dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 113.442
- Πόντοι
- 39.911
Τι , είδες και εσύ κάνα παπούτσι μέσ' τη μπίχλα ?....o αρχοντας-φωτογραφος ειναι μελος μας?!?!?!![]()

Τι , είδες και εσύ κάνα παπούτσι μέσ' τη μπίχλα ?....o αρχοντας-φωτογραφος ειναι μελος μας?!?!?!![]()

....εεεεεεεμμμμ!!!!!Αμααααν δεν το πρόσεξα,τωρα το ειδα,αναφορα να σβηστει γινεται να κανω,απροσεξία ξεκαθαρη ηταν αυτο
Καταλάθος φυσικα,αν δεις,οι φωτο εδω,πρεπει να πατησεις πάνω γ να φανουν ολοκληρες,οταν τις ανεβαζεις δεν φαινονται,οταν την ειδα,εβλεπα πώς βγηκα εγω,και δεν το προσεξα,με ξερετε,θα καταλαβατε οτι δεν το εκανα επιτηδες....εεεεεεεμμμμ!!!!!
Τον έκαψες τον άνθρωπο Αγγελική μαςΑμααααν δεν το πρόσεξα,τωρα το ειδα,αναφορα να σβηστει γινεται να κανω,απροσεξία ξεκαθαρη ηταν αυτο

...ναι βρε το καταλαβαμε!!! Αν δν μπορεις να το σβησεις, κανε αναφορα να στο σβησουν απο την διαχειρισηΚαταλάθος φυσικα,αν δεις,οι φωτο εδω,πρεπει να πατησεις πάνω γ να φανουν ολοκληρες,οταν τις ανεβαζεις δεν φαινονται,οταν την ειδα,εβλεπα πώς βγηκα εγω,και δεν το προσεξα,με ξερετε,θα καταλαβατε οτι δεν το εκανα επιτηδες
Δεν θα πω ονομα χρηστη φυσικαΤον έκαψες τον άνθρωπο Αγγελική μας
Ποιο μέλος είναι ?![]()
Εκανα,ειπα να σβηστει ,δεν ξερω αν γινεται να σβηστει...ναι βρε το καταλαβαμε!!! Αν δν μπορεις να το σβησεις, κανε αναφορα να στο σβησουν απο την διαχειριση
...λες να ειναι ο φρεσκοξυρισμενος?!?!?!Τον έκαψες τον άνθρωπο Αγγελική μας
Ποιο μέλος είναι ?![]()
Ξεκάθαρα κακιά στιγμη παντως ήταν,θα καταλαβαν οτι δεν ειχα σκοπο να εκθεσω καποιον,και οτι ηταν λάθος απο απροσεξια...ναι βρε το καταλαβαμε!!! Αν δν μπορεις να το σβησεις, κανε αναφορα να στο σβησουν απο την διαχειριση
ΣυγχωρεμένηΞεκάθαρα κακιά στιγμη παντως ήταν,θα καταλαβαν οτι δεν ειχα σκοπο να εκθεσω καποιον,και οτι ηταν λάθος απο απροσεξια

ΚουτσομποληΤον έκαψες τον άνθρωπο Αγγελική μας
Ποιο μέλος είναι ?![]()

μην δεις μελος με cabrio αμεσως; να τον κραξειςΤον έκαψες τον άνθρωπο Αγγελική μας
Ποιο μέλος είναι ?![]()
Θα γράψει κριτική ρε σε λίγες μέρες.Τον έκαψες τον άνθρωπο Αγγελική μας
Ποιο μέλος είναι ?![]()

Πίστεψέ με ,πολλοι μπορει εμένα να κοιταξουν και να μη δωσουν σημασια στην υπολοιπη φωτοΤον έκαψες τον άνθρωπο Αγγελική μας
Ποιο μέλος είναι ?![]()
Πάτησα αναφορά παντως γ να τη σβησουνΣυγχωρεμένη![]()
Το γνωρίζω Αγγελική μου ότι δεν το έκανες εσκεμμέναΠίστεψέ με ,πολλοι μπορει εμένα να κοιταξουν και να μη δωσουν σημασια στην υπολοιπη φωτο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάτησα αναφορά παντως γ να τη σβησουν
α ρε φιλε μου αρεσεις που εισαι μεγαλοκαρδος και επιτελους δινεις στον κοσμο γυρω σου το πνευματικο σου φωςΤο γνωρίζω Αγγελική μου ότι δεν το έκανες εσκεμμένα
Το ηξερα οτι εμένα θα κοιταγανε,εδω εγω και κοιταγα εγω πώς βγηκα,εδω εγω και δεν προσεξα τον συναγωνιστηΑυτή η γαμιόλα ο @Odin_ έφερε όλη αυτή την ανακατωσούρα .
Εγώ από χθες που είδα την φωτό ούτε καν πρόσεξα ότι απεικονίζεται και ο συναγωνιστής![]()