dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 62.207
- Πόντοι
- 36.036
Άμα κλείσει το bill η Άντζελα θα πέσει σε κατάθλιψη πιστευω
Άμα κλείσει το bill η Άντζελα θα πέσει σε κατάθλιψη πιστευω
Άμα κλείσει το bill KAI το Prive.Έχει και ΑΠΕΝΑΝΤΙ πορτοκαλιές μαν
Για να σε αποφεύγει η πιθανότερη εξήγηση που δίνω είναι ότι πρέπει να'σαι τόσο καλός στο άθλημα όπου η φήμη σου προηγείται του ονόματός σου και σκέφτεται το κορίτσι ότι αν σου κάτσει μπορεί και να σε καψουρευτεί και να σταματήσει το εν λόγω επάγγελμαΆσε ρε αγγελω αυτη τη στιγμή είναι ρεσεψιονιστ η φιλη μου με άσπρο μπλουζάκι κ ροζ κορδέλα που πιάνει τα μαλλιά της .
Γατούλα χωρίς νυχια η αγγελω![]()
Πού να δεις και απο κοντάΑγγελική όταν στήνεσαι εισαι το κάτι άλλο
Χαχα οχιΚαι υπάρχει μία εκεί που είναι τίμιο όπλο. Αφού σκέφτομαι να προτείνω της νηματοθέτριας να την προσκαλέσουμε για παρτούζα. Τι λες @Αγγελική το ψήνεις;
Υπάρχει κ το πραιβ απέναντιΆμα κλείσει το bill η Άντζελα θα πέσει σε κατάθλιψη πιστευω
Για να σε αποφεύγει η πιθανότερη εξήγηση που δίνω είναι ότι πρέπει να'σαι τόσο καλός στο άθλημα όπου η φήμη σου προηγείται του ονόματός σου και σκέφτεται το κορίτσι ότι αν σου κάτσει μπορεί και να σε καψουρευτεί και να σταματήσει το εν λόγω επάγγελμα![]()
Αμα ηταν θα μου εστελνες αριθμο δωματιου στο ινμποξ,τι οχι; Και οντως να ησουν εκει,θα καθομουν να χτυπάω τις πορτες ολων των δωματιων και να ρωτάω αν ήσουν εσυ; Νομιζεις αλλη εννοια δεν είχα απ το να ψάχνω εσένα; Και επειδη λες οτι θα μου εκανες αρνητικη κριτικη,για ποιο λογο να με καλούσες εξαρχης για ραντεβου. Φωτο έχω,βίντεο εχω,ξέρεις απο την αρχη τι παίρνειςΜα της είπα να έρθει μετά η και
εγώ της είπα να βρεθούμε μετά η έστω μετά να χαιρετηθούμε στο λόμπυ . Και άρχισε τα κουλα ότι δεν είμαι κ fake photo έβαλα κ η μπαλλα στην εξέδρα …
Πρόβλημα της αλλα με εβγαλε ψεύτη για να βγει από τη δύσκολη θέση η ίδια .
Έβαλα μέχρι κ τι φοράει το μωρό μου η ρεσεψιονιστ κ οποίος συναγωνιστής πέρασε από bill σήμερα ειδε κ κατάλαβε αν ήμουν εκει .
Μαλλον τη κριτικη φοβάται αλλα από την άλλη λέει δεν έχει θέμα κ στις αρνητικές κριτικές κλπ κλπ κλπ .
Anyway σταματαω να ασχολουμε με την αγγελω , τσάμπα διαφήμιση της κάνω κιόλας .
Είσαι χαζή ? Ηρεμα ρωτάω …Αμα ηταν θα μου εστελνες αριθμο δωματιου στο ινμποξ,τι οχι; Και οντως να ησουν εκει,θα καθομουν να χτυπάω τις πορτες ολων των δωματιων και να ρωτάω αν ήσουν εσυ; Νομιζεις αλλη εννοια δεν είχα απ το να ψάχνω εσένα;
Ενω εσυ είσαι φωστηραςΕίσαι χαζή ? Ηρεμα ρωτάω …
Και αν είσαι κουκλάρα στο πρόσωπο κ υπερκαλύπτει το σωμα ? Πως το ακυρώνεις αυτό το παράγοντα ? Συν το ότι κανεις καλο σεχχχχ ?Δηλαδη αν κάποιος μου εκλεινε ραντεβου και μετά μου ελεγε δεν μου αρεσες,θα νευρίαζα οχι επειδή δεν θα του αρεσα,διοτι δεν μπορούμε να αρεσουμε σε ολους. Θα του ελεγα ρε φίλε τοτε τι με κάλεσες αφου ήξερες πώς ειμαι σε σωμα
Ρε τύπε, δεν έχεις βαρεθεί τόσα χρόνια μαλακας;Είσαι χαζή ? Ηρεμα ρωτάω …
Καλησπέρα στον μπαρόκΡε τύπε, δεν έχεις βαρεθεί τόσα χρόνια μαλακας;
Φωτογραφίες κ βίντεο που βρίσκουμε;Καλησπέρα στον μπαρόκ
Καλησπέρα!Καλησπέρα στον μπαρόκ
Exει και στο προφιλ μουΦωτογραφίες κ βίντεο που βρίσκουμε;
Μου αρεσει που τα λες έξω απ τα δοντιαΚαλησπέρα!
Έχω αλλεργία στους μπουστηδες και τους μαλακες.Exει και στο προφιλ μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μου αρεσει που τα λες έξω απ τα δοντια
Σαν και εμένα,θα τα βρίσκαμε τέλεια εμείς.πουστηδες φυσικα εγω δεν εννοω τους γκει,την άλλη έννοια εννοώΈχω αλλεργία στους μπουστηδες και τους μαλακες.
Τι έγινε κωστακη γουστάρεις τη χωριάτισσα η βγήκε ο αγαπουλης να υπερασπιστεί ?Ρε τύπε, δεν έχεις βαρεθεί τόσα χρόνια μαλακας;
Προσπαθείς να με ψήσεις να σου κάνω εκπτωσουλα;Σαν και εμένα,θα τα βρίσκαμε τέλεια εμείς.πουστηδες φυσικα εγω δεν εννοω τους γκει,την άλλη έννοια εννοώ
Οχι ,το καταλαβαινω απ τα γραφόμενά σου αυτό που λέωΠροσπαθείς να με ψήσεις να σου κάνω εκπτωσουλα;