Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 29.953
Θα πάρετε και εσείςΝομίζω πρέπει να πάρουμε κι εμείς σειρά, έχει ενδιαφέρον!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σας τον δίνωΚωλος για σκισιμο
Θα πάρετε και εσείςΝομίζω πρέπει να πάρουμε κι εμείς σειρά, έχει ενδιαφέρον!
Σας τον δίνωΚωλος για σκισιμο
Δεν μπορώ να σου στείλωθες να τα πουμε dm?
πρέπει να έχει πάνω απο κάποιες δημοσιεύσεις στο φόρουμ....Δεν μπορώ να σου στείλω
Εγω το ξέρω,εκείνος δεν το ξέρει μαλλον γτ δεν μπορούμε να τα πούμε σε πμπρέπει να έχει πάνω απο κάποιες δημοσιεύσεις στο φόρουμ....
Βρωμόλογα?Στα 4 και με χαστουκια στον κωλο πολύ
ΒέβαιαΒρωμόλογα?
Ας πούμε "είσαι η τάνα μου" και τέτοια ή πιο λάιτ?Βέβαια
Πουτάνα να το λένε μου αρεσει,γτ να κόψουμε τη λέξη;Ας πούμε "είσαι η τάνα μου" και τέτοια ή πιο λάιτ?
Χάριν συντομογραφίας. Από κοντά θα υπάρξουν περισσότερα κομπλιμέντα.Πουτάνα να το λένε μου αρεσει,γτ να κόψουμε τη λέξη;
δεν μπορεσα ποτε να κτλβ πως καποιοι το χανουν τοσο πολυ κ τοσο ευκολα κ το κτλβν κιολας!Ένας τα έχει γράψει ολα αυτά,και φυσικά εχει φάει μπλοκ.μου αρέσει που αναρωτιουνται κάτι τέτοιοι γτ δεν τους δέχομαι γ ραντεβού
Ρε δεν είπαμε οτι εσυ έχεις μπει black list? Εδω να δουν όλοι τι αηδια έχεις καταντήσειΚαλησπερα Αγγελική !
Ενδιαφέρομαι για ραντεβού
Τι λες βρε,πώς περιμενεις να σε δεχτω; Ρε πλάκα μας κάνεις;Ρε Αγγελική περασμένα ξεχασμένα
Οχι,να καταλαβουν τι και πώς,και αυτος εδω ο βασιλιας ας πουμε ,να καταλαβουνΚανονικά δεν πρέπει να δημοσιευεις προσωπικα μνμ.
Να,δες πόσες φορες είπες το δεν πας με ξενους,μας τα επρηξες,μαλλον εσυ ο ιδιος εχεις κομπλεξ ,και πηγες να με βγαλεις ρατσιστρια ετσι χωρις να ειμαιΟ βασιλιάς δεν καταλαβαίνει τίποτα. Έχει πάθει πλάκα μαζί σου
Εσυ μαλλον ο ιδιος εχεις κομπλεξ φαίνεται που είσαι ξενος,γ να λες δεν πας με ξενους.πού εγραψα εγω οτι πάω μονο με Ελληνες; Βρες το και δειξτο μουΔεν αστειεύεται η Αγγελική μύστες . Γιαυτο να την προσέχετε εσεις που την έχετε
Δεν φαινεται ονομα ομωςΝαι αλλα μπορεί να σου κάνει μήνυση αν θελει.
Καλύτερα σβηστα
Εγώ απορώ πως καθόταν και τα'γραφε όλα αυτά. Δε βαρέθηκε; Μάλλον θα προετοιμάζεται στην εξεταστική του Ιουνίου που θα δίνει έκθεσηΈνας τα έχει γράψει ολα αυτά,και φυσικά εχει φάει μπλοκ.μου αρέσει που αναρωτιουνται κάτι τέτοιοι γτ δεν τους δέχομαι γ ραντεβού