fysarmonika
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.476
- Πόντοι
- 1.346

πάμε πάλι από την αρχή…..
Εχει να γίνει σκοτωμός,εχει να πέσει ξυλο,εχετε να δειτε υλικο για μερες
πάμε πάλι από την αρχή…..
Ξεστραβωσου πρωτα να διαβασεις τι εχει γραφτει,και μετά μιλα μου,και απο τη στιγμη που εσυ το άρχισες ολο αυτο,τωρα θα διαβάσεις και αναλόγωςΟπα εχεις ξεφυγει κουκλα
Γιατι βριζεις???
Καλο ειναι να σταματησει το προφιλ σου απο εδω...
Δειχνεις το πραγματικο σου χαρακτήρα και συμπεριφορά
Η Αγγελικη τωραΕχει να γίνει σκοτωμός,εχει να πέσει ξυλο,εχετε να δειτε υλικο για μερες
ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.Τίποτα εχεις ξεφυγει...
Βρισκεσαι σε σύγχυση...
Κοιτα η συμβουλη μου ειναι να σταματησεις το αθλημα απο εδώ δεν κανεις και δεν το πηγες σωστα.
Αντε ρε τον πουλο αρχιδι που θα μιλησεις για μενα ρε τρόμπαΤίποτα εχεις ξεφυγει...
Βρισκεσαι σε σύγχυση...
Κοιτα η συμβουλη μου ειναι να σταματησεις το αθλημα απο εδώ δεν κανεις και δεν το πηγες σωστα.
Τετοιο ξυλο δεν εχει ξαναπαιχτεί στο νήμα μουΗ Αγγελικη τωρα
![]()
Επίσηε αφου οπως ισχυρίζεσαι βρεθηκαμε ,για δειξε τα μηνυματα που εχουμε ανταλλαξει ,εκεί ,που κανονίζουμε για τη δήθεν συναντηση.χαχαχα εδώ σε θέλωΤίποτα εχεις ξεφυγει...
Βρισκεσαι σε σύγχυση...
Ντροπή σου εσενα που γραφεις ψεματα,οσοι με εχουν δει ποτέ δεν ειπαν τέτοια πραγματαΗ αγγελικη βριζει δημόσια μελη επειδη δεν τις χαιδεψαν τα αυτιά.
Η ντροπή σε ολο της το μεγαλείο.
Λυπάμαι πολύ για τη συμπεριφορά της αλλα και για το επαγγελμα που κανει,γιατι αυτο το επαγγελμα θελει κοτσια και επαγγελματισμο.
Λιγες κανουν για ιεροδουλες τελικα.
Αγγελικη ντροπη σου με τη συμπεριφορά σου
Για δειξε εδώ τα μηνύματά μας πριν τη συναντηση αφου βρεθηκαμε οπως λες. Εδώ,τώρα θα σε παραδεχτω αμα τα βρειςΕχει παρει διαζυγιο με το σαπούνι
ΠιπέριΑφου είσαι αρχιδας και γαμιέσαι γαμώ το ξεσταυρι σου πούστη,για αυτό,και να το βαλεις στον κωλο σου αυτό εκει το μηχανημα
Ναι σε εμένα θα κολλήσετε,λες και δεν είδατε τι εχει γραφτείΠιπέρι![]()
αυτο που ξερω απο την εμπεειρια μου ειναι οτι γυναικα με περιοδο κανει τα καλυτερα τσιμπουκια.....Θα ξαναεχει φωτο συντομα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν ήθελα και πολύ παντως οπως είδατε,να αρχίσω τα μπινελικια,εχω και περίοδο,και ξέρετε τα κλισέ π λέγονται για τη γυναίκα με περίοδο
Άλλο ένα εποικοδομητικό πρωινό Κυριακής στο bou
Ε ομως δεν εχει νοημα να κανεις μονο πιπα,ολο το πακετο,γαμησι κ απ τις δύο τρυπες με βογγητάαυτο που ξερω απο την εμπεειρια μου ειναι οτι γυναικα με περιοδο κανει τα καλυτερα τσιμπουκια.....
Μαζευτηκανε ολα τα ναυάγια παλι,αυτά που είναι χειροτερα κ απ του ΤιτανικουΆλλο ένα εποικοδομητικό πρωινό Κυριακής στο bou
![]()
Πάντως δεν είναι ευγενικό εκ μέρους σου να βρίζεις χριστούς και παναγίεςΝαι σε εμένα θα κολλήσετε,λες και δεν είδατε τι εχει γραφτεί
Ωπ,σωστοοοο. Εκλεψε τη μπαλα η Αγγελω και παει για γκολακι.Για να δουμε...Επίσηε αφου οπως ισχυρίζεσαι βρεθηκαμε ,για δειξε τα μηνυματα που εχουμε ανταλλαξει ,εκεί ,που κανονίζουμε για τη δήθεν συναντηση.χαχαχα εδώ σε θέλω
Αααα εγώ θέλω και τις τρεις τρυπουλες σου Αγγελικούλα!!!!!Ε ομως δεν εχει νοημα να κανεις μονο πιπα,ολο το πακετο,γαμησι κ απ τις δύο τρυπες με βογγητά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μαζευτηκανε ολα τα ναυάγια παλι,αυτά που είναι χειροτερα κ απ του Τιτανικου