Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 29.938
Αυτο λεω και εγω,ειναι δυνατόν να του ελεγα αυτο;ξερεις πολλες του χωρου να ρωτανε τον οδοντιατρο???
Αυτο λεω και εγω,ειναι δυνατόν να του ελεγα αυτο;ξερεις πολλες του χωρου να ρωτανε τον οδοντιατρο???
Αυτό είπα, λυπάμαι αν δεν το κατάλαβες!!!!!ξερεις πολλες του χωρου να ρωτανε τον οδοντιατρο???
Τρελαινομαι ν την γλείφουνΘέλει λίγη περιποίηση απο την γλώσσα μου ...
τι να πω και εγω ρε κοριτσι καποτε στο κοντινο παρελθον με φωναζαν καλως τον κοτσιδα τωρα μου λενε ελα ρε καραφλα τι κανεις χαθηκεςΑυτο λεω και εγω,ειναι δυνατόν να του ελεγα αυτο;
Τέτοια να μου λετε και να μου κάνετεΕίναι για τρελό γλείψιμο-ρούφηγμα και τρίψιμο με το πουτσοκέφαλο πριν καρφωθεί ο πούτσος με δύναμη μέχρι τέρμα.....
τι ακριβως ειπες ??? γιατι ολοι εμεις μαλλον κατι αλλο διαβασαμεΑυτό είπα, λυπάμαι αν δεν το κατάλαβες!!!!!
Είπα οτι σιγά μην ΄ρωτησε τον οδοντογιατρό αν και πότε μπορεί να ξαναρχίσει την δουλειά.... Προφανώς το ερωτηματικό στο τέλος δείχνει το περιπεκτικό της φράσηςτι ακριβως ειπες ??? γιατι ολοι εμεις μαλλον κατι αλλο διαβασαμε
Ε μα πού να το πω,αν το πεις αυτο είναι ετοιμοι να σε λιθοβολησουνΕίπα οτι σιγά μην ΄ρωτησε τον οδοντογιατρό αν και πότε μπορεί να ξαναρχίσει την δουλειά.... Προφανώς το ερωτηματικό στο τέλος δείχνει το περιπεκτικό της φράσης
Δεν διαφωνώ....Ε μα πού να το πω,αν το πεις αυτο είναι ετοιμοι να σε λιθοβολησουν
μου αρεσει που συνεχιζεις εσυ και απανταςΕ μα πού να το πω,αν το πεις αυτο είναι ετοιμοι να σε λιθοβολησουν
Ετσι,θελω να εχει ροη το νημαμου αρεσει που συνεχιζεις εσυ και απαντας
Οτι και να πεις ,οτι και να κάνεις, οτι και να γράψεις το νήμα ροή έχει απο μόνο τουΕτσι,θελω να εχει ροη το νημα
Κλάσε κωλε να βρωμισρι να φχαριστηθεις γαμησι..
Τοουνι το μουναρελι.....Να και η κλειτορίδα
Σου έχω στείλει κάτι.. Δες τα προσωπικά σου μηνύματα οπότε μπορείς..Τέτοια να μου λετε και να μου κάνετε
...μαγκα μου, τι'ν το "Τοουνι"?!?!?!!?Τοουνι το μουναρελι.....
Ελα ντε,λεω τι γλώσσα μιλαει χαχα...μαγκα μου, τι'ν το "Τοουνι"?!?!?!!?![]()
...τωρα ή ειναι εκφραση καποιας τοπολαλιας ή του 'ρθε εγκεφαλικο του ανθρωπου!!!Ελα ντε,λεω τι γλώσσα μιλαει χαχα
Τοουνι το μουναρελι.....
Απ' τη Ζωή ως το Θάνατο είναι ένα μονοπάτι και από τον κωλο στο μουνι δύο δάχτυλα και κάτιΚλάσε κωλε να βρωμισρι να φχαριστηθεις γαμησι..
ναι πριν το ραντεβου της στελνουμε και μια dick pick για να ξερει οτι δεν ειμαστε μικροτσουτσουνοιΕδω δεν δεχεσαι τα μικροτσουτσουνα.
Οποτε δεν κόιτας χαρακτήρα μόνο