barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 29.431
- Πόντοι
- 5.506
Καλησπέρα!Καλησπέρα στον μπαρόκ
Καλησπέρα!Καλησπέρα στον μπαρόκ
Exει και στο προφιλ μουΦωτογραφίες κ βίντεο που βρίσκουμε;
Μου αρεσει που τα λες έξω απ τα δοντιαΚαλησπέρα!
Έχω αλλεργία στους μπουστηδες και τους μαλακες.Exει και στο προφιλ μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μου αρεσει που τα λες έξω απ τα δοντια
Σαν και εμένα,θα τα βρίσκαμε τέλεια εμείς.πουστηδες φυσικα εγω δεν εννοω τους γκει,την άλλη έννοια εννοώΈχω αλλεργία στους μπουστηδες και τους μαλακες.
Τι έγινε κωστακη γουστάρεις τη χωριάτισσα η βγήκε ο αγαπουλης να υπερασπιστεί ?Ρε τύπε, δεν έχεις βαρεθεί τόσα χρόνια μαλακας;
Προσπαθείς να με ψήσεις να σου κάνω εκπτωσουλα;Σαν και εμένα,θα τα βρίσκαμε τέλεια εμείς.πουστηδες φυσικα εγω δεν εννοω τους γκει,την άλλη έννοια εννοώ
Οχι ,το καταλαβαινω απ τα γραφόμενά σου αυτό που λέωΠροσπαθείς να με ψήσεις να σου κάνω εκπτωσουλα;
Ρε ηλίθιε, πάρ'το απόφαση, σε φτύνει και σε κατουράει η Αγγελική, τραβά άλλου να πνίξεις τον πόνο σου.Τι έγινε κωστακη γουστάρεις τη χωριάτισσα η βγήκε ο αγαπουλης να υπερασπιστεί ?
Άντε ρε φυσά τη μελόντικα τρομπα Ε τρομπα .
Πάρε μια καρδούλα να βάλει τα κλάματα ο φέρ-Αγαμος.Οχι ,το καταλαβαινω απ τα γραφόμενά σου αυτό που λέω
Χαχαχα δικάζειςΡε ηλίθιε, πάρ'το απόφαση, σε φτύνει και σε κατουράει η Αγγελική, τραβά άλλου να πνίξεις τον πόνο σου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάρε μια καρδούλα να βάλει τα κλάματα ο φέρ-Αγαμος.
Να πας σε αλλεργιολογο φυρφιρικο για τους αλλους ποτε δε ξέρεις μη παίρνεις κ όρκοΈχω αλλεργία στους μπουστηδες και τους μαλακες.

Τι να κανουμε,πονάει η αλήθεια,μου αρεσει που παρεξηγήθηκες κιολαςΝα πας σε αλλεργιολογο φυρφιρικο για τους αλλους ποτε δε ξέρεις μη παίρνεις κ όρκο
Ρουφα το αυγό σου τώρα κ πάρε βαθιές ανάσες μη μου υποτροπιάσεις πάλι .
Ότι είσαι μαλακας σου το υπογράφω, ότι σου λέω.Να πας σε αλλεργιολογο φυρφιρικο για τους αλλους ποτε δε ξέρεις μη παίρνεις κ όρκο
Ρουφα το αυγό σου τώρα κ πάρε βαθιές ανάσες μη μου υποτροπιάσεις πάλι .
Επιτελους,κάποιος που το λεει στα ίσαΌτι είσαι μαλακας σου το υπογράφω, ότι σου λέω.
Γιατί, θα φοβηθούμε τους μαλακες;Επιτελους,κάποιος που το λεει στα ίσα
Και βαλε τα μηνύματά του,θα δεις οτι πόσα αφορουν το νήμα μου,ενω εγω απλα οποιον δεν θελω να συναντησω,απλά δεν του μιλαω και τον βάζω σε αγνόησηΓιατί, θα φοβηθούμε τους μαλακες;
Με σταυρο υπογράφεις βέβαια το μόνο σίγουρο .Ότι είσαι μαλακας σου το υπογράφω, ότι σου λέω.

Μόνο στις τελευταίες 10 σελίδες του το 80%+ των μηνυμάτων του είναι στο νήμα σου, σα γραμματόσημο τον έχεις κολλήσει με τόσο φτύσιμο που του έχεις ρίξει.Και βαλε τα μηνύματά του,θα δεις οτι πόσα αφορουν το νήμα μου,ενω εγω απλα οποιον δεν θελω να συναντησω,απλά δεν του μιλαω και τον βάζω σε αγνόηση
Αμα δεν έχει κατι καλύτερο να κανειΜόνο στις τελευταίες 10 σελίδες του το 80%+ των μηνυμάτων του είναι στο νήμα σου, σα γραμματόσημο τον έχεις κολλήσει με τόσο φτύσιμο που του έχεις ρίξει.
Μόνο που ξεχνάς ότι εγώ τη κράζω ενώ εσυ είσαι ο Σαλιάρης αν αυτό σου λέει κάτι … έλα ταχυδρόμε έχεις γράμμα ρίξε λίγα σάλια ακόμα …Μόνο στις τελευταίες 10 σελίδες του το 80%+ των μηνυμάτων του είναι στο νήμα σου, σα γραμματόσημο τον έχεις κολλήσει με τόσο φτύσιμο που του έχεις ρίξει.