Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37.286
Ρε δεν είπαμε οτι εσυ έχεις μπει black list? Εδω να δουν όλοι τι αηδια έχεις καταντήσειΚαλησπερα Αγγελική !
Ενδιαφέρομαι για ραντεβού
Ρε δεν είπαμε οτι εσυ έχεις μπει black list? Εδω να δουν όλοι τι αηδια έχεις καταντήσειΚαλησπερα Αγγελική !
Ενδιαφέρομαι για ραντεβού
Τι λες βρε,πώς περιμενεις να σε δεχτω; Ρε πλάκα μας κάνεις;Ρε Αγγελική περασμένα ξεχασμένα
Οχι,να καταλαβουν τι και πώς,και αυτος εδω ο βασιλιας ας πουμε ,να καταλαβουνΚανονικά δεν πρέπει να δημοσιευεις προσωπικα μνμ.
Να,δες πόσες φορες είπες το δεν πας με ξενους,μας τα επρηξες,μαλλον εσυ ο ιδιος εχεις κομπλεξ ,και πηγες να με βγαλεις ρατσιστρια ετσι χωρις να ειμαιΟ βασιλιάς δεν καταλαβαίνει τίποτα. Έχει πάθει πλάκα μαζί σου
Εσυ μαλλον ο ιδιος εχεις κομπλεξ φαίνεται που είσαι ξενος,γ να λες δεν πας με ξενους.πού εγραψα εγω οτι πάω μονο με Ελληνες; Βρες το και δειξτο μουΔεν αστειεύεται η Αγγελική μύστες . Γιαυτο να την προσέχετε εσεις που την έχετε
Δεν φαινεται ονομα ομωςΝαι αλλα μπορεί να σου κάνει μήνυση αν θελει.
Καλύτερα σβηστα
Εγώ απορώ πως καθόταν και τα'γραφε όλα αυτά. Δε βαρέθηκε; Μάλλον θα προετοιμάζεται στην εξεταστική του Ιουνίου που θα δίνει έκθεσηΈνας τα έχει γράψει ολα αυτά,και φυσικά εχει φάει μπλοκ.μου αρέσει που αναρωτιουνται κάτι τέτοιοι γτ δεν τους δέχομαι γ ραντεβού

Εγω αν σου πω δεν έκατσα καλά καλά να τα διαβάσωΕγώ απορώ πως καθόταν και τα'γραφε όλα αυτά. Δε βαρέθηκε; Μάλλον θα προετοιμάζεται στην εξεταστική του Ιουνίου που θα δίνει έκθεση![]()
Αχ αυτή η ντοπιολαλιές !Πουτάνα να το λένε μου αρεσει,γτ να κόψουμε τη λέξη;
Λογικό είναι. Είχες άλλα πράγματα να κάνεις. Έδινες τις δικές σου εξετάσεις στην τσιμπουκική και στην γαμησιακή στο πανεπιστήμιο του ΜπιλάραΕγω αν σου πω δεν έκατσα καλά καλά να τα διαβάσω
Πω πω κατστροφα….Καλημέρα και χρόνια πολλά για την πατρίδα μας! Σήμερα δεν είμαι διαθέσιμη,αργία επίσης σήμερα

Χρόνια πολλά!Καλημέρα και χρόνια πολλά για την πατρίδα μας! Σήμερα δεν είμαι διαθέσιμη,αργία επίσης σήμερα
Για μερικους μπορεί και να είναιΠω πω κατστροφα….![]()
Χρόνια πολλά για την Ελλάδα μας!Χρόνια πολλά!
Ναι καλε θα χάσουν το λαχείο .Για μερικους μπορεί και να είναι
Kοιτα ,το οτι εσύ εχεις μία γνωμη,δεν σημαινει οτι θα συμφωνήσουν ολοι με εσένα κρατα τη γνώμη σου για τον εαυτο σου,και να ξέρεις δεν είναι υποχρεωτικό να έχουν ολοι τη δική σου αποψηΝαι καλε θα χάσουν το λαχείο .
Διπλή καταστροφα…Kοιτα ,το οτι εσύ εχεις μία γνωμη,δεν σημαινει οτι θα συμφωνήσουν ολοι με εσένα κρατα τη γνώμη σου για τον εαυτο σου,και να ξέρεις δεν είναι υποχρεωτικό να έχουν ολοι τη δική σου αποψη
Και τριπλη και τετραπλή και απ όλαΔιπλή καταστροφα…
Ναι βρε αγγελω μου Ειρήνη μέρα που είναι .Και τριπλη και τετραπλή και απ όλα![]()