Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37.312
Χαχαχαχα εγω πάντως εχω βάλει τους ορους,και οποιος θέλει ακολουθειΤυπώνουμε τις οδηγίες και φτιάχνουμε σκονάκι πριν το ραντεβού
Χαχαχαχα εγω πάντως εχω βάλει τους ορους,και οποιος θέλει ακολουθειΤυπώνουμε τις οδηγίες και φτιάχνουμε σκονάκι πριν το ραντεβού
Το καλο ειναι οτι δε βλεπω ορο,ποσο αγριο και βαθυ ξεκωλιασμα επιτρεπειςΧαχαχαχα εγω πάντως εχω βάλει τους ορους,και οποιος θέλει ακολουθει
Μερικά δεν μπορεις να τα πεις έτσι μεσα απο μια οθονη,με τον καθέναν είναι διαφορετικη η κάθε φαση. Παιζει ρολο το αν θα είναι αγαρμπος και θα με πονεσει,και πολλάΤο καλο ειναι οτι δε βλεπω ορο,ποσο αγριο και βαθυ ξεκωλιασμα επιτρεπεις

Θα το κοιτάξουμε να μπορέσεις να με συναντησεις,με συνεννοηση ινμποξΠαντως αν και δεν έχω μπορέσει να συναντησω ακόμη την Αγγελική.... απο τις ανεξάρτητες που έχω μιλησει ειτε τηλεφωνικά απο αγγελίες ειτε με κάποια φρούτα απο εδω μέσα φαινεται η πιο νορμάλ στα μυαλά της.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η πιο παλαβή ειναι η Ναόμι... μιλαμε η τυπισα ειναι για δέσιμο.![]()
Θα το κοιτάξουμε να μπορέσεις να με συναντησεις,με συνεννοηση ινμποξ
Δεκτά όλα τα σχόλιαΕυχαριστώ αν και ειναι δικό μου θέμα ! Απλα ειπα να γράψω ενα σχολιο με αυτα που διαβαζω τόσο καιρό![]()
Ναι,σε καμία απ τις δύο
Ελα όμως που δεν τα θυμούνται,και κάποιοι πάνε να βάλουν δαχτυλο πάλι
Αυτό σου είπα ότι παράπεμψέ τους κάποιες σελίδες παραπίσω. Αλλά όπως κατάλαβες ή βαριούνται ή έχουν επιλεκτική μνήμη και θυμούνται ότι τους συμφέρειΠίστεψέ με ,και που τα έγραψα,δεεν,αλλά πού να θυμουνται κιολας σε ποιες απ όλες τις σελίδες ήταν γραμμένα![]()
Ή απλά ειναι τελειως αφηρημένοι καποιοιΑυτό σου είπα ότι παράπεμψέ τους κάποιες σελίδες παραπίσω. Αλλά όπως κατάλαβες ή βαριούνται ή έχουν επιλεκτική μνήμη και θυμούνται ότι τους συμφέρει
Πιθανόν κι αυτό. Ή μπορεί να'χουν μνήμη χρυσόψαρου και να κρατάει μόνο 3 δευτερόλεπταΉ απλά ειναι τελειως αφηρημένοι καποιοι
Και να λενε στειλε φωτο,ενω λεω οτι εχω βαλειΠιθανόν κι αυτό. Ή μπορεί να'χουν μνήμη χρυσόψαρου και να κρατάει μόνο 3 δευτερόλεπτα![]()
Εκεί καταλαβαίνεις ότι τότε πάνε για καυλάντα και για τίποτε άλλοΚαι να λενε στειλε φωτο,ενω λεω οτι εχω βαλει
Αν θελει , στο δινει η ιδια σε π.μ. δεν υπαρχει δημοσιευμενοτο τηλ που θα το βρουμε γιατι στα μυνημτα λιγο δυσκολο....
Kαι οποιος παει να κάνει καυλαντα,του το κοβω αμεσωςΕκεί καταλαβαίνεις ότι τότε πάνε για καυλάντα και για τίποτε άλλο
Ναι,και οποιος μου τα πρηζει το πολυ πολυ,του κανω φραγη,εχει τυχει να τηλεφωνουν και ετσι για να πιασουν συζητηση,οπως πού συχναζω,τι κανω στον ελευθερο μου χρονοΑν θελει , στο δινει η ιδια σε π.μ. δεν υπαρχει δημοσιευμενο
Kαι οποιος παει να κάνει καυλαντα,του το κοβω αμεσως
Ναι,και οποιος μου τα πρηζει το πολυ πολυ,του κανω φραγη,εχει τυχει να τηλεφωνουν και ετσι για να πιασουν συζητηση,οπως πού συχναζω,τι κανω στον ελευθερο μου χρονο

Ναι και μιαμιση ωρα ακομα πριν επιβεβαιωση,.Γιατι ξοδευω και εγώ χρονο για να σας ερθω μέχρι το ξενοδοχειο.και ενα μηνυμα μου αρκει είτε sms είτε με βαιμπερ ή whatsup,για πιο άμεση επικοινωνια.Αγγελική έγραψες στα σχετικά του προφίλ σου ότι χρειάζεται να γινει επιβεβαιωση μια μιση ώρα πρίν.....
αυτο μπορεί να γίνει και απο πμ'ς εδω απο το σάιτ αν κάποιος δεν θέλει ας πουμε να σε καλέσει απο κινητό - στειλει μήνμα ή μονο απο μηνύματα κινητου ;
επειδη κάποιες ζητάνε αριθμό δωματίου και μετά έρχονται... οχι πως το κατηγορώ αλλα οκ
εσυ πως το δουλευεις ;
A δεν ξερω,εγω παντως δεν μπορω καθολου τα ατελειωτα μηνύματα καυλαντας,λες και ειμαι υποχρεωμένη να καυλαντισωΕν τω μεταξυ υπάρχουν τόσες διαθέσιμες για καβλαντα και να μιλάς μαζί τους εκτός χωρου που ειναι αστειο να πρήζουν εσενα για τέτοια![]()
Ναι και μιαμιση ωρα ακομα πριν επιβεβαιωση,.Γιατι ξοδευω και εγώ χρονο για να σας ερθω μέχρι το ξενοδοχειο.και ενα μηνυμα μου αρκει είτε sms είτε με βαιμπερ ή whatsup,για πιο άμεση επικοινωνια.