b0b
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.081
- Πόντοι
- 456
Α-στρο-πε-λε-κι !!!!!
Σε συνδυασμό με την ηχολαλία το απογειώνει.
Α-στρο-πε-λε-κι !!!!!
Η αγαμία σε συνδυασμό με τημ αγαπουλίαση, φίλε είναι οι χειρότεροι σύμβουλοι.Καλα και πριν κατι μηνες που ειχε παλι ενα θεμα σοβαρουτσικο στα δοντια , εστελναν οι τελειωμενοι για ραντεβου αβερτα.
Bukake με ουλιτιδα και καπακια παθιασμενα γλωσσοφιλα ετοιμοι για ολα οι κομμαντο του μπου.
Δηλαδη ρε μαλακες αν δεν γαμησετε για κανα 2μηνο τη συγκεκριμενη θα πεθανετε; Ρε τι βλακες ειστε εσεις ρε; Καλα η ιδια να μην θελει να χασει για μηνες ραντεβου βγαζει νοημα, μεσα θα μπει, αλλο που ειναι αυτοματα φαουλ και θα επρεπε να φαει ακυρο απ ολους.
Εσεις ρε ζωα που στελνετε και κανονιζετε ποσο ανωμαλοι λιγουδηρες ειστε; Γκοτ του κατσ δεμ ολ ηταν για τα ποκεμον οχι για τα ΣΜΝ
Ζήσε στα Άκρα ή μην ζεις καθόλου (ΛΟΛ)Η αγαμία σε συνδυασμό με τημ αγαπουλίαση, φίλε είναι οι χειρότεροι σύμβουλοι.
Μπράβο κορίτσι σε χαίρομαι έχεις πιάσει ...... Το νόημαΚαι κυριολεκτικα κ μεταφορικα πουλια πιανω χαχαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτο μου αρεσει πολυ να το κανω
....πολλες κοπελες δν τα ανεβαζουν δημοσια, θα μπορουσες να της το ζητησεις σε πμ ή να στο δειξει απο κοντα στο ραντεβου!Εδω παιδες η κοπελα στο παρελθόν πολλοι ζητξσαν να δημοσιευσει ιατρικες εξετάσεις οτι ειναι υγιεις και δεν το έκανε.
Τι να λεμε...κανεις αυτο το επαγγελμα και το μονο πιστοποιητικό αποδεικτικό οπως θελετε πεστε το ειναι οι ιατρικες εξετάσεις.
Επρεπε μονη της ανα 15ημερο ανα μηνα να το το ειχε και οποιος το ζηταγε να του το έδειχνε.
Ακαποτα μπουκια μουνογλυψιματα γλυφοκωλια κλπ ειναι επικυνδινες τακτικες.
....θελεις να μας πεις γι αυτο, ξερεις κατι ή ειναι λασπη στον ανεμιστηρα?!?!?Απο την αλλη ρε παιδια δεν εχετε παρακολουθήσει οτι η Αγγελική συνέχεια ακυρώνει η δεν κανει ραντεβου λογω υγείας αλλα οι λογοι ειναι αλλοι....
Μηπως και ο φρονήμητης δεν ισχυει και τη πάτησε τωρα με την επουλωση της πληγης?
100 φορές έχει πει ότι είναι ερασιτέχνιδα!!!Απο την αλλη ρε παιδια δεν εχετε παρακολουθήσει οτι η Αγγελική συνέχεια ακυρώνει η δεν κανει ραντεβου λογω υγείας αλλα οι λογοι ειναι αλλοι....
Μηπως και ο φρονήμητης δεν ισχυει και τη πάτησε τωρα με την επουλωση της πληγης?
...οχι αδελφε δεν με εχει βαλει κανεις δικηγορο, οπως δεν εβαλε και κανενας εσενα εισαγγελεα! Κουβεντα κανουμε και λεω την αποψη μου.Ωραία θα ζητησω να μου το στειλει σε π.μ τις ιατρικες εξετασεις να δουμε....
Δικηγόρο σε εχει βαλει τυπε?
100 φορές έχει πει ότι είναι ερασιτέχνιδα!!!
Ο, τι καταλαβαίνει ο καθένας μας και αναλόγως πράττει!![]()
Καλα και πριν κατι μηνες που ειχε παλι ενα θεμα σοβαρουτσικο στα δοντια , εστελναν οι τελειωμενοι για ραντεβου αβερτα.
Bukake με ουλιτιδα και καπακια παθιασμενα γλωσσοφιλα ετοιμοι για ολα οι κομμαντο του μπου.
Δηλαδη ρε μαλακες αν δεν γαμησετε για κανα 2μηνο τη συγκεκριμενη θα πεθανετε; Ρε τι βλακες ειστε εσεις ρε; Καλα η ιδια να μην θελει να χασει για μηνες ραντεβου βγαζει νοημα, μεσα θα μπει, αλλο που ειναι αυτοματα φαουλ και θα επρεπε να φαει ακυρο απ ολους.
Εσεις ρε ζωα που στελνετε και κανονιζετε ποσο ανωμαλοι λιγουδηρες ειστε; Γκοτ του κατσ δεμ ολ ηταν για τα ποκεμον οχι για τα ΣΜΝ
Nαι με την ουλιτιδα που έβγαζα και αιμα απ τα ουλα,πάλι δεν έκανα ραντεβου σίγουρα γ 15 μερες ,δεν υπήρχε περιπτωσηΚαλα και πριν κατι μηνες που ειχε παλι ενα θεμα σοβαρουτσικο στα δοντια , εστελναν οι τελειωμενοι για ραντεβου αβερτα.
Μα τι θα παθαίνανε να περιμενουν και λιγο,εδω εγω οταν εχω περιοδο και το εχω δημοσιευσει,εξακολουθουν να ρωτανε ποτε μπορω γ ραντεβου,το χαβα τουςΗ αγαμία σε συνδυασμό με τημ αγαπουλίαση, φίλε είναι οι χειρότεροι σύμβουλοι.
Φυσικα και γ λογους υγειας και εχω ακυρωσει. Σαν τι δηλαδη μπορει να ειναι οι λόγοι;Απο την αλλη ρε παιδια δεν εχετε παρακολουθήσει οτι η Αγγελική συνέχεια ακυρώνει η δεν κανει ραντεβου λογω υγείας αλλα οι λογοι ειναι αλλοι....
Τιποτα δεν ξερει,απλά ειπε να γράψει κάτι...οχι αδελφε δεν με εχει βαλει κανεις δικηγορο, οπως δεν εβαλε και κανενας εσενα εισαγγελεα! Κουβεντα κανουμε και λεω την αποψη μου.
Στο δευτερο ερωτημα μου δεν απαντησες, ξερεις κατι συγκεκριμενα?
Φυσικα και ελεγα αλήθεια,δεν ειχα λογο να πω ψεματαΔεν ενθυμουμε τυπε το 2ο ερώτημα σου.
Θυμισε μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οτι δεν ελεγες αληθεια για τους λογους ακύρωσης
"Απο την αλλη ρε παιδια δεν εχετε παρακολουθήσει οτι η Αγγελική συνέχεια ακυρώνει η δεν κανει ραντεβου λογω υγείας αλλα οι λογοι ειναι αλλοι....Δεν ενθυμουμε τυπε το 2ο ερώτημα σου.
Θυμισε μου
Λάσπη πετάει"Απο την αλλη ρε παιδια δεν εχετε παρακολουθήσει οτι η Αγγελική συνέχεια ακυρώνει η δεν κανει ραντεβου λογω υγείας αλλα οι λογοι ειναι αλλοι....
Μηπως και ο φρονήμητης δεν ισχυει και τη πάτησε τωρα με την επουλωση της πληγης?"
....ξερεις κατι ή πετας λασπη, αυτο ρωταω!![]()
Ειναι δυνατον να του αρχιζα τετοια συζητηση; Δεν λεγονται αυταδεν ειναι να του πεις τη "δουλεια" κανεις αλλα πως να προστατευτεις κατα τη διαρκεια καποιας ερωτικης συνευρεσης με τη "σχεση" σου.
Εχει τελειώσει η αντιβιωση,δεν κανει να την παρω τωρα,θα μου κανει ζημια στα νεφρα κ το συκωτι αλλιως,πανω απο 10 μερες δεν κανειπαιδες δεν ειναι μονο το ακαποτο. ακομη και τα γλωσσοφιλα ενεχουν κινδυνους πρωτα απ΄ολα για την ιδια την κοπελα. η εξαγωγη δοντιου ειναι χειρουργικη επεμβαση. θελει προσοχη τουλαχιστον ενα μηνα για να κλεισει . λογικα οσο παιρνει αντιβιωση πρεπει να προσεχει πολυ.