dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 62.010
- Πόντοι
- 36.036
....ωρεεεεε σαν πολυ φασαρια να κανεις εσυ?!?! Λογικα αμα δουλευεις την πισω πορτα ή σου κατσει κανενα xxxl, πρεπει να ακουγεσαι μεχρι την Δηληγιαννη![]()

....ωρεεεεε σαν πολυ φασαρια να κανεις εσυ?!?! Λογικα αμα δουλευεις την πισω πορτα ή σου κατσει κανενα xxxl, πρεπει να ακουγεσαι μεχρι την Δηληγιαννη![]()
Dimi μου είναι αργά για καφέδες!!
Ποια Δηληγιάννη; Μέχρι το σταθμό του μετρό πες καλύτερα....ωρεεεεε σαν πολυ φασαρια να κανεις εσυ!!!!! Λογικα αμα δουλευεις την πισω πορτα ή σου κατσει κανενα xxxl, πρεπει να ακουγεσαι μεχρι την Δηληγιαννη![]()
Άντε και το επόμενο μαζί. Αλλά από κώλο όμωςΒίντεο δεν θέλατε; Θα το έχετε. Για να σας μπει καλά και το τριήμερο
Οταν εγω σας τα λεω,γτ στενή ειμαι,και τα σκληρα εργαλεία τα νιωθω γ τα καλά μεσα μου,και πονος γλυκός,και καυλα ταυτόχρονα....ωρεεεεε σαν πολυ φασαρια να κανεις εσυ!!!!! Λογικα αμα δουλευεις την πισω πορτα ή σου κατσει κανενα xxxl, πρεπει να ακουγεσαι μεχρι την Δηληγιαννη![]()
καταπληκτικα μουνοχειλα εχεις...για πολυ ρουφιγμα!!!!!!!!!!2 βίντεο μαζεμένα σήμερα
Αν δεν έχει πουτσο μέσα κάτι λείπει2 βίντεο μαζεμένα σήμερα
Λυσσάξανε για βίντεο πάντως,ωσπου σήμερα τους έκανα το χατιριΑν δεν έχει πουτσο μέσα κάτι λείπει
Στις ανοιξαν και τις 2 τρυπες σου παλι σημερα οι συναγωνιστες το μονο σιγουρο!!!Λυσσάξανε για βίντεο πάντως,ωσπου σήμερα τους έκανα το χατιρι
Ευγε.Λυσσάξανε για βίντεο πάντως,ωσπου σήμερα τους έκανα το χατιρι
εκει ηθελε κατευθειαν καρφωμα στον κωλο η πουτανα!Βίντεο δεν θέλατε; Θα το έχετε. Για να σας μπει καλά και το τριήμερο
....δε μιλας ομορφα ομωςεκει ηθελε κατευθειαν καρφωμα στον κωλο η πουτανα!
Θα του άρεσε ομως το βιντεο γ να το είπε αυτο....δε μιλας ομορφα ομως![]()
Είναι πολύ καυλωτικα.Mου αρεσουν λίγο παραπάνω τα δωμάτια με καθρεφτη πάνω
Έχουν και πρακτική χρήση δεσποινίς Αγγελική. Αν ο πελάτης είναι κανένας μπάρμπας και είναι έτοιμος να πάθει έμφραγμα από την καύλα, τον τσεκάρεις από τον καθρέφτη και προλαβαίνεις να κατέβεις έγκαιρα από πάνω του.Mου αρεσουν λίγο παραπάνω τα δωμάτια με καθρεφτη πάνω
Ναι αλλά στραβολαιμιάζειςMου αρεσουν λίγο παραπάνω τα δωμάτια με καθρεφτη πάνω
Αν σκέφτηκε έστω κ ένας τη λέξη πλαδαρότατα θέλει οφθαλμίατρο
Αν ψηνεται κανεις είμαι μέσα να συμμετέχω.Μπήκε με δύναμη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με 2 άντρες ναι