα αν παμε και δεν αξιζει θα πανε χαμενα τα φραγκα μας αδερφεΣτο μεταξύ είδα ότι αναφέρθηκε το όνομα μου και δεν μπήκε κάνεις να μου στείλει ένα μύνημα εάν όντως είμαι τρολλ,αλλά Κλάιν..
Να πάτε να κάνετε ραντεβού να δείτε μόνη σας τι αξίζει η Αγγελική και τι όχι![]()
Εγώ δεν είπα ποτέ να μην πάνε ίσα ίσα είπα ότι είναι καλή στης επιδώσεις της απλά πρέπει η κοπέλα να προσέξει κάποια πράγματα και να αλλάξει από εκεί και πέρα ο καθένας έχει άποψη !!αλλα αν παμε και δεν αξιζει θα πανε χαμενα τα φραγκα μας αδερφε
μαλλον λαθος με καταλαβες αλλα οκ νασαι καλαΕγώ δεν είπα ποτέ να μην πάνε ίσα ίσα είπα ότι είναι καλή στης επιδώσεις της απλά πρέπει η κοπέλα να προσέξει κάποια πράγματα και να αλλάξει από εκεί και πέρα ο καθένας έχει άποψη !!
Ναι όντως,αλλά δεν μπορώ να πω σε κάποιον να μην πάει η όχι.μαλλον λαθος με καταλαβες αλλα οκ νασαι καλα
εχεις δικιο ! ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι του λεει το εστικτο του ! εγω ας πουμε μετα οσα πικροχολα διαβασα μπηκα σε αμφιβολιες αρα δεν θα ρισκαρω να συναντησω την συγκεκριμενη αλλα αλλοι ισως την συναντησουν παραβλεποντας οσα της καταμαρτυρουνΝαι όντως,αλλά δεν μπορώ να πω σε κάποιον να μην πάει η όχι.
Εγώ πήγα,είδα την φάση,εκρινα,είπα την άποψη μου ,και κάποιοι έβγαλαν χολή.
Εξάλλου έχω γράψει ότι άμα δεν αλλάξει κάποια πράγματα δεν θα ξανά πάω μαζί της!!εχεις δικιο ! ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι του λεει το εστικτο του ! εγω ας πουμε μετα οσα πικροχολα διαβασα μπηκα σε αμφιβολιες αρα δεν θα ρισκαρω να συναντησω την συγκεκριμενη αλλα αλλοι ισως την συναντησουν παραβλεποντας οσα της καταμαρτυρου
εξαρταται πως το βλεπει ο καθενας αγαπητε φιλε !Εξάλλου έχω γράψει ότι άμα δεν αλλάξει κάποια πράγματα δεν θα ξανά πάω μαζί της!!
Κάνει καλό γαμησι της αρέσει και το βλέπεις αλλά κάποια πράγματα θέλει προσοχή!!
Θέμα γούστου είναι νομίζω η φάσηεξαρταται πως το βλεπει ο καθενας αγαπητε φιλε !
Και καλά εκανες και είπες την άποψή σου,κανένας δεν μπορει να μας απαγορέψει να λεμε τη γνωμη μαςΝαι όντως,αλλά δεν μπορώ να πω σε κάποιον να μην πάει η όχι.
Εγώ πήγα,είδα την φάση,εκρινα,είπα την άποψη μου ,και κάποιοι έβγαλαν χολή.
ρε μηπως θελει εσενα και ντρεπεται να το πει στα ισια?Θόλωσε πιθανών, προτείνω άμεση ανακούφιση τού, νά μπει σέ προτεραιότητα παρακαλώ![]()

Γράφτηκαν και κάποιες κριτικεςαλλα αν παμε και δεν αξιζει θα πανε χαμενα τα φραγκα μας αδερφε
Και ξέρει και τι παίρνει ο καθένας,γιατι και φώτο έχω και βίντεο εχωΘέμα γούστου είναι νομίζω η φάση
Καλησπέρα μπορώ να έχω ένα τηλέφωνο επικοινωνίας?
Ένα τηλ επικοινωνίας Αγγελική
Τίποτα αλλο δεν ξερετε να ρωτήσετε; Πόσες ερωτησεις μαζεμενες είδα σχετικα με αυτο,και απλά δεν τις βρισκω τωρα να τις κανω παραθεσηΚαλημερα , τηλεφωνο της κοπέλας πως βρίσκουμε;
Μου θυμίζει, κόσμο που ακούει αθλητική εκπομπή στο ραδιόφωνο με τηλεφωνικές γραμμές, και μετά από δύο ώρες, ενώ τα έχουν πει όλα παίρνει τηλέφωνο και ρωτάει "πως το είδατε το ματς";;;Τίποτα αλλο δεν ξερετε να ρωτήσετε; Πόσες ερωτησεις μαζεμενες είδα σχετικα με αυτο,και απλά δεν τις βρισκω τωρα να τις κανω παραθεση
Ε μα,ποσες φορες πια λεω θα διαβάσω την ιδια ερωτηση,ακομα και στις κριτικες μου,αντι να σχολιασουν την κριτικη,λενε κάτω στα σχόλια οι στοκοι "ενα τηλεφωνο". Τι κάνεις Γιαννη,κουκιά σπέρνωΜου θυμίζει, κόσμο που ακούει αθλητική εκπομπή στο ραδιόφωνο με τηλεφωνικές γραμμές, και μετά από δύο ώρες, ενώ τα έχουν πει όλα παίρνει τηλέφωνο και ρωτάει "πως το είδατε το ματς";;;