Διαγραμμένο μέλος 178570
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 462
- Πόντοι
- 301
Έχεις μόνο 509 σελίδες που να κοιτάξω;Εχουν γραφτεί πάντως γενικά
Έχεις μόνο 509 σελίδες που να κοιτάξω;Εχουν γραφτεί πάντως γενικά
Χαχα δεν θυμαμαι,ας βγουν να μιλήσουν παλι οσοι με εχουν παρει,ή ας κανουν ενα copy paste την κριτικη τουςΈχεις μόνο 509 σελίδες που να κοιτάξω;
Για Λάρισα εννοώΠοια πόλη εννοεις; Γιατι εγω σε τίποτα διακοπές Μεσολογγι πάω από επαρχία
Αληθινός και όμορφος. Κωλος για να βγάζεις γούσταΚαληνύχτα σας![]()
Βγάλε ελευθεραΑληθινός και όμορφος. Κωλος για να βγάζεις γούστα
Τούμπανο κώλος για πολύ ξέσκισμα αλλά σαν κάτι να λείπειΚαληνύχτα σας![]()
Ένα τηλ επικοινωνίας παρακαλώ αγγελικηΟτι δηλαδη τι φωτο να ανέβαζα που με διαθεση να με μαλωσει κιολας είπε οτι ανεβαζω βυζια και κωλο
Έτσι ανοιχτή σε θέλουμε.Βγάλε ελευθερα
οτι πιο σεξυ εχω ακουσει τον τελευταιο πολυ καιρο!!!!Βγάλε ελευθερα
Καλησπέρα,Τετάρτη υπάρχουν διαθέσιμες ωρες για ρα
Μπορείς να κλείσουμε ραντεβού για τέταρτη;2 ωροΚαλησπέρα,Τετάρτη υπάρχουν διαθέσιμες ωρες για ραντεβού ακόμα
Λυπάμαι,δεν μπορώ να σου στειλω ακόμα μηνυμαΜπορείς να κλείσουμε ραντεβού για τέταρτη;2 ωρο
Μέχρι να μπορέσει να σου στείλει μύνημα, έλα να σε πάω σε μια καλή καντίνα που ξέρω με κάτι μπιφτέκια να πνίξουμε τον πόνο μας, γιατί ούτε και εγώ μπορώ ακόμα να της στείλω μύνημα.Μπορείς να κλείσουμε ραντεβού για τέταρτη;2 ωρο
Σου στελνω εγω τοτε,γτ εγω δείχνει οτι μπορώ να σου στειλωΜέχρι να μπορέσει να σου στείλει μύνημα, έλα να σε πάω σε μια καλή καντίνα που ξέρω με κάτι μπιφτέκια να πνίξουμε τον πόνο μας, γιατί ούτε και εγώ μπορώ ακόμα να της στείλω μύνημα.
ναι,οσοι με εχουν βγαλει φωτο μελη του σαιτ ειναι,αφου απο εδω μόνο κανω ραντεβου,δεν εχω αγγελία αλλού....o αρχοντας-φωτογραφος ειναι μελος μας?!?!?!![]()