Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37.301
Τι φοράς τώρα, θα στείλεις μια φωτό;Οχι,οταν λεω καυλαντα εννοω ,στειλε φωτο,τι φορας,και τετοιες μαλακίες

Μόλις ανεβηκαν φώτο στις οποίες δεν φοράω τίποταΤι φοράς τώρα, θα στείλεις μια φωτό;
![]()
Άμα θες άμεση εκτόνωση με φαντασίωση , έχει σημασία η ερώτηση.
Τύπου «πες μου που είσαι τώρα και τι κάνεις, τέλος»

Ε, μλκ, χάλασες το σενάριοΜόλις ανεβηκαν φώτο στις οποίες δεν φοράω τίποτα![]()

Ή ενας αλλος που ειχανε σχολιασει "για ραντεβού ήρθε ή για κατηχηση",μου ειχε πει οτι απο φωτογραφίες ολο βυζια και κωλο ανεβάζω στο νημα,ναι,καλά διαβάσατε,ειπε τέτοιο πραγμαΕ, μλκ, χάλασες το σενάριο![]()
Ε και 'σύ, ανέβασε καμία μύτη, κανένα αυτί, κατιτις τέλος πάντων, από βυζγια και κωλοι έχουμε χορτάσει.Ή ενας αλλος που ειχανε σχολιασει "για ραντεβού ήρθε ή για κατηχηση",μου ειχε πει οτι απο φωτογραφίες ολο βυζια και κωλο ανεβάζω στο νημα,ναι,καλά διαβάσατε,ειπε τέτοιο πραγμα
Ή ντυμενη φωτο,δεν ανέβασα ακομαΕ και 'σύ, ανέβασε καμία μύτη, κανένα αυτί, κατιτις τέλος πάντων, από βυζγια και κωλοι έχουμε χορτάσει.
Το μπλέ νυχάκι στο πόδι την κάνει 10 φορές πιο καύλα την φωτογραφία. Αγνό, παλιό, πατροπαράδοτο, πουτανοϊδές καυλοχρώμα. Αχ τι μας κάνεις βραδιάτικα...
Εσύ ν'ανεβάζεις τέτοια πράγματα; Μένω έκπληκτος. Μάλλον θα μπερδεύτηκε που δεν ανέβασες καμιά φώτο με ράσο και μαντήλα εφόσον είναι κατηχητικό εδώΉ ενας αλλος που ειχανε σχολιασει "για ραντεβού ήρθε ή για κατηχηση",μου ειχε πει οτι απο φωτογραφίες ολο βυζια και κωλο ανεβάζω στο νημα,ναι,καλά διαβάσατε,ειπε τέτοιο πραγμα

Οτι δηλαδη τι φωτο να ανέβαζα που με διαθεση να με μαλωσει κιολας είπε οτι ανεβαζω βυζια και κωλοΕσύ ν'ανεβάζεις τέτοια πράγματα; Μένω έκπληκτος. Μάλλον θα μπερδεύτηκε που δεν ανέβασες καμιά φώτο με ράσο και μαντήλα εφόσον είναι κατηχητικό εδώ![]()
Ποια πόλη εννοεις; Γιατι εγω σε τίποτα διακοπές Μεσολογγι πάω από επαρχίαΑγγελική επαρχία έρχεσαι?
Να μαι πάλι
Για χορταστικα γαμησια εισαι Αγγελικη...Να μαι πάλι
Καλή σου μερα και εσεναΓια χορταστικα γαμησια εισαι Αγγελικη...
Καλη σου μερα!
πόσο υπέροχη!Να μαι πάλι
Έλα ντε. Είδες τι βρήκε να σου πει ο αλητάμπουρας; Αλλά εσύ απτόητη συνεχίζεις ν'ανεβάζεις βυζιά και κώλο. Δώσε απλόχερα τσόντα στο λαόΟτι δηλαδη τι φωτο να ανέβαζα που με διαθεση να με μαλωσει κιολας είπε οτι ανεβαζω βυζια και κωλο

Εχουν γραφτεί πάντως γενικάΚαλημέρα,έχουμε κριτικές για την Αγγελικούλα;