Ναι ΔΕΝ ειναι μετα την φωτογραφισηΔεν είναι μου ειπε
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ναι ΔΕΝ ειναι μετα την φωτογραφισηΔεν είναι μου ειπε
Απο το να είχε γκομενα σε περιπτωση που είναι παντρεμενος ,χειροτερα θα ήταν,λεω εγω τωραΝαι ΔΕΝ ειναι μετα την φωτογραφιση![]()
Κατι με Αnal παρακαλω....Θα ξαναέρθει και τέτοιο
Αμα είναι συμφωνος να βγάλει βιντεο και ο παρτενερ,καλώςΚατι με Αnal παρακαλω....
Δεν νομιζω οτι θα δυσκολευτεις να πεισεις καποιον...Αμα είναι συμφωνος να βγάλει βιντεο και ο παρτενερ,καλώς
Ο ποιος;Ίδιος ο Μπουγάτσας είναι... Λέτε να πήγε να της δείξει πως αδηκέψαν τον Άρη;;;;
Xαχα καμία σχεση δεν είχε πάντωςΒαση χαρακτηριστικών εμένα μου θυμίζει Βελοπουλο
Δεν κάνω τετοιου ειδους τριοΠότε θα κάνεις duo με καμία φίλη σου να γουστάρουμε διπλα
Ίδιος ο Μπουγάτσας είναι... Λέτε να πήγε να της δείξει πως αδηκέψαν τον Άρη;;;;
Ενδιαφέρομαι εγώ πάντως εάν δεν έχεις θέμα!! (Δεν μπορώ να σου στείλω μνμ)Αμα είναι συμφωνος να βγάλει βιντεο και ο παρτενερ,καλώς
Πάρα πολύ κρίμα…..Δεν κάνω τετοιου ειδους τριο
Δεν πειράζει,δεν κανω εγω,θα κάνει καποια αλληΠάρα πολύ κρίμα…..
Εντάξει αστέρι το σέβομαι κανένα πρόβλημαΔεν πειράζει,δεν κανω εγω,θα κάνει καποια αλλη
Σαν τον Keith Flint ειναι , conspiracy οτι πεθανε , αυτος και ο Elvis ζουν!Τύπος φοράει γυαλιά ηλίου και παίζουν αμπάριζα μέσα στο πορνοδωμάτιο; Τι φάση!!!
Tι στολή ειναι αυτή;
Α πού λες μοιαζουν;Σαν τον Keith Flint ειναι , conspiracy οτι πεθανε , αυτος και ο Elvis ζουν!
![]()