Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37.312
Δεν υπάρχει λογος τότε να βλεπεις το νημα μου αφου δεν σου κάνωΜε εμπνέεις![]()
Δεν υπάρχει λογος τότε να βλεπεις το νημα μου αφου δεν σου κάνωΜε εμπνέεις![]()
Και με τι θα γελάωΔεν υπάρχει λογος τότε να βλεπεις το νημα μου αφου δεν σου κάνω
Υπάρχει και η αντιστοιχη θεματολογια αστειες εικονες και βίντεο για να γελάσειςΚαι με τι θα γελάω![]()
Και με τι θα γελάω![]()
Πήγαινα και εκεί αλλά το έκοψα όταν εμφανίστηκες εσύ ...Υπάρχει και η αντιστοιχη θεματολογια αστειες εικονες και βίντεο για να γελάσεις
Νομίζω ότι εννοεί ότι βλέπει το νήμα σου για να γελάει κ όχι για να σε πηδήξει με το συμπάθειο κιόλας …Δεν υπάρχει λογος τότε να βλεπεις το νημα μου αφου δεν σου κάνω
Πήγαινα και εκεί αλλά το έκοψα όταν εμφανίστηκες εσύ ...![]()
Ναι το καταλαβα,γ αυτο και εγω προτεινω τις αντιστοιχες σελιδες,οπως και αυτήνΝομίζω ότι εννοεί ότι βλέπει το νήμα σου για να γελάει κ όχι για να σε πηδήξει με το συμπάθειο κιόλας …
Έχεις μια μοναδικότητα όμως θα πρεπε να τη χαίρεσαι βρε κουτό …Ναι το καταλαβα,γ αυτο και εγω προτεινω τις αντιστοιχες σελιδες,οπως και αυτήν
Ανέκδοτα/αστεία/περίεργα e-mails κλπ. - bourdela.com forum
Μου το έστειλαν σήμερα με mail Μετά από κάθε πτήση οι πιλότοι συμπληρώνουν μια φόρμα που ονομάζουν 'gripe sheet΄ στην οποία καταγράφονται τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν κατά την πτήση, έτσι ώστε οι μηχανικοί να τα διορθώσουν. Οι μηχανικοί διαβάζουν αυτή την λίστα, διορθώνουν το πρόβλημα και...www.bourdela.com
Ότι προσφερει γέλιο το έχω διαβάσει...τίποτα δεν σε ξεπερνά εδώ μέσαΝαι το καταλαβα,γ αυτο και εγω προτεινω τις αντιστοιχες σελιδες,οπως και αυτήν
Ανέκδοτα/αστεία/περίεργα e-mails κλπ. - bourdela.com forum
Μου το έστειλαν σήμερα με mail Μετά από κάθε πτήση οι πιλότοι συμπληρώνουν μια φόρμα που ονομάζουν 'gripe sheet΄ στην οποία καταγράφονται τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν κατά την πτήση, έτσι ώστε οι μηχανικοί να τα διορθώσουν. Οι μηχανικοί διαβάζουν αυτή την λίστα, διορθώνουν το πρόβλημα και...www.bourdela.com
Ναι εγω σε πειραξα μέσα σε τοσες αλλεςΌτι προσφερει γέλιο το έχω διαβάσει...τίποτα δεν σε ξεπερνά εδώ μέσα![]()
Δεν έχω δει καμία να πετάει λάσπη σε ξένα νήματα....Ναι εγω σε πειραξα μέσα σε τοσες αλλες
Καλα καλά λέγε εσυ τα δικα σουΔεν έχω δει καμία να πετάει λάσπη σε ξένα νήματα....
Χώρια για την κουφαλα ..![]()
Θα εχει και φωτοΡίξε μία φωτο ρε αγγέλω να σκάσουν οι οχτροι σου .
Εγω ομως δεν ειπα τιποτα ,ουτε αναφερομαι σε θεματα υγείας ειρωνικα οπως ο κύριος,που ποσες φορες είπε τη λεξη κουφαλαΝομίζω ότι εννοεί ότι βλέπει το νήμα σου για να γελάει κ όχι για να σε πηδήξει με το συμπάθειο κιόλας …
Άσε που είμαι κ μέλος του site κ πάει κ όπου γουστάρει οπως κ εσυ έγραψες αλλου …..
Ε μα ,λέω τοσες αλλες κοπελες έχει να διαλεξουν,λες και τους έβαλα με το ζορι να με δουνεΩχ μάλλον νέο κύμα πολέμου μου μυρίζεται. Ας βάλω το κράνος μου μη με πάρουν άδικα τα σκάγια![]()
Για τη κουφάλα εννοείς η κάτι άλλο ?Εγω ομως δεν ειπα τιποτα ,ουτε αναφερομαι σε θεματα υγείας ειρωνικα οπως ο κύριος,που ποσες φορες είπε τη λεξη κουφαλα
Ποσες φορες θα πει ακόμα αυτη τη λέξη δεν ξέρω,αυτον θα κοροιδευουν και στο τελος θα του μείνει παρατσουκλι "ο κουφάλας,γιατι αλλη λεξη δεν ξέρει να λέειΓια τη κουφάλα εννοείς η κάτι άλλο ?
Σε βλέπω να παίρνεις πάλι το όπλο σου και να θερίζεις θηλυκέ ΡάμποΕ μα ,λέω τοσες αλλες κοπελες έχει να διαλεξουν,λες και τους έβαλα με το ζορι να με δουνε

Δεν θέλω και πολύ,στα ναυαγια θα θεριζω με το οπλο μου σαν τον ραμπο σε εισαγωγικα,στους φαν μου θα θεριζω αλλιώςΣε βλέπω να παίρνεις πάλι το όπλο σου και να θερίζεις θηλυκέ Ράμπο![]()